Shiro
|
|
« Válasz #1980 Dátum: 13 jan 26, 15:15:05 » |
|
Oké szóval örök ellentétek. Szabad megkérdeznem, ti itt többségében melyik szövetségben vagytok? Mert lehet befolyásolna. A teherbírást úgy értettem, hogy kell e esetleg egy 90 str, ahhoz, hogy a csontjaid ne roppanjanak össze a testiépséged megóvására szolgáló páncél alatt. A legnagyobb kérdés a részemről: Azt tudom láttam, hogy lehet peteket hátasokat, meg idézett csicskásokat magad mellé meg alá tenni. De lehet sárkányom is? ui nem mondom eltart neki a telepesedés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 26, 15:22:57 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #1981 Dátum: 13 jan 26, 15:29:40 » |
|
Maximum szint/faj/kaszt követelmények vannak a cuccokon, szóval nem kell str . De egyébként a mage/lock csak cloth felszerelést hordhat, ahhoz amúgy se kéne túl sok erő Nekem mindkét frakciónál van karakterem, de számold bele hogy taurin is van legalább 4-5k fős létszám, akárhova mész belefutsz 1-2 tagba, 16-tól meg ott a Dungeon Finder, ahol 4 random emberke mellett mehetsz instázgatni, nem tart sokból megismerni pár arcot Az ismerős téma meg csak akkor fontos szerintem ha kezdenek melletted egy új karit, azzal nem segítenek ha az agyontápolt karakterükkel futkosnak melletted
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1982 Dátum: 13 jan 26, 15:38:10 » |
|
Lvl30 alatt nem is nagyon szoktam ilyesmire gondolni. Mert lvl 60-as karival vagy halálra unjátok magatok, vagy fogjátok a fejetek, hogy te jó ég mit csinál ez a teverokona.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1983 Dátum: 13 jan 26, 15:47:34 » |
|
Shiro természetesen a hordát válaszd. (na nekem is van(volt) allis karim, de a szívem örökké a hordáé. )Nincsenek az itemeken stat követelmények. De magad úgyse adogathatsz a statokra, szintlépéskor automatán növekednek, a cuccok meg nagyobb szinten már olyanok, hogy tuti nem találsz harisnyát ami +str-t ad. Az egyetlen amiben gyakorlatilag dönthetsz az a talent ( utolsó kiegben már abban se, de az még úgysincs törtön). Meg nagyobb szinten a socketekkel tudsz variálni. A rövidítésekkel meg próbálj ne foglalkozni még. Úgyis olyan sok van, hogy ha elolvasol egy ilyen listát nem fogod megjegyezni. Főleg az insta rövidítések. De ami esetleg fontos lehet az a chat bár ezeket lehet már tudod, vagy simán egyértelműek: WTS eladnék, WTB vennék, LFG csapatot keresek, LFM csapattagot keresek, BG battleground (pvp). Most hirtelen nem tudom mi van még, mert rosszul éreztem magam és most ébredtem fel, szóval kicsit kómás állapotban vagyok. Írni is alig tudok helyesen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 26, 15:48:29 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1984 Dátum: 13 jan 26, 20:52:17 » |
|
Sikerült befejezni a telepítést... lvl10, eddig könnyű a játék, mint a pihe. A két átkomat (vagy lehet itt debuff a neve) rádobom aztán nézem ahogy meghal. Hülye pozitívumok. kicsi gépigény. gyorsan elindul. kötetlen játékidő. (ha csak öt percet...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1985 Dátum: 13 jan 26, 21:40:10 » |
|
Én most kezdtem el igazán játszani, korábban volt nyáron egy próbálkozásom, amit lvl20-nál abbahagytam.
Így lvl 65-70 környékén kezd izgalmassá válni, csűrjük egymást az allisokkal, mint a süket. 7x-es szerón elég gyorsan fejlődök, de így első igazi karakteremet húzom, nem szeretnék hónapokat eltölteni, míg elérem a 80-as szintet.
Ja. Blood elf palám van. Retris. Tudom, 3 gombos karakter, de nekem, mint full noob, tökéletes. Idővel kitanulgatok mindent. Egy haverom szokott segíteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1986 Dátum: 13 jan 27, 10:08:01 » |
|
Bezzeg amikor mi hívtunk, hogy gyere velünk játszani akkor nem jöttél. Dög. Mondjuk az 1x-es szerver volt. Tragédia. Amúgy Shiro te hol játszol?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1987 Dátum: 13 jan 27, 10:27:40 » |
|
AZ volt a fent említett meddő próbálkozás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1988 Dátum: 13 jan 27, 11:20:11 » |
|
Aszem a Rebornon vagyok.
No vettem én ilyen sárkánysólymot, de az mit csinál, vagy én mit csináljak vele? Ja igen, megidézni már megidéztem. Próbáltam a /petattack parancsot, de az a goblinomat uszította.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1989 Dátum: 13 jan 27, 11:21:58 » |
|
Gyere át Tauri-ra adok neked pár 1k goldot:D Only horda:D Th alis kariját csak arra használom, hogy a gyökér hordás felidegel megvágjam:D vagy szólok KirunakxD Ne legyél paladin, mert túl táp és én is az vagyokxD Erről jut eszembe jó rég wowoztam meg kéne nézni a karimaT:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1990 Dátum: 13 jan 27, 11:29:19 » |
|
Nem leszek (p)agrabai csavargó. Kastélyparipák vagyok azaz VárLók.
Egyébként mire tudnám költeni azt a rengeteg nemesfémet? Persze gondolom el leszek vele egy darabig, de így se érzem magam pénzszűkében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1991 Dátum: 13 jan 27, 11:35:38 » |
|
Mit tudomén:D Veszel mechano hogot és mamutot nekem is arra kellett:D Jah és kirintoros gyűrűt meg a két drága táskát:D Pénzt egyáltalán nem nehéz szerezni:D Ritlivel mi már szerintem elvertünk közel 70-80k goldot:D
Amúgy amit írtál nem értettem Szal írd le magyarul is Shiro nem beszélem a hébert és az ali nyelvet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 27, 11:36:53 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1992 Dátum: 13 jan 27, 11:42:23 » |
|
(p)aladin? Ne legyél már lámi. A kastélyizét meg elmagyarázta. Shiro az AH rejtelmeit felfedezted már? Bár kisebb szinten annyira nem kell péz. De nem árt ha van! Amúgy ja gyere át. Vagy van valaki aki miatt direkt azon a szerón játszol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1993 Dátum: 13 jan 27, 12:45:52 » |
|
Nem. csak az volt odaírva, hogy nyú pléjörsz teverokonainak. Most nézem, azon új karaktert kéne kezdeni... mindegy, úgy is még csak lvl17
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 27, 13:58:34 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1994 Dátum: 13 jan 27, 14:04:03 » |
|
Ne szidd a palát! Mostmár low a retri... keményen nerfelték.... 3 közepes t10ben hc bábura nem ütöm meg a 6k-t régebben simán rávertem..... És tud az tank is lenni. És annak szerintem az egyik legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|