24 nov 23, 15:26:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508497 alkalommal)
0 Felhasználó és 58 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #1875 Dátum: 12 okt 03, 08:44:42 »

Micsudi... lehet én vagyok a hülye, de nem értem hogy mi az összefüggés a wow és e-között. Mosolyog
Talán ha tippelnem kéne egy "Duma Topic"-ba inkább illene.

Ritli édes mind1 milyen szerón játszol, áruld el mondjuk a Battletag-ed pü-ben, felveszlek és online is tudunk akár beszélni vagy instázni vagy vmi.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 03, 08:45:18 írta Morause » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1876 Dátum: 12 okt 03, 12:50:43 »

wowos poén... ugyanúgy palák vagyunk törtön ikszdé Azthittem érthető vicc :/ na m1
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1877 Dátum: 12 okt 04, 15:27:03 »

Ritli édes mind1 milyen szerón játszol, áruld el mondjuk a Battletag-ed pü-ben
Mármint a Real ID-m? Nevet Gondolom arra gondolsz. Add meg te. ikszdé

Am Micsudi én értettem, bár először úgy fogadtam én is, hogy mit keres itt ez a hsz. Nevet De aztán leesett a nagykings. Nyelvesít
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1878 Dátum: 12 okt 04, 16:56:51 »

Nem, úgy érti, hogy a battletagedet Mosolyog Belépsz a b.net-re, ott account, és bal oldalt megtalálod.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1879 Dátum: 12 okt 05, 17:40:34 »

Am Micsudi én értettem, bár először úgy fogadtam én is, hogy mit keres itt ez a hsz. Nevet De aztán leesett a nagykings. Nyelvesít

Ohhh Ohh My God smirksweat hogy ez volt a poén? Kiröhög Nagyon röstellem Micsudi, de úgy látszik ez nem jött át... Nevet nem baj majd máskor, de így utólag olvasva már tényleg nagy poén, te jó ég ikszdé most jól feltoltad a hangulatomat.

MoonTiger te legalább érted mire gondoltam... köszi! Mosolyog
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1880 Dátum: 12 okt 05, 18:35:07 »

köszi Nevet már én kezdtem magam szégyelni hogy offolok is a humorom is szar ikszdé de azért így jobb Nevet
Ám hiába eredetizek a törtön annyit dolgoztam a karikkal meg anno exemmel sokat toltuk együtt (a wowot is Nyelvesít)
hogy valahogy azzal jobban szeretek játszani :/ ikszdé
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1881 Dátum: 12 okt 06, 09:07:08 »

Hát igen ezt meg tudom érteni, pont ezért nem mentem végül eredetire, túl sok időt öltem már bele ehhez a törtös karaktereimbe. Nevet
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #1882 Dátum: 12 okt 06, 10:35:20 »

Persze mert új kieg sok új tartalom, tényleg több meló, főleg nekem még szakmákat is fel kell húzni repu és dungeonozás mellett, de nagyon tetszik az egész elég összetett lett, és persze sok idő ha nem vagy nagyon kocka, meg karaktert húzok ha épp már unom a dolgokat abból is van elég Nevet .Amúgy szerintetek ha AH-ból kéne felhúzni eredetin egy szakmát ahhoz mennyi gold kellene ?
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1883 Dátum: 12 okt 06, 10:54:16 »

Nem olyan drága mint törtön. Baráti áron vannak a cuccok. Bár tény hogy nehezebb is meggazdagodni.
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #1884 Dátum: 12 okt 06, 12:18:22 »

JC-böl most elég könnyű, beteszel AH ba pár mountot és megvagy , csak ugye akinek nincs fullos szakmája, meg most sok mindent kel csinálni, mert új vagyok még, goldból ehet fellehet húzni de nem nagyon tudom még mennyi kéne.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1885 Dátum: 12 okt 06, 12:36:17 »

Lew ez majdnem igaz. Ragnán egy nyamvadt 350-es fegyó reci is 3000g mert mondjuk jó transmogra.
Ráadásul most mivel panda van meg minden... mindenki nagy ívben sz@rik a farmolásra és ah-ból veszik így drágább is. Én például engineer vagyok és alig tudtam a [Flying Machine]-hez azt a néhány alkatrészt össze farmolni (a cross realmnak köszönhetően meg még nehezebb). De amikor a [Turbo-Charged Flying Machine] gépet akartam megcsinálni a cuccoknak alig a felét tudtam összefarmolni, a többit mind vásároltam... a khorium majdnem olyan ritka már mintha a time-lost proto drake-re vadásznál.
225-ig olcsón megússza az ember a szintezést, utána már húzósabb mert sok alapanyag kell egészen 300-ig. 300-350 között meg nem kell olyan nagyon sok de drágák a cuccok outlandről. Efelett meg könnyű... nem tudom meddig de northrenden vhogy kellemesebb proffot húzni.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 06, 12:37:41 írta Morause » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1886 Dátum: 12 okt 06, 17:24:23 »

MoonTiger te legalább érted mire gondoltam... köszi! Mosolyog
Bocsánat, hogy íly tudatlan vagyok, de több mint 2 évig nem játszottam és a híreket se követtem, szóval én leragadtam még a real id-nél. ikszdé Legkésőbb hétfőn felveszlek. Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Morause
Vendég
« Válasz #1887 Dátum: 12 okt 06, 18:25:33 »

Nem tudatlan hanem információ hiányában "szenvedő"... nem hiába tettem az utolsó szót idéző jelbe, de a lényeg hogy ez nem bűn. Viszont ha érdekel ingame még real ID a neve csak amikor elkészíted akkor írja BattleTag-nek. Ugyanaz a célja mint ha az e-mailedet adnád meg csak így biztonságosabb és gondolom biztosan tudod mért.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1888 Dátum: 12 okt 15, 16:41:39 »

Sziasztok. Miután ma Tauri WoD-on kiakasztott egy újabb random raid, leavelés szívás bevállaltam az id-t nekik erre semmit nem ütöttünk szétesett az egész a g*cibe, gondolkoztam hogy teszek egy javaslatot hogy hogyan lehetne úgy átalakítani a rendszert hogy ne kapjon az ember potya ID-t. Persze a sok ember érvelés nélkül elkezdett fosolni, és méjobban felbaszták az agyam... kezd tele lenni a tököm ebből. Én szórakozni akarok nem a gyökerek miatt szenvedni. De ha már egy FUN szeróról beszélünk ami nem blizzike akkor legalább ne szopatná a hülye rendszer az embert.
Ezt a javaslatot tettem amit szerintem elolvasás nélkül a kukába vágtak. Sztem törölni fogom az egész játékot a fenébe és csak singlepalayer dolgokat fogok csinálni. Mert ha ott elbaszok akkor ki tudom javítani és tuti nem fogok más faszsága miatt szívni.... áááá g*ci felrobbanok

Idézet
Nem tudom ki hogy van vele, de sok embernek a mai világban az embernek egy dologból meglehetősen kevés van és az az idő.
Elméletileg a WoD egy high rate fun szeró azoknak akik nem tehetik meg hogy túl sok időt töltsenek a gép előtt (dolgoznak, egyetemre járnak, gyereket nevelnek stb.), de azt a kevés idejüket szeretik Azeroth földjén tölteni. Mindenki tudja hogy egy Gulid tagjának lenni kötelezettségekkel jár, és ha az ember nem aktív mert nincs ideje akkor repül. Viszont enélkül kb. lehetetlen a mostani körülmények között instázni az ID rendszer miatt. A leavelők és egyéb játékrontók miatt az ember rengetegszer megy be úgy instába hogy annak semmilyen haszna nem volt csak az ID. Félig mennek le az insták, és az ember várhat egy hetet a következő lehetőségre. Ezért a játékélmény fokozására és a sok keserű pillanat elkerülésére lenne néhány ötletem amivel javítani lehetne a helyzeten.

Javaslat:
A dolog lényege az lenne hogy akárhányszor le lehessen ölni egy bosst, de hetente egy karakternek csak 1x adjon lootot és emblemet. Így az ember szórakozásból is mehetne raidre, ha épp nem érdekli mi esik, csak el akarja ütni az időt. Továbbá
félbemaradt raid esetén csatlakozhatna új raidhez, és ha elér ahhoz a bosshoz amit még nem ütött attól már kapna lootot és emblemet. De a csak a 3. bosstól kapott lootot, mert jó szándékkal bement a naív ember segíteni és egy boss megy csak le ahelyett, hogy az ember a 3. bossig id-t kapna egyszerűen csak a következő alkalommal nem kap semmit a 3. bosstól, viszont az összes többitől igen.
Így valóban fun lenne mert az ember többször elmehetne segíteni más játékosoknak, nem lenne akkora gond ha szétesik a raid, mert mások szívesebben jönnének segíteni mert semmit nem kockáztatnak. A tankok és healek is többször elmehetnének instázni így nem lenne olyan zavaró a hiányuk. És a kezdő játékosok is hamarabb szerezhetnének tapasztalatot. Viszont mivel a lootot 1 héten 1x ad egy embernek egy boss ezért a gearelődésre ez nem hatna negatívan, és továbbra sem lehetne bosst farmolni.

A javaslat kiegészítése:
Mivel az rhc bossok is EoT-ot dobnak ezért azt naponta dobhatna minden boss azoknak a játékosoknak is akik már jártak ott.
EoF esetében is lehetne napi 1x ez mert elvégre ez egy high rate fun szeró ahol az embereknek nincs 1-2 hónapjuk összeszedni a frostot egy-két jobb itemre, agy akár harmadára felére csökkenne a várakozási idő, és gyakrabban indulnának a raidek is.

Remélem nem veszitek hatalmas baromságnak amit írtam, csak szeretném jól érezni magam játékostársaimtól függetlenül is. Mert így bárki hibázik, el kell rohannia, kifut a kaja, üvölt a gyerek, kiabál a főnök stb. nem lesz hibás, hiszen lehetne folytatni később bármilyen random teammel.

Köszönöm ha elolvastátok a kisregényem. Várom a véleményetek.
Köszönettel: Micsudi
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1889 Dátum: 12 okt 15, 18:50:01 »

Micsudi tetszik az ötleted csak egy gondot hoz ez magával.
A tauri sz@rik rád meg minden játékosra nagy ívben. Szánalom amit csinálnak, mivel már eredetin nem sokára 5.1.0 patch lesz és Pandával játszunk... míg a tauri az csak Lich King 3.3.5a patchen van ami persze hogy hiányos mivel úgy tudom hogy ICC full bug és csak néhány guildnek van meg.
A tauri a sok idióta takonyból hajtja be VIP fizetéseken keresztül a pénzt ők meg jól járnak mivel elmehetnek sörözni belőle, meg jobb esetben a szervert is ebből tartják fenn ami nem drága.
Ezt az ötletet szerintem egy barátságosabb tényleg valódi célokra törekvő team-nek vesd fel, talán majd még értékelik is.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins