24 nov 23, 15:28:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 123 124 [125] 126 127 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508513 alkalommal)
0 Felhasználó és 56 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #1860 Dátum: 12 szep 26, 16:48:38 »

Át lehet menni, csak 9 euroba kerül! Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1861 Dátum: 12 szep 26, 18:02:01 »

Hát előbb a pandariát veszem meg ikszdé ha nem találok megfelelő guildet akkor váltok majd

Egy wari pls írjon majd tényleg. Domo
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 27, 16:03:18 írta Micsudi » Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #1862 Dátum: 12 szep 30, 14:27:24 »

Eddig nem voltam nagyon tank kedvelő, de most a Dk mal tankolgattam HC-kat és gondoltam kipróbálom a Brewmastert egy 27es monkommal . Hát nagyon nagy , nagyon élvezem, kb 3-max 4 gombos az egész, de valami nagyon nagy Nevet Ha az ember megy egy tankal az sztem nem szórakozik úgy mint egy monk tankkal.  ikszdé  Elkezdtem instán tolni azzal a na lehet máris wipe vagy kickelnek hozzáállással, és azt vettem észre hogy rohadt könnyen ment az egész Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1863 Dátum: 12 szep 30, 20:31:35 »

a monk ezek szerint rosszabb mint a pala ?(egyszeűbb) ám azt veszem észre a játék átváltozott world of warcraftról world of monks-á
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1864 Dátum: 12 szep 30, 20:40:53 »

Ez pontosan így van... nevetséges. De legalább nem csak pandarenek vannak orrba szájba mindenütt, akadnak minden fajból. Kicsit elakadtam mert fejlődnék de úgy hogy átugornám terokkart meg zangát, és blade edge-be mennék de nem tudom hol az 1. quest ami oda küld, pedig már megvan a szintem amivel odamehetnék.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1865 Dátum: 12 szep 30, 20:48:03 »

54-es vagyok, nemsokára megyek outlandre Nevet már nagyon várom. De unom hogy monkok mindenhol ameddig a szem ellát. bár ettől függetlenül ha meglesz a pandaria én is indítok egyet.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1866 Dátum: 12 szep 30, 20:56:53 »

Lol nem is tudtad hogy te is csinálhatsz pandát? Nevet A blizzard most sokat enged és véletlenül ha nincs kieged akkor az új területeken meg a monkon kívül mindent enged még a panda készítését is! Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1867 Dátum: 12 szep 30, 21:15:10 »

néha van új a nap alatt Nevet ám indítottam. tetszik de maradok a palámnál.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1868 Dátum: 12 szep 30, 21:40:27 »

Morause, Ragnán a karid neve Morause? Nevet Véletlen nem a Dark Cataclysm klánban vagy? Nevet Csak mert mintha láttam volna valahol egy ilyen nevű karaktert. Szerintem ott. ikszdé De lehet tévedek, nem vagyok benne biztos. Gondolkozik Lehet, hogy csak a közelben voltam, mikor kaptál egy öcsit és azért láttam a neved? Gondolkozik

Amúgy mi baj van a World of Monks-szal? Szerintem természetes, hogy szinte mindenki kipróbálja az új kasztot. Mi a héten vesszük majd meg a Pandát és tuti én is meg bátyám is húzunk majd, kíváncsiak vagyunk rá. (sima pandát már csináltam a kezdőhely meg a küldik miatt) Nevet De persze lehet, hogy csak lvl 20-ig jutok vele mert nem tetszik de tuti kipróbálom. Amúgy meg amikor csak vacak fajt raknak be (pl bc-ben BE, drae) akkor is mindenki indított belőlük, hogy kipróbálhassák. Nevet Pedig ott kaszt nem is volt. Nevet De nem kell félni, minél nagyobb szintet néztek annál kevesebb lesz a monk. Nyelvesít Meg idővel aki felhúzza nagyra az is lehet otthagyja és csak altja lesz. Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Morause
Vendég
« Válasz #1869 Dátum: 12 szep 30, 21:57:24 »

Eltaláltad Ritli de az az altom! Mosolyog A ragnán a fő karim neve az... tudod mit katt az alám-ra és megtudod Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 30, 21:58:50 írta Morause » Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #1870 Dátum: 12 okt 01, 12:07:16 »

Helyesbítenék, van pala tankom és semmivel sem egyszerűbb, kb azonos szint , mer ha jó a healer akkor elég megfognod az meg mind2vel egy gombos manőver, csak más irányba lett fejlesztve a 2 tankolás, mer a monk az a chi-t is használja pl a breath of fire-hez ami AoE és csak tankban van, palának meg a concetration vagy mi a neve annak az is AoE. Azonos szint a 2 csak monk az viccesebb pala meg komolyabb , ez az amiben eltérnek Nevet
Most van egy 90 es Dk-m 80as palám 40 es warrim 29 es monkom és mindegyikkel tankolva fejlődök és nagyon gyorsan megy, nem nehezek a tankolások egyikkel sem ha ráérez az ember.
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1871 Dátum: 12 okt 01, 15:21:19 »

Eltaláltad Ritli de az az altom! Mosolyog A ragnán a fő karim neve az... tudod mit katt az alám-ra és megtudod Nevet
Akkor egy guildben vagy bátyámmal. ikszdé Gensuke a neve. Nevet Meg nekem is van ott egy karim, kemény lvl14-es. ikszdé De csak olyan kis fun kari. Nevet Lehet azt fogom lecserélni majd egy monkra. ikszdé
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Morause
Vendég
« Válasz #1872 Dátum: 12 okt 01, 19:57:31 »

Akkor egyszer keress rám! Nevet Majd el baromkodunk, vagy vmi... majd a battletag alapján akár még friendbe is felvehetlek legalább meg tudom milyen karikat szoktál használni! Nevet

ui.: és ne az altomra mert azzal nem játszom most.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 01, 20:15:30 írta Morause » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1873 Dátum: 12 okt 02, 19:58:40 »

Hát én mostanában nem nagyon játszok eredetin, nincs rá időm, ha meg mégis akkor másik szerveren. Nevet De szertinem a monkom ott fogom indítani. Nevet
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1874 Dátum: 12 okt 02, 22:07:55 »

Ismerősöm lefárasztott ikszdé mondom neki éhes vagyok és már nem bankot akarok kirabolni hanem egy hentest. Mire ő hogy raboljak ki egy Burgert, és osszak mindenkinek nagykings-et ikszdé Lefáradtam ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 123 124 [125] 126 127 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins