24 nov 23, 18:15:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 509003 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1815 Dátum: 12 aug 18, 15:55:35 »

Miért él mindenki abban a hitben, hogy havi 4k a WoW? o_O Gamecarddal kéthavonta 5,7k ha jó helyen veszed.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1816 Dátum: 12 aug 18, 16:03:48 »

A Trinyós kérdésemre válaszolna valaki pls
Idézet
Szerintetek melyik jobb retri palának ?
http://www.wowhead.com/item=44253/darkmoon-card-greatness Ez van per pill
http://www.wowhead.com/item=50355/herkuml-war-token Ezen filózok.
http://shoot.tauri.hu/?item=48722 És ez sem tűnik rossznak
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1817 Dátum: 12 aug 19, 22:25:23 »

Hát bejövős. aza baj a wowwal számomra legalábbbis hogy túl sok benne már a tartalom soha nem jutnék a végére , illetve kezd kihalni a játék, legalábbis a tört serok, mivel nincs azért pénzem havi 4k csak hogy játszhassak. De am elkezdeném ha nem lenne ennyire tartalmas..
Ha az a bajod hogy tartalmas, akkor játsz metinnel Nyelvesít Ott ilyen gondod nem lesz. Mosolyog Számomra eddig a legjobb mmorpg címet megörzi, és pont az tetszik benne, hogy lehet mit csinálni. Nekem sincs pénzem eredetire, csóró vagyok, ezért tauri (vagy wod is de azt már csak azért mert felesleges hajszálaim vannak ikszdé ). Mosolyog
Naplózva
Stark
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1818 Dátum: 12 aug 20, 00:37:27 »

Huh hát a mai nap nagy volt icc25-ben sindrán(lk nincs bent ) kívül full clear és ez wodon nagy dolog és nemsok guildtudja rajtunk kívül.Ti nem toljátok wodon?
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #1819 Dátum: 12 aug 20, 08:12:50 »

Aki nem ismerné a WoD-ot annyi hogy pvp szeró 20 szoros szorzóval, sztem egyik legnevetségesebb tört szeró, pvp van annál sokkal jobb is:D . Pvp-t amúgy is utálom. Am akik itt írogatnak azok közt bőven van olyan akik szólóban kivinnék sztem icc-t .  Ördögi
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1820 Dátum: 12 aug 20, 10:39:39 »

Én Wodon tolom, és annyira nem nevetséges, könnyű gearelődni olyan 4500gs-ig aztán már nem olyan könnyű.
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1821 Dátum: 12 aug 20, 10:48:01 »

Hát ha van goldlimited könnyű addig én azután mondanám annak Nyelvesít Mivel ott már rajtad múlik mész-e RHC-kra és onnan eg 5,1k gst össze lehet szedni kacsint (WoDon játszom még, nemsoká 80 lesz taurin a sámim utána tauri . ) Nevet Papommal most farmolom az eotot nadrágra, tegnap lett meg kesztyűm, előtte végre lecserélhettem a tesco-s sisakom. Mosolyog Most tartok 4,8k gsnél, és eljutott odáig szegénykém, hogy egy HC-t is ki tud healelni. Mosolyog

De nem mondanám, hogy könnyű lenne 4,5 k gsig gearelődni. Nekem konkrétan a 3,5k gs hogy meglegyen 100k goldba került. Baromi magas az ára mindennek WoDon. :S és igazat adok, annak aki nevetségesnek nevezi  a szervert. Én is tépem a hajam, a sok bugtól, vérpistikéktől. :S
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 20, 10:50:27 írta Lilus » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1822 Dátum: 12 aug 20, 11:26:48 »

Sztem tűrhető, 1 palát viszek ott 5.3 pve 5.4 pvp. Szóval egész jól haladok. Most gondolkozok egy DK-n hogy legyen egy tankom. meg egy magen ranged-nek.
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1823 Dátum: 12 aug 20, 14:33:53 »

Akkor nézz be AH-ba arany áron van minden ikszdé
Hm az nem rossz kacsint én priestemmel még sehol se tartok Nevet Grat a paládhoz Mosolyog (de miért nem abból csinálsz tankot is? Nyelvesít )
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1824 Dátum: 12 aug 20, 15:43:24 »

Mert külön talentet használok végül pve-re és pvp-re azért... 
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #1825 Dátum: 12 aug 20, 20:05:57 »

Csak ugy mondanám ezek tauris szerverek MO-n a legjobbak, de a világon a legrosszabb közé tartoznak pvp szeróbol olyan van hogy egyből rele settben kezdesz. Tele van buggokkal, ezért megyek máshova mert nagyon meguntam márhogy beesek a pixelek alá meg buggosok a karik és nem tudnak tankolni.
Am nekem nem esett soha nehezemre gearelődni 5.1 ig. Quel Delar kell aztán egész nap isnta és estére meg is vagy Nevet
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1826 Dátum: 12 aug 20, 20:58:24 »

"Csak ugy mondanám ezek tauris szerverek MO-n a legjobbak"

.. ehehe, kicsit nézz körül, rájössz, hogy nem feltétlenül a legnépesebb a legjobb. A tauri egy rakás bughalmaz. Vannak nála SOKKAL jobb tört szerverek, csak épp a tauri lett a felkapott, ezért oda megy mindenki, a többin meg alig vannak.
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1827 Dátum: 12 aug 20, 22:49:16 »

Szerintem a tauri realm azért annyira nem bug halmaz a wodról ne is beszéljünk... Épp a minap írtam meg pár jócskán idegölő bugot ikszdé  Meg hiába jobb a szerver, ha kevesen vannak rajta :/
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 20, 22:53:25 írta Lilus » Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #1828 Dátum: 12 aug 21, 11:18:34 »

Tauri sem jobb ottis oylan buggok vannak, van az akitöl vállas encsát veszel volt hogy 2 napig nem resselt, Warri agroja olyan nagy volt hogy kb dps be lehúzott mindet a tankról( a tank egyébként vérprofi volt). a Dk-nak nemjött be a Rune strike, feleakkorát dps elt mint általában, meg tele van combat buggokkal stb. van rendesen ott is bugg csak sokan vannak nagyon azért talán jobb, egyszer ki írták hogy Lich King már kész csak Sindragosát még nemtudták befejezni hozzá, sindra már benn van de akk hol a Lich King ?  smirksweat
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1829 Dátum: 12 aug 21, 18:11:26 »

De mitől ilyen bugosak ezek a tört szerók? az eredeti elvileg még ha csak kiadják és később folyamatosan pacthelik ,akkor se lenne ilyen bugos. Ez mind a tört mivolta miatt van ?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 120 121 [122] 123 124 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins