24 nov 23, 20:19:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 509091 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1800 Dátum: 12 aug 02, 23:19:07 »

Hali. Valamelyik Nagyon profi játékos leírná nekem hogy egy pve retripalának, mik a minimum paraméterei hogy icc-re mehessen? Attack power, strength, hit rating, stamina, stb. Nagyon megköszönném Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Morause
Vendég
« Válasz #1801 Dátum: 12 aug 03, 00:07:26 »

Ha csak azt mondom milyen instából kéne felruházkodnod az is elég?
Mert akkor szerintem mondjuk egy Uldu 25 és/vagy Crusaders' Coliseum 10 vagy 25-ön. Értékeket meg nem tudok mondani, ahhoz már túl fáradt vagyok és már annyira nem is emlékszem rá, csak hogy honnét tudsz olyan holmikat szerezni amibe elvisznek téged oda!
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 08:00:57 írta Morause » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1802 Dátum: 12 aug 03, 08:37:31 »

Komolyan megőrjít a dolog szóval most szépen részletesen leírok mindent amim van, hátha valaki segít, mert sztem ebben a gearben többet kéne honom 3.5-4k dps-nél.

Ittvan a meele és a base stat buffal és buff nélkül.

A talentjeim és Glyph-jeim

A gemelésem Főleg Str, de tettem be Hites  Expertise-os köveket is. A Rota netről lett nézve. Trashre SoC van fent De bossokhoz SoV. És a Gearscoreom 5301. Bár nem vagyok GS huszár mert az alapján nem lehet erősséget reálisan ítélni. cuccaim rendesen fel vannak encsizve. Szóval ha valaki segít nekem azt nagyon megköszönöm mert ez így nem buli...
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 08:38:08 írta Micsudi » Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1803 Dátum: 12 aug 03, 15:30:05 »

Hmm 5301GS, hmm ennyivel buff nélkül olyan 5-6k DPS-t simán ki lehet tolni Palával. Mosolyog

Amit így első látásra tanácsolnék, hogy tornázd fela hit-et 10% főlé, nekem ugyan DK-m van, de van neki 13%-körüli hitrateingje és még így is igen gyakorta hajlamos misselni.

A többi Statod igazából rendben van, szóval vagy a rota nem jó, amit használsz vagy a talenteddel van valami baj, viszont ehhez a részéhez már anyira én se értek.

Morause: Rengeteg, értsd rengeteg tört működik még VIP rendszerrel. A Blizz 1-1 alkalommal odacsap, hogy ejnye bejnye, a legnagyobbaknak főképp. De ha jobban belegondolsz a törtön megismerik a játékot az emberek, és ha ráuntak a sok bugra inkább átmennek eredetire, tehát ez még akár egy egész jó reklám is a Blizznek. Tehát nem, bőven nem lő le minden törtöt a Blizz. Nem is tudna, annyi van.

Hát ha tényleg így gondolkodik a Blizzard, akkor nagyon el van szállva magától az egész cég, hiszed vagy sem Moontiger pont fordított a tendencia, főleg Cata óta, egyre többen mennek vissza a jobb tört szerverekre és hagyják ott az eredetit. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 15:42:48 írta Csibe » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1804 Dátum: 12 aug 03, 15:47:02 »

Ez inkább talent hiba, bár mondjuk az is fontos milyen patchen játszol mert nekem minden patchre változott a talentom is.  Ha belinkeled ennek a talent kalkulátornak a honlapját ami a képen is van csinálok neked 1 jót amivel már remélhetőleg nem lesz gondod!

ui.: illetve ha majd linkelsz akkor tedd hozzá a szerver nevét és patch számát amin jelenleg fut. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 15:50:21 írta Morause » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1805 Dátum: 12 aug 03, 18:52:30 »

3.3.5a Tauri WoD-on vagyok. A talentet Armory-ból szedtem ki nem kalkulátorral csináltam. Egy Ismerősöm ajánlotta.
A dps adatol lvl 80as Hc bábu ütéséből vannak.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 19:14:40 írta Micsudi » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1806 Dátum: 12 aug 03, 20:12:38 »

Itt van neked a megfelelő talentfa... használd egészséggel! Nevet http://www.kephost.com/images4/2012/8/3/eiqrh27jghpd39zz2fik.jpg
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #1807 Dátum: 12 aug 03, 20:26:53 »

Igazán nem akarok beleszólni (jó nyilván mégis ha egyszer rászántam magam az írásra  Nevet ), de most tulajdonképpen lecseréltél 6% judgement crit chance-t tök mellékes talentekre.
Az Eye for an eye meg a vindication semmit nem fog tolni a dps-én amivel problémája volt (talán az előbbi 1-2 kivételes esetben, de annyit az se fog sebezni, hogy jelentős változás legyen a dps-ében).

Az alap talenteddel szerintem semmi probléma nem volt PvE-re, az összes dps-t segítő cuccot kiraktad maxra, ezt szerintem már csak pvp-re kellene megvariálgatni.

De a mondanivalóm rövid lényege: szerintem nem a talenteléseddel lesz a probléma  Nevet
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1808 Dátum: 12 aug 03, 20:40:01 »

Akkor a Rota? írnátok ha tudtok jót? Toltam még egy kicsit a hit ratingen egy 5 STR feláldozásával.
ám icc-ben 3.5öt toltam. Toc 10 normalon agyonbuffolva 6.1et szóval nemtudom... ekkora lenne különbség a 2 insta között.
Az embert kb semminek nézik ha nem tudja 5k dps-t tartani hc bábuban... -.-
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1809 Dátum: 12 aug 03, 22:00:54 »

Bocs azért nem teljesen, mert azért ha ez neki PvE talent akkor nincs szüksége már 1 olyan talentra ami pvp és az be van rakva, mégha nem is a szívfájdalmára adtam neki választ, de segítettem. Nekem ez az összeállítás tökéletesen működött annak idején ugyanezen a patchen.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 22:01:26 írta Morause » Naplózva
Dawlish
Gennin
*

« Válasz #1810 Dátum: 12 aug 11, 03:27:15 »

Bár más szerón tolom de a patch ugyanaz,és van retri palám amivel 5,4k gs-ben kitoltam 9k-t icc-ben rotface-en,saurfangon...igazi rota szerintem nincs hozzá,inkább csak prioritás,főleg azután hogy megszerzel 2darab T10-et.Judgementet nagyon fontos tolni folyamatosan cd-re ahogy az exorcism-et is,divine storm T10 2p bónusszal mindig nyomkodva legyen ha nincs t10-ed akkor kb abból állsz palával,h ami éppen nincs cd-n azt eltolod.Saját karival full str-re gemeltem,gearem adja az expet és a hitet is.270hit ratingem van de nem igazán misselek semmivel.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1811 Dátum: 12 aug 17, 19:10:38 »

Szerintetek melyik jobb retri palának ?
http://www.wowhead.com/item=44253/darkmoon-card-greatness Ez van
http://www.wowhead.com/item=50355/herkuml-war-token Ezen filózok.
http://shoot.tauri.hu/?item=48722 És ez sem tűnik rossznak
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 18, 12:35:56 írta Micsudi » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1812 Dátum: 12 aug 18, 13:05:36 »

Hát ez na... Ohh My God ez komoly. >.<# Publikálták pár napja a MoP cinematic videóját. Akit esetleg érdekel nézze meg felirattal.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=V1WC83v_7XU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=V1WC83v_7XU</a>
Az első dolog ami eszembe jutott erről mintha egy Jackie Chan filmet néznék. Az a panda nagyon vicces volt. ikszdé
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1813 Dátum: 12 aug 18, 13:40:08 »

Már láttam az állam leesett Nevet nagyon jó trailer Nevet eleinte idegenkedtem a pandáktól, de sztem szép story-t kapunk majd ami beleillik a lore-ba
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1814 Dátum: 12 aug 18, 14:09:30 »

Hát bejövős. aza baj a wowwal számomra legalábbbis hogy túl sok benne már a tartalom soha nem jutnék a végére , illetve kezd kihalni a játék, legalábbis a tört serok, mivel nincs azért pénzem havi 4k csak hogy játszhassak. De am elkezdeném ha nem lenne ennyire tartalmas..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 119 120 [121] 122 123 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins