24 nov 23, 17:06:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508684 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1725 Dátum: 12 ápr 15, 14:32:48 »

Illidant én is bírtam. Furiont és Tyrande semleges. sablon karakterek. Tipikus jó karakterek, semmi izgalmas nincs bennük.
Bár ha azt vesszük Jaina is =) most saját magamnak mondtam ellent =D Mind1 őt valahogy bírom.

Az én kedvenceim:

Arthas, Jaina, Garrosh, Varian, Kel'thuzad, Anub'Arak

Érdekes mert őket általában utálják =D
Naplózva

Sabakyu
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Vérfarkasa

« Válasz #1726 Dátum: 12 ápr 15, 16:24:25 »

Az én személyes favoritjaim Arthas Illidan és Velen. Variannak megláttam az arckifejezését már megutáltam. Főleg ahogy tudja a Hordát szidni. A Secrets of Ulduarban azt mondja hogy a Wrathgate-nél több katonát vesztett a Horda miatt mint a Scourge miatt. Ebben igaza van mivel Sylvanas tisztán kimondta hogy "Halál az élőkre" miközben egy rakás ork ott harcolt. Na őt ezért utáltam meg, az élők nem tehetnek róla hogy Arthas megölte majd feltámasztotta. Azt amúgy furcsálltam Sylvanas miért férfihangon szólal meg? Gondolkozik Alapjában ő csaj volt, és a feltámasztottak neme meg szokott maradni. A nő Forsakenek is nő hangúak csak ott van alatta az a fura "hullahangszín". Ezt sosem értettem. Hmm?
Naplózva

A menyország szép. De a Pokolban több az ismerős!
Morause
Vendég
« Válasz #1727 Dátum: 12 ápr 15, 16:37:38 »

Ne zavartasd magad de a wrathgate videóban az nem sylvanas hanem vmi egyszerű undead... Sylvanas-tól független működő forsakenek voltak! Ezért volt az a küldetés is amiben Undercity-t meg kellet ostromolni és Sylvanas segített Thrallnak (vagy fordítva) vissza foglalni a lázadoktól! kacsint
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 15, 16:38:11 írta Morause » Naplózva
Sabakyu
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

A Halál Vérfarkasa

« Válasz #1728 Dátum: 12 ápr 15, 17:27:48 »

Nem zavartatom magam de akkor Arthas ki a halálra értette azt hogy: "Sylvanas..."? Nem hinném hogy Arthas összetévesztené bárkivel is.
Naplózva

A menyország szép. De a Pokolban több az ismerős!
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1729 Dátum: 12 ápr 15, 17:42:08 »

Arthas azért mondta ki a nevét Sylvanasnak mert átlátott a szitán és tudta ki áll az egész mögött. Azt a tagot aki lebombázza Bolvart és az embereit Putressnek hívják, és Sylvanas állítása szerint a saját szakállára cselekedett, amiben megmondom őszintén én egyáltalán nem vagyok biztos.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1730 Dátum: 12 ápr 15, 17:46:41 »

Nem azért de abban a videóban Sylvanas nem is szerepelt.... Az egy undead FÉRFI volt ott azért van férfi hangja... Arthas azért mondja Sylvanas nevét mivel ő az undeadek vezetője és azt hiszi ő küldte rá azokat. ikszdé Csúnyán elnéztél valamit. Nevet

Szerk: Nem láttam hogy Lew beírt. >.< Akkor mindegy. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 15, 17:47:19 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #1731 Dátum: 12 ápr 15, 20:28:31 »

Valaki tud segíteni. Lich King DK-Unholy talentben kéne . Sok félét kipróbáltam de valahogy egyiket sem éreztem jónak, és béna voltam bennük , viszont PvP-re ennél DK-nak talán nincs jobb, meg Arenára, úgy tudom legalábbis. Ha jó a talentolás akkor elvileg másra is jó nem ? nem csak ezeken a területeken hasznos.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1732 Dátum: 12 ápr 21, 11:56:04 »

Amin jót röhögtem a Pandaren kezdőhellyel kapcsolatban.. egy óriásteknősön van az egész Nevet Ismerősen hangzik? ;P

Szerintem a Blizzard nagy Naruto fan lehet... ikszdé én is most hogy loggolok be, na mit látok login screenen? Na mit?!?!?!
http://noob.hu/2012/04/21/uber_lol.jpg

ui.: senkit se tévesszen meg mit írtak oda... Nevet ez biztos vmi rejtjeles kód! ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 21, 12:08:06 írta Morause » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #1733 Dátum: 12 ápr 21, 19:08:09 »

Remélem nem hiszitek, hoyg a Narutoban volt az első sziget, ami egy nagy teknős volt igazából...
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1734 Dátum: 12 ápr 21, 20:24:53 »

Biztos vagyok benne h már vki Kishi előtt eltolta ezt a "poént" mert vmi rémlik de... mivel ez a fórum NARUTO nevét viseli mert gondolom ez a fő téma, így a teki mivel itt meg ott hajaz egymásra így jogszerű ha belinkeli vki a poén kedvéért... én erre reagáltam egy másik, a témába illő hasonló poénnal.

PROBLEM???? Faceg
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 21, 21:16:12 írta Morause » Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #1735 Dátum: 12 máj 05, 13:46:58 »

Ú, ide sem írtam még.
Úgy adódott, hogy hétvégén elkezdtem wowozni. (Licsking patchcsel). Nem első mmorpg-m, de még totál nub vagyok.
Akad egy lvl18 blood elf palám. Esetleg egy pár tippet tudtok adni, hogy mire érdemes figyelni, talentet hogy fejlesszek, magicek használatát, stb?
Vagy ha valaki tolja WoD realmon, egyszer ütközhetnénk ^^
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1736 Dátum: 12 máj 05, 16:03:08 »

WoD? Van ott egy 80as Blood elf huntim Hyrené csak ritkán WoWozok :/
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1737 Dátum: 12 máj 06, 12:59:12 »

Szanisz most megfogtad az isten lábát...  Hümm-hümm
Nem akarom elrontani a játék élményed ezért rád hagyom hogy miként válaszd a karaktered de palával nagyon fainül kell bánni!Sokan azt mondják hogy a paladin az retardin mert pár gombos karakter, de ezt általában azok állítják akik nem tudnak ellene PvP-zni... de mód fenn érdekes amikor arénára kerül a sor szinte kapkodnak a playerek a palák után főleg ha holy talenten küldi, az instákról nem is beszélve mivel Lich Kingben a blessingjei szinte aranyat ér az aurákkal együtt... bár ez cataclysm-ba sokat változik de ne rohanjuk ennyire előre!

A Paladinról amit tudni kell a Lich Kingben elég sebezhetetlen karakter... holyként nincs párja mondjuk pvp-be, főleg ha hozzá értő ember kezeli szinte halhatatlan, a retri remek dps annak idején BC-be a taurin egy paladin pro voltam, mert megfelelő statokat összeszedtem fele pvp-ből és fele pve-ből így akár bg vagy insta mindenüve jó voltam. Arénán volt hogy a társam egy warri volt tankba rare cuccokba és két jól gearelt de szinte full pvp-be lévő palát kaptam ellenfélnek és egy magam hazavágtam mind2 játékost, vagy már a Lich Kingbe Winter Grasp-on egy arms warri és healer dudu sem bírtak velem... 20 percig püföltem őket míg a warrit nagy nehezen megtudtam ölni majd mikor a druida a vesztén járt, fogta magát és elmenekült! A protection tehát tank pala az meg szerintem a legkönnyebben kezelhető tank karakter mivel ha bevan kapcsolva az agro gyűjtő 1 térre ható és egész végig szinte rajtad marad minden.

A talentokról annyit mondok hogy kérj tanácsot a szerveren lévőktől de lehetőleg olyanoktól akik olyan setekben is mászkálnak, tehát ne egy full zöld (common) ruházatú embertől kérj tanácsot hanem 80-as szintű full epices fazonoktól (annak van esély hogy ért is hozzá)!

Ja és fejlődésre a retri palát ajánlom, mert 80-ig az olyan mint a hunter... szinte nincs ellenfeled! Nevet
Remélem vmit tudtam segíteni, ha vmi problem írj üzenetet és ha tudok segítek... sok sikert és jó játékot!

ui.: ha nincs megfelelő talent fád majd írd meg és én összedobok neked egyet! Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 06, 13:03:06 írta Morause » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1738 Dátum: 12 máj 06, 14:00:55 »

Moruase-sama írhatnál egy paladin-bibliát, mert tuti sokat tanulnánk belőle És akkor te leszel az nkw-s palarend vezetője Nevet  Én retrin tolom pve-be a pvp sose ment úgy igazán. De egyszer mindent ki kell próbálni Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #1739 Dátum: 12 máj 06, 14:08:15 »

Köszi, Morause! Nevet
A palát most kicsit jegelem, átmentem másik szeróra gengelni Hiei-ékkel, míg ki nem tanulom a finomságait a gémnek, utána mindenféleképpen szét akarom palázni magam. Most mage-et kóstolgatom. (...kivéve ha 15-e után el nem kap a D3 láz, mert akkor a wow pályafutásomnak annyi xD)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins