Nos hellósztok... nem is tudom hol kezdjem, még múlthéten vasárnap beszélgettem egy sráccal face-n (akiből én csináltam wow kockát, de mind1
)... és most össze foglalom nektek az értelmi színvonalának csúcsát:
srác: ~ Csá, wowozol még?
Én: ~ Már régóta nem, leszarom van jobb dolgom!
srác: ~ Én sem már régóta nem játszok... de unatkozom feljössz BG-zni?
Én: ~ De a gépemen sincs rajta, meg mondtam hogy leszarom!
srác: ~ De van egy jó szerver... gyere oda jó fun realm instant szeró sokan játszanak ott!
.... ( most ezt a párbeszéd részt kihagyom csak tömören annyi hogy elmeséltem neki miután beült kockulni ő is, én szerverről szerverre járva vanilla wowról lich king 3.1.3 patchig egy pvp beállítottságú paladin voltam és kurva jól kentem) ...
srác: ~ Na persze, paladin... ha eljönnél arra amit mondtam esélyed nem lenne, a világ legjobbjai közt ...(mellesleg ilyen 2000 fős fos bugger fakker stílusú
PRIVATE SZERÓ)... és még a legjobb aréna csapatoknak
VALÓDI EURÓBAN MÉRHETŐ PÉNZT ADNAK: 1. csapat 900 euro, 2. csapat 500 euro, 3. 200 euro.
- Ekkor kezdtem el kételkedni abban hogy ez a gyerek tényleg ennyire hülye vagy csak tetteti-e de ekkor jön a tetőpontja a beszélgetésnek -
Én: ~ Te engem nézel hülyének vagy el is hiszed ezt a baromságot?
srác: ~ Hát ne hidd el, de azért van ennyi zsé a szerónak meg azért fizetnek mert a
VILÁG 11. LEGGAZDAGABB EMBERE IS ITT JÁTSZIK (amit kicsit később szedtem ki belőle hogy ez a faszi a Blizzard vmi vezér igazgatója vagy ilyen vezér féle vagy micsoda)!
Ezután másfél óráig megpróbáltam győzködni, hogy ez akkora kamu hogy az hihetetlen de nem tudtam meggyőzni, és még utolsónak hozzá tette hogy a TV-ben is benne volt ez a hír most nyáron méghozzá TV2: in Tények or Napló!:D
Remélem élvezhető volt, és kíváncsi vagyok ti hogyan reagáltok/reagálnátok erre!