Lew
|
|
« Válasz #1530 Dátum: 11 aug 03, 13:13:26 » |
|
Igazából ha másról nemis de a hangjáról felismerni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #1531 Dátum: 11 aug 03, 13:24:32 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 13:25:31 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1532 Dátum: 11 aug 07, 22:32:12 » |
|
Au ez nagyon-nagyon fájdalmas... >_< a magyarra értem, a végén még bele is zavarodtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #1533 Dátum: 11 aug 09, 16:18:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1534 Dátum: 11 aug 09, 19:55:45 » |
|
Gondolom ezt a csöppséget ismeritek, ki ne ismerné aki wowozott/wowozik: Egy Blood elf rugó Katrana Prestor és fél Stormwind ellenMa elindítottam a Youtube kedvenceimet randomra tettem.. pakolásztam a lakásban és meghallottam ezt a számot.. nem is emlékeztem hogy le van mentve, aztán ránéztem a monitorra és mit látok: NGE op Visszatérve a konkrét wow témára, bc óta nem játszottam és nem is foglalkoztam vele.. nem is szándékozom, mert berántja az embert. Viszont a videokat szívesen megnézem. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 09, 21:23:50 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #1535 Dátum: 11 aug 09, 21:22:51 » |
|
Azért az a rugós videó nagyon profin megvan csinálva, és kíváncsi lennék hogy csinálta a gyerek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 09, 21:28:20 írta Kanokanor Seme »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1536 Dátum: 11 aug 09, 21:56:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1537 Dátum: 11 aug 10, 08:41:56 » |
|
Aszongya World of Warcraft Blood Elf Rogue Own Stormwind City[ HD] XDDD Istenem de szeretem az ilyen vidiket Nem lehetett volna ám az eredeti címét kiírni a videonak Vagy legalább az eredeti címét IS Dehát ha már valaki 80adszor tesz fel egy videot (mert miért ne, nem elég az eddigi 79) bizonyára foglalt a normális cím. Na de, hogy ne csak offoljak imádom a Blindet :3 Amikor kijött a filmecske vagy 30x megnéztem egymás után A zenéjére sokan hörögtek, hogy nem illik hozzá de nekem tetszik Nagyon profi munka azt hiszem Perculát fel is keresték miután megcsinálta és ajánlottak neki valami ilyesmi melót, de lehet rosszul emlékszek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 10, 08:43:23 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1538 Dátum: 11 aug 10, 15:42:26 » |
|
Nekem a kedvenc rogue videóm az Grimtől a Path of Blood. A srác stílusa (+zenei ízlése) egyszerűen hatalmas. Oh, régi vanilla wow, how we miss thee.. Part 1Part 2
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 10, 15:45:20 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1539 Dátum: 11 aug 10, 15:44:14 » |
|
Tudod hány féle címmel megtaláltam? Anno mikor kijött talán az eredeti környezetében linkelték, de azóta számtalan remake született. *.* amilyen kulcsszavak alapján rákerestem nem csoda hogy ezt találtam (számtalan másik mellett, ami valamiért nem tűnt annak amit anno láttam) Jah, akkoriban én is többször megnéztem.. szerintem passzol a videóhoz, viszont önmagában nekem sem tetszik. Nem tudok semmit Perculáról sajnos, de szerintem ő az a típusú egyén aki szeret a háttérben maradni és pont ezért. Ráadásul az egyik kedvenc kasztom a rugó.. emellett a pap. Milyen érdekes. Szóval nem hiába ragadott magával ez a kisfilm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #1540 Dátum: 11 aug 10, 15:50:20 » |
|
imádom a Blindet :3
Nem csak te vagy vele így, én is sokat néztem... remélem lesznek hasonlók a filmben is! MoonTiger nem tolja rosszul a srác, a vanilla wow tényleg régi jó móka volt de én csak BC-vel szeretem! úgy a 2.1.0 patch körül Régi szép idők...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1541 Dátum: 11 aug 10, 18:58:26 » |
|
A segitségetekre lenne szükségem ! Épp most készitek egy paladin fanartot. Human pala T10. A koncepció az hogy harci pózban van egyik kezét a szent könyvén tartja a másikban pedig 1 kard, vagy valamilyen fegyver van. A kérdésem az lenne szerintetek milyen fegyver illene a kezébe? Elöször az Ashbringer-re gondoltam de az Tirion fegyvere és nem rajzolom meg egy másik paladinnak. Tehát a kérésem az lenne tudnátok ajánlani valami jó ( lehetőleg 2 kezes ) fegyvert ami illik egy paladinhoz. + egy öv is kéne =D a kép még csak félkész de megmutatom nektek , hogy átlássátok jobban milyen fegyverr illene neki: http://imageshack.us/photo/my-images/849/palat10.jpg/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1542 Dátum: 11 aug 10, 19:59:41 » |
|
Töltsd le a wow model viewer progit és válassz belőle valami szépet
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1543 Dátum: 11 aug 11, 07:35:33 » |
|
Én azt mondanám, hogy vagy a Lionheart Executioner, vagy a Quel'Delar Persze van még rengeteg más választási lehetőséged, de ezek szerintem tök jól néznek ki =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1544 Dátum: 11 aug 20, 14:10:58 » |
|
Köszi az ötleteket a Quel'Delar lesz. Tényleg szép kis kard. Addig is mivel meguntam a paladint, (persze azért még befejezem) rajzoltam egy másik képet. http://graypapaya.deviantart.com/gallery/#/d477rogGrafikai munkák topicba már linkeltem de hátha ezt a topicot több wowos olvassa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|