24 nov 23, 14:36:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508213 alkalommal)
0 Felhasználó és 54 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #1515 Dátum: 11 júl 26, 21:47:11 »

Áhhh fényezed az egódat? Nevet... jó is az  ikszdé smirksweat! Na de mind1 de elhiheted nem csak te voltál hiper szuper pvp-ben, én is pvpztem már vanilla wow óta és azóta csak folyamatosan pvpztem meg ritkán instáztam.
Bár egy dolog miatt lekellet még a wow befejezése előtt mondanom, én a nightmare szerverre kerülésem előtt minden más pvp szerveren paladinnal voltam (persze huztam fel más karikat de az tetszett meg a legjobban) és azt annyira kitanultam hogy már szinte semmi újdonságot nem mutatott (még a class questeket is) és amikor elkerültem a nightmare szintén kezdtem egy palát, és még elég jól is harcoltam vele minden más ellen de egy balul elsült dolog miatt bannolták accountostól együtt! Majd kezdtem egy újat de akkor a szerver annyira bugos hogy a paladinok akkor szivtak sokat és az eleve tanknak szánt palámat nem tudtam semmire használni bár rohadt jó settbe volt így útolag fogta magát és súlyosan bugossá használhatatlanná vált, ezért eladtam!
Ekkor már úgy döntöttem nem húzok többet minek ha az egész rendszer egy bughalmaz, kezdtem egy huntert helyette, de mire kijavították a palát nem volt kedvem újra kezdeni a palát a haverok megpróbáltak rábeszélni mert tudták mire vagyok képes vele, bár a hunterrel sem voltam rossz de azért a palával isten voltam!
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #1516 Dátum: 11 júl 26, 22:22:28 »

én DK-t húztam... sokat... aztán meguntam haveroknak adtam cuccostul...
én saját szerveren nyomom egyedül.. úgy sokkal viccesebb hogy admin vagyok.. Mosolyog
Naplózva

Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #1517 Dátum: 11 júl 27, 16:36:25 »

Mindenki törtön játszik? Abban mi a jó? (azon kívül h ingyenes) Mert ott beállítod a szorzókat aztán egy másodperc azt 10-es vagy. Eredetiben legalább küzdhetsz is valamiért, mégha néha már a hajadat téped  smirksweat De, most egy kis újdonság: kiraktam blogra wowos zenéket :DDD
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Morause
Vendég
« Válasz #1518 Dátum: 11 júl 27, 16:46:07 »

Solaree ha nem játszottál tört szerveren akkor ne írd le őket ilyen hamar... mert nem csak fun szerverek vannak, vannak blizzlike szerók amik az eredeti szorzókon működnek pl. nightmare szerver! Lehet hogy bugos annyira hogy kevésbé lehessen élvezni mint eredetin de ahogy te is mondtad legalább ingyen van! A lényeg meg általában mindig jó!
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1519 Dátum: 11 júl 27, 17:00:07 »

ingyen meg a sz*r is jó =D Egyébként tényleg vannak egész jó tört szerverek is, ahol közel eredeti szintű játékszínvonal vár. Ráadásul szégyen-nem szégyen de nincs rá keret hogy havonta fizessek x ezer forintot. Vagyis hogy éppen lenne de elkööltöm másra, ( benzin motorba , hétvégi bulizás stb ) Ezzel nem akarok megkövezni senkit mert ha lenne pénzem énis inkább ott játszottam volna mint törtön de ez volt a helyzet.
Naplózva

naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1520 Dátum: 11 júl 31, 21:08:36 »

Karit vennek ingyen ikszdé ikszdé komolyan ha valakinek van accja kkor megvennem.... Figyelmeztetés
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1521 Dátum: 11 aug 01, 18:17:46 »

Találtam egy tök jó videót. Közvetlenül azután játszodik hogy Arthas meghalt. Nagyon szép képek vannak be és a zene is jó.

http://www.youtube.com/watch?v=JRtDDoy4pvU&feature=related

És ittvan még pár hasonló stílusú remekmű:

Kis Arthas x jaina:

http://www.youtube.com/watch?v=mWYQP3ZtP0k&feature=related

És egy Sylvanis storyját feldolgozó nagyon szép videó:

http://www.youtube.com/watch?v=hoUbFNGkxu0&feature=related
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1522 Dátum: 11 aug 01, 18:35:52 »

Amúgy jól láttam az 1. videóban hogy Jaina megsiratta Varian mellet (gondolom) Arthast?
Mondjuk úgy örülnék ha a japók, csinálnának ilyet animében, én fix hogy nézném feldolgoznák az egészet! A Hamarosan kijövő film mellé nagyon illene! Nevet

ui.: khm... mentségemre szóljon hogy nem kerestem totál véletlenül akadtam rá(jainaXarthas videókat kerestem ezt dobta ki) Előre szólok hogy ez a videó olyan tartalommal bír ami 18 éven aluliaknak NEM ajánlott, csak saját felelősségedre nézd meg! Illetve azért teszem be mert wowhoz rohadt köze van, bár én végig sírtam a röhögéstől magam hogy kinek van ennyi esze ilyeneket csinálni: DURVA LINK!
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 01, 20:56:13 írta Morause » Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1523 Dátum: 11 aug 02, 11:58:14 »

Szerintem jól láttad. Valamilyen szinten érthető hogy megsíratta elvégre azért nem voltak ők rosszba amig Arthas jófiú volt. És akkor itt válaszolok a a Grafikai munkák és rajzolás topikban tett hozzászólásodra is.

Az a helyzet hogy a Warcraft története kb már 3 éve a kedvenceim között van. Egy ilyen jól felépitett Fantasy világot ritkán lát az ember. Imádom a történetét azóta hogy elöször játszottam a Warcarft 3-al egészen mostanáig. Amikor elkezdtem WoW-ozni akkor még ugye Bc volt. Nagyon szerettem WoW-ozni ( de télleg akkor szerettem a legjobban amikor még fingom nemvolt az egészről ) Imádtam barangolni a környéket és amikor elöször 20as szinten a druidám átvoltozott párduccá hát komolyan mondom úgy örültem mint majom  a farkának ( wáááá ez ilyet is tud? xD ). Aztán ahogy egyre inkább jobb lettem annál inkább jellemző lett ( Főleg az utobbi időben ) hogy már csak azért járok fel hogy lenyoomjunk x arénát , megcsináljam az a dott dailyket, elmenjek instába stb. Egyszerűen már nem találtam meg benne azt amit régen úgy élveztem. Ennyi a történet, sajnos belefáradtam. Arról nem is beszélve hogy télleg rengeteg időt elvesz.

De amint mondtad teljesen nem sikerült róla leszokni mert a története még most is magával ragad pl: 
http://www.youtube.com/watch?v=HsXglDs81FU   Ez a videó még most is piszkosul tetszik ,szóval a WoW már nem izgat a Warcarft lore annál inkább.

Morause nemtudom milyen állatnak jut eszébe ilyen videokat csinálni de nem tiszta fialás xD
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #1524 Dátum: 11 aug 02, 12:07:44 »

régen én is wowoztam az illidanon csak amióta megszünt nem találok 1 normális szervert se:S
arthas a paplovag aki lich king kardja miatt lett gonosz ügye ? már rég warcraftoztam
Naplózva
Kanokanor Seme
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #1525 Dátum: 11 aug 02, 12:31:13 »

hát a bc óta már kiadtak + 2 kieget is
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1526 Dátum: 11 aug 02, 15:12:46 »

De amint mondtad teljesen nem sikerült róla leszokni mert a története még most is magával ragad pl:
http://www.youtube.com/watch?v=HsXglDs81FU   Ez a videó még most is piszkosul tetszik ,szóval a WoW már nem izgat a Warcarft lore annál inkább.

Ez a videó meglepett, és nem azért mert a hatalmas ragnaros akit maga halálszárny támasztott fel úgy tervezi hogy lángba borítja egész azerothot (mikor a történet szerint az azerothi istenek katonái voltak az elementálok és a tűz parancsnoka ragnaros, akik a titánok ellen harcoltak és a titánok meg a sárkányoknak adtak örző védő hatalmat. Tehát Ha úgy vesszük Deathwing meg Ragnaros ellenségek - mondjuk az hogy dezertált halálszárny az önön érdekeiből nem tudom számít-e vmit), hanem azon hogy a Maelstormot már nem Thral őrzi hanem ez a Go'el krapek!
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1527 Dátum: 11 aug 02, 17:46:44 »

Az Thrall, csak gondolom kapott valami más nevet a Thrall helyett, amin a csaj is szólitja. Lehet azért mert a Thrallt az emberek adták neki és a sámántörzsektől ezta  nevet kapta. De az Thrall.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1528 Dátum: 11 aug 02, 19:45:14 »

Thrall (birthname Go'el), son of Durotan
Tehát az továbbra is Thrall, csak a hölgy az ork nevén szólítja
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1529 Dátum: 11 aug 03, 13:08:43 »

Akkor külsőre sokat változott, az új szerelését még megértem, de az kis szakáll nagyon nem klappol az én kis világomban! Nevet Ja mondjuk lehet hogy nem a szakáll nem stimm hanem az arca inkább... bár lehet hogy ez az öregedés jele vagy nem tudom de rohadtul nem ismerni így fel!
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 13:10:44 írta Morause » Naplózva
Oldalak: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins