24 nov 23, 14:35:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508202 alkalommal)
0 Felhasználó és 54 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1485 Dátum: 11 jún 07, 20:26:06 »

Thoriumot én leggyakrabban Winterspringben + Un'goroban bányászgattam, szép mennyiséget lehet találni a barlangokban. Rich thorium farmolására meg főképp Winterspringet ajánlom Mosolyog Főképp a jetibarlangokat fésüld át értük.
Naplózva

Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #1486 Dátum: 11 jún 07, 21:33:47 »

Mithril az Tanaris, ahogy Solaree is mondta, de készülj fel rá, hogy nagyon kevés lesz belőle és unalmas lesz körbe-körbe járni.
Thorium bányászásra Un'Goro-t ajánlom, be se kell menned komolyan, csak járd körbe a szélén, amikor én csináltam fél óra alatt teleszedtem egy 16-os táskát és volt, hogy mire kiszedtem az egymáshoz közel lévő thoriumokat az első már megint ott volt.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 07, 22:43:01 írta Jeadnef » Naplózva
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #1487 Dátum: 11 jún 07, 22:37:15 »

Mithril az Tanaris, ahogy Ritli is mondta, de készülj fel rá, hogy nagyon kevés lesz belőle és unalmas lesz körbe-körbe járni.
Thorium bányászásra Un'Goro-t ajánlom, be se kell menned komolyan, csak járd körbe a szélén, amikor én csináltam fél óra alatt teleszedtem egy 16-os táskát és volt, hogy mire kiszedtem az egymáshoz közel lévő thoriumokat az első már megint ott volt.

Pardon, Jeadnef én nem vok Ritli  >.<#
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1488 Dátum: 11 jún 11, 13:00:06 »

van egy kis baj, szertném törölni a 61es DK-m (egy másik kari is 61es) de azt irja mikor törölném,hogy "This character is a Guild Master and cannot be deleted until the rank is transfered to another character."
voltam guildba,de abbol már kiléptem és nemtok mit kezdeni vele Szomorú
Naplózva
Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #1489 Dátum: 11 jún 11, 14:19:44 »

Biztos, hogy elhagytad a klánt? Guild Master-ként nem lehet kilépni, ha tényleg elhagytad, akkor írj Ticketet és kérj segítséget.
Naplózva
naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #1490 Dátum: 11 jún 11, 16:05:49 »

tuti, hogy elhagytam még direkt megnéztem a banknál a guild bank-ot és azt irta h nem vok guildben
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1491 Dátum: 11 jún 12, 10:27:22 »

Pedig ha magyarul lefordítod az írja hogy Klán vezér vagy ezért nem törölheted a karit míg ki nem lépsz belőle!
Akár hiszed akár nem de klán főnökként hiába nyomkodod a leave guild gombot, amíg át nem dobod vkire a klán vezérséget addig nem hagyhatod el.
De erre is van egy megoldásom, csinálj MÁSIK ACCOUNTOT csinálj rá egy lvl1-es karit lépj be vele és indíts el egy másik wowot (az a lényeg hogy két kliens legyen elindítva) és fellépsz a hibás dkval, majd inveled a kicsit a klánba... átadod a kicsinek a vezérséget - gondolom azt használni úgyse fogod - és így már kitudod törölni a DK-dat!

Remélem tudtam ezzel segíteni, sok szerencsét hozzá! Kiröhög
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1492 Dátum: 11 jún 12, 10:44:22 »

Ja lehet, hogy leave-elni, nem tud, de ha ő az egyedüli ember már a klánban, akkor meg tudja szüntetni. És mivel a gbank azt írta hogy "nem vagy klánban" és gondolom a social ablak guild fülecskéjén sincs semmi ezért valószínűnek tartom, hogy nincs klánban, csak bebugolt. Amin meg se lepődök.
Szólni kell egy gm-nek hátha tud valamit kezdeni a dologgal.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Brandir
Újonc
*

« Válasz #1493 Dátum: 11 jún 13, 13:23:26 »

Hi all!
Már kb. 1-2 hónapja játszok a WoW-al, és meg kell mondanom beszippantott a világa, tetszik a története, a fajok, a kasztok, egyszóval minden. Csak még nem vok túl profi benne, mert mindig megakadok lvl 20 felett, próbáltam már több szerón is (tört szerós vok), de nem ment, a max level amíg eljutottam az lvl 29 volt, azis Wod-on :/, ezért ha valakinek lenne kedve segíteni, vagy akár csapatot alkotni velem az pls dobjon egy PÜ-t. Köszi!
Szerverek amiken fent vagyok:
Tauri
Molten
Nightmarewow
Revolution
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1494 Dátum: 11 jún 14, 00:14:35 »

Jó benne vagyok, nightmaren alliba vagyok csináltam egy paladint, mivel azzal vagyok istenkirálycsászárkutyánmajommedvedisznóember!!! hehehehe Kiröhög

Na de komolyan van a hordába 80as huntám de lényegtelen mivel elfogom adni mihelyst átküldik nekem másik accra a warrim (ami szintén allis), majd felhúzom mind kettőt és kifullozom! De most hogy felkínáltad ezt a lehetőséget hogy segítsek, újra visszatérek ennek örömére a wowhoz is mivel nem játszottam mert már untam egyedül ugyanazokat az unalmas küldiket végig csinálni Technikai KO... így legalább lesz értelme hogy segítek vkinek! Nevet
És mielőtt elfelejteném a nevem: Sandyy
Naplózva
naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #1495 Dátum: 11 jún 23, 15:32:59 »

wowba hol lehet leállítani az xp "szerzést" ugy értem h nem kapsz semmiért sem xp-t
tudni szeretném hogy lehet ezt megoldani
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1496 Dátum: 11 jún 23, 15:40:40 »

Mondjuk ebben nem vagyok 100% biztos, (de lehet hogy akár eredetin is így volt) van OG-be ott ahol a warri trainer, meg sw-be(az is vhol warri trainer közelébe) vhol trade districbe egy Npc ami 10géért leállítja az Xp szerzést és ugyanennyiért vissza is állíthatod... a nightmaren legalább is így van, és azért tartom valónak hogy máshol is mivel az oridzsit copyzza az egész szeró!
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 23, 15:41:44 írta Morause » Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1497 Dátum: 11 jún 24, 12:20:29 »

Nemtudom hogy látta-e már valaki ezt a vidit vagy mennyire ismert, mindenestre én most akadtam rá és poén =D

Naruto fanoknak és akik WoW-oznak kötelező =D

http://www.youtube.com/watch?v=19yeTUdDpBs&feature=related
Naplózva

Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #1498 Dátum: 11 jún 24, 13:02:58 »

Horda oldaláról nem tudom, de Alliban SW-n belül bemész a kastélyba a BG jelentőkhöz és az egyik sarokban (ha éppen befelé mész, akkor fordulj jobbra) egy Twink-nek kinéző éppen Stealth-elő rugó-nál tudod leállítani.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1499 Dátum: 11 jún 24, 17:04:32 »

Most 2 hónap erejéig visszatértem WoWba, és rá kellett döbbenjek, hogy a Midsummer fest megcsinálásához a fő karakterem (druid) iszonyatosan cheater egy kaszt Nevet Nem kell a flight formból kilépnem ahhoz, hogy a horda (allis vagyok) tüzeit kioltsam, ezáltal szépen odaröppen az ember, kioltja, röpül tovább nehogy nekem betámadjanak ^^ Az Undercity-Silvermoon-Orgrimmar-Thunder Bluff négyesből egyszer haltam, azt is Silvermoonban, mert nem figyeltem az őrjáratozó robotra, és látta a stealthem -.-" A többi városba be lehet repülni, így csúnya lenne ha haltam volna.. mondjuk OG-ben 3 másik játékos mellett vettem fel a tüzet, de nem reagáltak elég gyorsan =)
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 24, 17:05:12 írta MoonTiger » Naplózva

Oldalak: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins