24 nov 23, 17:27:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508738 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Kanokanor Seme
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #1470 Dátum: 11 máj 23, 18:04:51 »

egyszerű, Molten-WoW, van 5 realmja, válassz (semmi fun nincs benne, szóval nincs ilyen fos custom itemekkel telenyomva), Egy low-rate (3x), 2 mid-rate (12x), egy high-rate (20x), és egy pvp realmja van (alap 80)
itt szinte mindegyik insta megy és több mint 3 ezren vannak egy realmon, eddig ez az a szerver ahol a legkevesebb bug van és a legtöbb insta ami megy (igen icc is), lag is ritkán van, én már elég régóta rajta vagyok és csak ajánlani tudom
Naplózva

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1471 Dátum: 11 máj 23, 18:56:17 »

Igen ,gondolkodtam már a moltenen,de nekem az nem jön be,hogy várni kell a belépéssel.Persze nem vagyok türelmetlen,de sokszor van olyan,hogy ideülök wowozni fél órára és negyed órát azzal kell eltökölnöm,hogy megvárjam még belép.Azért köszi,hogy ilyen gyorsan válaszoltál.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1472 Dátum: 11 máj 24, 13:17:51 »

Probáld meg a nightmare szerót, mondjuk nem nagy durranás a szeró és még csak nem is olyan jó bug mentes mint a molten de a karakterek küldik 65-75% meg uldu jó és úgy tudom hogy most akarják betenni Tribal of Crusade-t is! Annyi a gáz vele hogy horda oldalon pvpzni érdemes mert instázni az emberek ott lusták alliba meg fordítva!
Ez az én véleményem!!!

Amúgy most le töltöttem a warcraft 3-mat és elkezdtem komolyan csinálni a hadjáratokat... egy este alatt lazán eljutottam az élőhalottak hadjáratának 25%-ig, és az a legjobb hogy full magyar az egész szinkronos vidik, a bejátszások a game elején feliratozva szintén szinkronosan és még a Frozen throne-t is leszedtem (szintén magyarul) hogy kivilágítsam a tudásom ezzel kapcsolatban mivel régen egyiket se akasztottam ki és felfrissítem a múltban történt dolgokat!
Hát igen imádom a történeteit ez tény. Kiröhög
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 26, 12:47:18 írta Morause » Naplózva
Awokado
Újonc
*

« Válasz #1473 Dátum: 11 máj 24, 17:06:06 »

Én Taurit ajánlanám, igaz msot kicsit lassan halad a contentben,de elég gyorsan javitsák a bugokat, hozzáértő a team.
Naplózva

Awokado, pomidory i Hrabia Pumpernikiel ;-)
naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1474 Dátum: 11 máj 27, 17:22:10 »

vki megmondaná ,hogy milyen helyeken lehet venni honorért,arena pontokért venni cuccokat? (többet is felsorolhattok,sőt minél több annál jobb >.<#)
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1475 Dátum: 11 máj 28, 09:19:11 »

Fővárosokban mint pl: Orgrimmarban Valley of Spirits fele találod ahogy mondjuk jössz a griffestől egyből lesz kis kuckó előtte meg bent vannak emberek, akkor Dalaranban lent tudsz a csatornában, és végül Stowmwind city-ben meg Old Town-ba találod meg a rugó és warri trainer fele (van shattrath city de az 70es holmikat árul ha még egyáltalán van ott olyan árus Nyelvesít) !
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 28, 09:21:03 írta Morause » Naplózva
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #1476 Dátum: 11 máj 28, 09:39:26 »

nem reklámnak v valami de olvassátok már el a blogomon a legutóbbi bejegyzést mert jó lenne választ kapni arra a kérdésre, viszont ilyensokat nem akarok ideírni hehe ^^
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Morause
Vendég
« Válasz #1477 Dátum: 11 máj 28, 10:11:53 »

Ja mondjuk van benne vmi, én most kifejezetten az aktuális lich king 3.3.5 patchez leggyakrabban használt árusait írtam le, de természetesen vannak kisebb árusok amit szintezés közben tudnál használni ha 5 percenként hivna be mondjuk lvl 20-40 közt wsg-re a felett meg ab és av! Mosolyog stb. ugyanígy van outlanden is meg ha jól emlékszem talán northon is előfordul ilyesmi (de ez nem 100%-ig biztos) !!!
Naplózva
naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #1478 Dátum: 11 máj 28, 15:34:07 »

és akk ugye csak min. 70estöl lehet ilyen cuccokat használni?
Naplózva
KiRaH
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD

« Válasz #1479 Dátum: 11 máj 29, 08:35:55 »

Sziasztok Mosolyog
Valaki tudna adni 1 linket vagy oldalt ahol le tudom tölteni a full Catalysm kieg.-et? A patcheket letudom honnan szedni csak ez problémás kicsit  >.<# Gondolom torrentröl lehet, de elég sok van és nemtudok megbizni mindegyikben Nevet Valaki tud egy buztonságos és működő linket adni ?  Nyelvesít
Naplózva

"A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #1480 Dátum: 11 jún 06, 16:06:56 »

hol lehet jó sok Silver ore-t bányászni? Gondolkozik
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1481 Dátum: 11 jún 06, 20:30:43 »

A silverrel az a gond, hogy ugyanott találod, ahol a tint. Silver deposit = rare tin deposit =/ Én anno allisként Westfallban futottam bele-bele Silverbe, meg talán Duskwoodban. Hordásként meg.. huh, azt majd megválaszolják a hordások Nevet  Talán (talán!) Barrens
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1482 Dátum: 11 jún 07, 08:46:35 »

Hordában Ashenvale, Thousand Needles, Stonetalon Mountains... ezek mind kalimdoron ha eastern-re lépünk akkor Hillsbrad Foothills meg Arathi Highlands (de itt föképpen az öbölbe találsz és Stormgarde Keep környékén)!!

ui: és IGEEEN egy álmom teljesült, végre megnyitottam egy számomra kedvenc topic 100-ik (szép kerek szám) oldalát! Ezért most alkoholt bontok! Nevet Kiröhög
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 07, 09:02:56 írta Morause » Naplózva
naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #1483 Dátum: 11 jún 07, 16:28:27 »

oké kösz és akk azt kérdezném meg még, ha tudjátok hogy akk Mithril ore-t és Thorium ore-t hol lehet bányászni?
Naplózva
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #1484 Dátum: 11 jún 07, 19:19:15 »

Mithril az Tanaris, Thorium pedig Blasted Lands
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins