24 nov 23, 15:30:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508525 alkalommal)
0 Felhasználó és 62 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1440 Dátum: 11 máj 15, 15:23:29 »

Tudtommal nem, mivel csak leatherworkereknek érhető el. Amíg van használható, amint eldobod nem Mosolyog
Naplózva

Kanokanor Seme
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #1441 Dátum: 11 máj 15, 15:54:33 »

nekem moltenon egy shámim, egy magem, egy roguem, meg egy DK-m van, jelenleg a DK nekem a main karim 5.1k gs tank-ként, mivel már egy ideje nem wowozok, lehet újra nekikezdek Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 15, 15:55:11 írta Kanokanor Seme » Naplózva

SenninNaruto
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1442 Dátum: 11 máj 15, 16:23:48 »

Ezt már komolyan nem értem!
Már kb. a 10. karaktert láttam tiszta brutál ruhában, meg fegyverrel, de én nem találok sehol se olyan kereskedőt akitől tudnék venni? Most téll ilyen béna vok, vagy csak egyszerűen nem találom a megfelelő helyet, ahol énis tudnék hasonlókat vásárolni?
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1443 Dátum: 11 máj 15, 17:40:55 »

Nekem volna egy kis gondom : Van 2 féle proffom : Leatherworking, meg Jewelcrafting. Szóval a Leatherworking -ből csináltam 2db 130 attackpoweres encsát, a táskában van. Ha én a Leatherworkinget kitörlöm, és helyette Enchantingot tanulok, akkor attól még a Leatherworkingel készített 130 attackpoweres cuccok megmaradnak ?

Meg marad ezesetben, mivel az enchant maga mikor rajta van a ruhán nem kér  LW-ét csak az elkészitéséhez, olyan mint mikor enchanter, inscription papírra írja rá az encsiket és úgy adja el... kicsit legalábbis ehhez tudom hasonlítani!!!

SenninNaruto: Ugye azt mondtad hogy most kezdted a játékot egy hete és csak egy huszon vhanyas karid van... én szerintem te azokat a nálad kisebb szintű karakterek akiket irtó jó cuccokba láttál szerintem alt karakterek. Figyelj elmagyarázom, ezek a karakterek valószínűleg heirloom cuccokba lehettek ami azt jelenti hogy lennie kell egy 77 vagy afeletti karakterednek mert ezeket a cuccokat olyan cuccokból tudsz venni amiket csak azon a szinten érsz el, és ezek a holmik küldözgethetők de csak accounton belül!
Például 80-as szinten tudsz venni Emblem of Heroismért tudsz venni amit 80as HC-kban kapsz vagy 10fős raidekben! Illetve ha elrepülsz Icecrown észak- keleti csücskébe ott van egy tábor, az Argent Tournament tábora ahol küldetésekért szerzel Champions Sealeket amiért szintén vehetsz! Szóval egyenlőre csak a gyér quest és drop cuccokból tudsz geart összeállítani magadnak! Nevet

ui.: fufufufufufufúúúú... ez atomzsilett: Legends of Warcraft - kizárólag poén vidi ill. a kezdőknek egy klasszikus videót amin még a wowohoz nem értők is kacagtak órákat! http://www.youtube.com/watch?v=8zuH8srcwE0
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 15, 18:16:55 írta Morause » Naplózva
SenninNaruto
Újonc
*

« Válasz #1444 Dátum: 11 máj 15, 18:15:09 »

Értem, akkor erről lehet szó! Köszi szépen a választ! Nevet
Naplózva
Kanokanor Seme
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #1445 Dátum: 11 máj 15, 20:02:54 »

Hát az szívás, de nekem nagyobb volt mivel nem engede patchelni nekem ezért tölthettem le a 16gb-os 3.3.5a-is patchelt játékot ikszdé
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1446 Dátum: 11 máj 15, 22:56:24 »

A halls of reflection-ba hogy lehet bejutni? milyen questet kell megcsinálni? pls help összezavarodtam
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Kanokanor Seme
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #1447 Dátum: 11 máj 17, 00:59:41 »

nem lehet hogy tűlpatcheltétek? amúgy én nekem nem olyan gyors a netem, szal napokig a töltögetéssel szórakáztam ikszdé

A halls of reflection-ba hogy lehet bejutni? milyen questet kell megcsinálni? pls help összezavarodtam
ha moltenon vagy akkor asszem az még nem megy ott, de ha jól tudom az a quest neve hogy The Hall of Reflection
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 17, 14:17:36 írta Kanokanor Seme » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1448 Dátum: 11 máj 17, 11:06:22 »

Ne már hogy nem megy:( ???  Ez azért elég gáz...
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Kanokanor Seme
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #1449 Dátum: 11 máj 17, 14:18:55 »

"Halls of Reflection is available"
Na, elvileg akkor megy, mivel már egy ideje nem voltam fent és akkor még nem ment.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 17, 14:20:01 írta Kanokanor Seme » Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #1450 Dátum: 11 máj 17, 16:34:48 »

Nekem volna egy kis gondom : Van 2 féle proffom : Leatherworking, meg Jewelcrafting. Szóval a Leatherworking -ből csináltam 2db 130 attackpoweres encsát, a táskában van. Ha én a Leatherworkinget kitörlöm, és helyette Enchantingot tanulok, akkor attól még a Leatherworkingel készített 130 attackpoweres cuccok megmaradnak ?

Meg marad ezesetben, mivel az enchant maga mikor rajta van a ruhán nem kér  LW-ét csak az elkészitéséhez, olyan mint mikor enchanter, inscription papírra írja rá az encsiket és úgy adja el... kicsit legalábbis ehhez tudom hasonlítani!!!

SenninNaruto: Ugye azt mondtad hogy most kezdted a játékot egy hete és csak egy huszon vhanyas karid van... én szerintem te azokat a nálad kisebb szintű karakterek akiket irtó jó cuccokba láttál szerintem alt karakterek. Figyelj elmagyarázom, ezek a karakterek valószínűleg heirloom cuccokba lehettek ami azt jelenti hogy lennie kell egy 77 vagy afeletti karakterednek mert ezeket a cuccokat olyan cuccokból tudsz venni amiket csak azon a szinten érsz el, és ezek a holmik küldözgethetők de csak accounton belül!
Például 80-as szinten tudsz venni Emblem of Heroismért tudsz venni amit 80as HC-kban kapsz vagy 10fős raidekben! Illetve ha elrepülsz Icecrown észak- keleti csücskébe ott van egy tábor, az Argent Tournament tábora ahol küldetésekért szerzel Champions Sealeket amiért szintén vehetsz! Szóval egyenlőre csak a gyér quest és drop cuccokból tudsz geart összeállítani magadnak! Nevet

ui.: fufufufufufufúúúú... ez atomzsilett: Legends of Warcraft - kizárólag poén vidi ill. a kezdőknek egy klasszikus videót amin még a wowohoz nem értők is kacagtak órákat! http://www.youtube.com/watch?v=8zuH8srcwE0

És amin rajta van az enchant, azt engedi fölvenni ?
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1451 Dátum: 11 máj 17, 19:11:37 »

Bocsika.. úgy látszik nem tudtam érthetően elmagyarázni (nem kötekedni akarok ezzel).. pont ezt mondtam, azokat az lw encsiket amiket tettél a ruhádra megmaradnak és a ruhát is használhatod, ha kitörlöd se lesz semmi!
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 17, 19:12:17 írta Morause » Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #1452 Dátum: 11 máj 17, 19:47:09 »

jó, kösz a segítséget! Egyébként tudom, hogy nem kötekedni akarsz, én nem is így fogom föl. Nevet
Naplózva
SenninNaruto
Újonc
*

« Válasz #1453 Dátum: 11 máj 17, 22:57:39 »

Na, én megelégeltem a Wod-osok hülyeségeit, meg kötekedéseit, ezért áttértem a Molten-re, a deathwingen, meg a sargerason, meg ahol 80-ason kezdjük (ezt csak ismeret, és tapasztalat szerzés szempontjából) indítottam is pár karit, és eddig eléggé bejön ez a szerver!  Mosolyog
Naplózva
Kanokanor Seme
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #1454 Dátum: 11 máj 17, 23:58:32 »

én már Július óta rajta vagyok és azóta nem is mentem át másikra, legjobb szeró eddig Yóóóó, ja és a Sargerason vok

off: pass resetnél elküldtek egy kódót, de azzal nem akar beengedni, >.<# (mármint molten forum)

ui: na lejött végre a wow, engem elértek a Sargerason Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 18, 17:10:19 írta Kanokanor Seme » Naplózva

Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins