24 nov 27, 06:32:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 510162 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
jatek09
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1425 Dátum: 11 máj 07, 15:22:47 »

Hm,tényleg igazad van,így legalább változatosabb.Akkor hát marad main karimnak 3 kari hunti lock és dudu xD.
Lol most arena torunamenten toltam egy wsg lockal,darál mint állat :O.Nem azért,hoyg felvágjak,de 2v1 be lehoztam egy feral dudud meg egy shadow papot.Ja és még annyi,hogy lock mellé mi illik arénába?(destro vok)
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1426 Dátum: 11 máj 07, 17:05:38 »

@Minagi: Általában azért "kötelező" egy main karakter, többi pedig alt, mert NEM fogsz tudni több karaktert ugyanolyan gearben tartani (Hivatalos és Blizzlike szervereken legalábbis) úgy, hogy még életed is legyen mellette, tehát 1 karakter, akinek jó gearje van, és annyi alt amennyit csak akarsz akinek kicsit rosszabb gearje van -> main karakterrel raidelsz.
Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1427 Dátum: 11 máj 07, 21:32:29 »

bocs, igazatok van nem elég részletesen adtam meg a dolgokat a Wotlk és igazábol Pvp-re és Pve-re is egyaránt használatos lehet,de mivel van Dual Talent ez annyira nem lehet gond
de ugy látom mintha a Destro lenne előnyben Nevet
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1428 Dátum: 11 máj 08, 07:40:29 »

MoonTiger: Ezt teljesen értem, és tisztában vagyok vele. Én mindig tudtam ki a fő karim és ki a alt. De ha az ember nem tudja ennyire eldönteni akkor semmi értelme. Számomra az ilyen teljesen nyilvánvaló volt, és nem volt ilyen dilemmám soha, ezért mondtam neki hogy játsszon két karival, később úgy is rájön melyiket akarja jobban felöltöztetni elsőnek.
Naplózva

Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #1429 Dátum: 11 máj 08, 11:32:59 »

WotLK PvP Lockkal: 2v2-re Affi, 3v3-ra és 5v5-re Destro, ha arénázni akarsz.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1430 Dátum: 11 máj 08, 15:05:42 »

Na végre, egy kérdés amiben tudok hasznos tanácsot adni, most a lockos kérdésre válaszolni nem tudok mivel világ életembe meele illetve újfent 1 évvel ezelőtt elkezdtem a huntert sőt még előtte!
Nos hogy hunterhez fűzzek pár dolgot, elég brutális kari mert ha ráérzel nincs ellenfele az fix, főleg hogyha marksman vagy!
A hunterben az a jó hogy sok kombója van pl lösz egy viper shotot rá vered a chimera shotot és máris disarmolsz stb. De a talent is rásegít hogy dazed tovább tart chimera shottal is lassíthatsz ottvan a snake és frost trasp! Ezek fontos össze tevők, én annó az sh pap ellen nem tudtam szerepelni mivel a szerveremen minden karakter bugos legfőképpen az sh pap nem tudom azóta hogy kijavították-e de akkor nagyon szar volt.
Véleményt mondani a kasztok gyengeségéről nem tudok hunterrel szemben eme bug miatt, mert én pl számomra káros bug volt ami megnehezítette a pvp és pve dolgaimat, de bizton állitom karakter bug nélküli szerón vagy offin a huntera clothos-tól mailes kasztokig mm talentbe nagyon brutális pve-re szintén jó ez de ott általában inkább survi huntákat látok, a gyorsabb dps-e miatt ((több képessége van csak azért)) !!!

Remélem sokat segítettem Kiröhög !!!

ui.: főleg azért brutális az mm hunta mert silencel és brutálisakat sebez rangeddel és az jóóó... itt egy biztató vidi eredetiről nézd meg!  http://www.youtube.com/watch?v=umetTVtTb2A
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 15:10:03 írta Morause » Naplózva
cac11
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1431 Dátum: 11 máj 08, 21:53:48 »

Hmm én mindig is mage hív voltam és a talent szinte mind1 mert mindent le lehet vele nyomni csak a palát nem.
Mindenre megvan a kis taktika és ha esetleg nem 1v1 lenne a vége akk még menekülni is könnyű vele Hümm-hümm
Naplózva

P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1432 Dátum: 11 máj 09, 05:34:03 »

Mage-mel én könnyen le tudtam nyomni a palákat ^^ főleg hogy a palák 90%-a csak stun+szárnyat tud, ilyenkor kijössz trinkettel (vagy nem tudom hoyg ki lehet e stunból blinkelni, már rég játszottam vele) majd lecsórod a szárnyát Spellsteal-lel... a Hand of Freedom spellje viszont tényleg nem túl szerencsés mage-re nézve :/
Naplózva

Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #1433 Dátum: 11 máj 09, 18:26:10 »

Hát, nem csak stunnolni tud, hanem szakítani is pláne ha Blood Elf, akk 2x is megbírja csinálni. Van neki ez az Arcane Torrent (v mi a rák a neve) nevű csoda golyócska és ha elnyomja akk azzal is szakít, nem csak a Repentance-val. Nevet
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Amnael
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

A fantom tag

« Válasz #1434 Dátum: 11 máj 12, 15:07:39 »

És van már itt köztünk olyan, aki eredetin játszik és elért a Dragonslayer title-ig? Mosolyog
Naplózva

Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #1435 Dátum: 11 máj 13, 14:34:58 »

Huh. Én addig még nem^^ De tudjátok ki az igazi WoW-os? Aki azzal is álmodik xDD Én nekem már 4 WoW-os álmom is volt már xDDD
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Amnael
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

A fantom tag

« Válasz #1436 Dátum: 11 máj 13, 16:25:00 »

Nevet hát pedig kerestem a title társakat.... Nevet
Naplózva

P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1437 Dátum: 11 máj 13, 16:28:18 »

amúgy honnan lehet tudni hogy mikor kapsz új title-t? én általában azt szoktam használni ami jobban hangzik mert nem tudom hogy vannak a szintek ^^
Naplózva

SenninNaruto
Újonc
*

« Válasz #1438 Dátum: 11 máj 15, 11:49:36 »

Hát én nem nan tok belejönni a WoW-ba Nevet
Wod-on vagyok, és 1 hete kezdtem egy Dwarf Paladint, de még mindig csak lvl21-es vok >.<#
pedig a cuccaim sztem nem olyan rosszak, habár láttam egy lvl5-ös human warriort akinek vmi nagyon durva ruhája volt, nem tom, h hogyan Gondolkozik
Nem tudna vki tippet adni, h Wod-on hogyan tudnék gyorsan fejlődni?
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #1439 Dátum: 11 máj 15, 13:11:46 »

Nekem volna egy kis gondom : Van 2 féle proffom : Leatherworking, meg Jewelcrafting. Szóval a Leatherworking -ből csináltam 2db 130 attackpoweres encsát, a táskában van. Ha én a Leatherworkinget kitörlöm, és helyette Enchantingot tanulok, akkor attól még a Leatherworkingel készített 130 attackpoweres cuccok megmaradnak ?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins