24 nov 27, 09:30:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 510531 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1410 Dátum: 11 máj 01, 14:05:17 »

Az Engineering se az igazi kacsint Az rogue + hunter kombónak egész jó, többieknek nem igazán preferált.
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1411 Dátum: 11 máj 01, 14:36:52 »

A skinning alap mivel annak csak a lw-vel van értelme Nevet
Engineer. Hát azért az is elég univerzális...
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Morause
Vendég
« Válasz #1412 Dátum: 11 máj 01, 16:37:04 »

Bocs kikell hogy javitsalak, de a skinningből elfordul hogy bs, meg engineerhez is kell anyag szal annyira nem alap, de egyértelmű hogy a skinninget az LW-hez találták de attól még más szakmákhoz is jó ha van főleg ha több karaktered van és úgy egészíted ki az eféle hiányosságokat!
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1413 Dátum: 11 máj 01, 17:12:42 »

Igen, kell hozzájuk elvétve néha néha valamihez. De ilyen alapon kell néha mindenféle enchanter dust, meg tailorok által készített boltok, meg mindenféle fém bar-ok. De azért mert egy lw-s cucchoz kell dust, nem leszel mellé enchanter Nyelvesít Hanem kérsz valakitől vagy veszel ah-ban.
Szóval igenis skinningnek lw-vel van értelme.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 17:13:57 írta Ritli » Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Morause
Vendég
« Válasz #1414 Dátum: 11 máj 01, 17:37:20 »

Én is ugyanezt mondtam csak volt némi kitérő benne, mert mint azt mondtam ha van több karid van értelme de ezt mégsem sorolhatjuk egy enchanting vagy tailoring szinthez, ez azon elsődleges proffok közé tartozik amiknek gyűjtés szerepük van illetve adnak némi stattot (aki esetleg nem tudná - remélem nincs ilyen - azé elmondom de a 3 gyüjtögető szakma a mining, herbalism, skinning adnak képességeket amiket ha fejlesztel 75 skillenként fejlődik egyet, ezen képességek: mining= plusz stamina, skinning= plusz attackpower, herbalism = heal képesség) azért veszem külön!
Jó most egy warlockról beszélünk ezért nem kell de az ilyen apróságokat is illik figyelembe venni szerintem! Szerinted?
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 17:38:32 írta Morause » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1415 Dátum: 11 máj 01, 18:27:36 »

skinning= plusz attackpower
Mármint plusz crit rating.

Igen természetesen ha van 34 karaktered akkor érdemes minden szakmát felvenni, egyikkel az egyiket, másikkal a másikat, hogy mindenből legyen. De itt most naru05 első karakteréről van szó tudtommal, ami egy warlock. És arról, hogy mi legyen a szakmája.
Ami tulajdonképpen bármi lehet csak lehetőleg ne BS illetve LW (és igen Skinning SE!), mivel neki még abszolút semmi szüksége sincs néhány leatherre. Ha mégis kell valamihez 1-2 akkor vesz/kér.
Van egy olyan érzésem, hogy egy kissé elkanyarodtál a témától.
A statok a gyüjtő szakmák mellé pedig nagyon szépek, kár, hogy haszontalanok. Egyik se ad semmi számottevőt. Főleg, nem egy locknak. Még talán a staminak van értelme egy tanknál, de a többi. Pff.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1416 Dátum: 11 máj 01, 18:33:57 »

Mondjuk első karakternél én 80(85 ha eredetin játszik). szintig 2 gathering profot vennék fel. Cathában, mivel már lehet 2 dolgot is trackelni pl. mining-herba nagyon ütős pénzhozó kombó, ami meg neki kell azt abból a pénzből ami ezzel a kombóval bejön bőven tudja finanszírozni. Ha nem eredeti, akkor mining-skinning, és mindent be az AH-ba, majd ha esetleg raidelni akar a karakterrel, akkor 80-on váltson JC-re, vagy bármi másra ami jó bónuszt ad Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 18:34:53 írta MoonTiger » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1417 Dátum: 11 máj 01, 18:39:33 »

Tényleg elkanyarodtam, de pusztán csak jó szándékból hogy legyen vmi téma a wow topikba! Nevet
Ám de most az ok hogy hozzátartozik, de én számba vettem azt a lehetőséget hogy annyira kezdő hogy nem tudja hogy van ilyen és ha esetleg rájön nem tudja hogy jó-e neki ezért tartottam főképp fontosnak megemlíteni.
De én mára befejeztem a trécselést mert elzsibbadnak az ujjaim, és még a söröm is bemelegszik xD, ezért elkell köszönjek!

Good bye all guys!  bye bye
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 18:40:07 írta Morause » Naplózva
Dean
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Csak mert Dean vagyok.

« Válasz #1418 Dátum: 11 máj 03, 09:47:38 »

Nemsokára megnyitjuk a WoW szerverünket 3 haverral, szerintem nagyon jó lesz, most is azon dolgozunk. Nevet
4x szorzó. 3.3.5 patch. Nevet Naxx, OS, EoE, Ulduar, és Onixia lenne bent a raidek közül.
és további 5 fős insták.^^ Nevet akit érdekel majd leírom ide a címét, szerintem jó kis társaság és jó kis szerver lesz.Nevet
Naplózva

"A vége vagy véres - vagy szomorú... ilyen az élet." - Dean Winchester

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1419 Dátum: 11 máj 06, 20:24:55 »

Hali.
Elkezdtem hunterezni,nagyon megtetszett.Arénába melyik kaszt illik egy hunti mellé?Amúgy huntit melyik kaszt veri alapból?(mint pl. rugot a prot warri)
Ja és még annyi,hogy tudtok taktikot healer ellen?Hogy mivel szakítsam meg ilyenek?Duelre/arénára melyik talent a jó?
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 06, 20:26:18 írta jatek09 » Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1420 Dátum: 11 máj 06, 22:55:12 »

na és a warlocknak melyik talent ág a legütősebb szerintetek, mert én ránéztem, de nem tok választani közülük, mer mindegyik tetszik xD
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1421 Dátum: 11 máj 07, 05:26:31 »

Mire kellene? Mivel más dolgokra más talent kell. Szólózásra mostanában tudtommal demology, instára destro, raidelésre destro vagy affliction, pvp-re pedig tudtommal ismétcsak destro/demo keverék
Naplózva

Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #1422 Dátum: 11 máj 07, 09:23:26 »

Hunterben sajnos nem tudok segíteni, de Warlockban esetleg igen, ha tudnám, hogy WotLK vagy Cata és PvE vagy PvP.

WotLK-ban pvp-re Destro vagy Affi, pve-re pedig Demo vagy Destro, Catában pve-t nem vágom, de pvp tetszőleges.
Naplózva
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1423 Dátum: 11 máj 07, 14:36:43 »

SZerintetek melyik kaszt a jobb: Warlock ODER Hunter?
Mostmár elakarom dönteni,hogy mi legyen a main kasztom,ez így nem jó hogy egy picit ezzel picit azzal játszom.
Szal a kérdés melyik jobb PVE be és PVP ben.Hunterral tolom mostanság Abyssal-on de nagyon kevés jó huntit látok,és ez elbizónytalanít ellenben a lockban,amit még ha nem is akarok akkor is látok,nem mellékesen jókat.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1424 Dátum: 11 máj 07, 14:45:39 »

Miért kötelező egy fő karakter? Legalább meg van a változatosság azzal hogy váltogatod. Egyébként attól még hogy kevés jó huntert látsz, ne ijesszen meg, egyszerűen sokan nem képesek jól használni/kihasználni a karaktereiket. Az hogy sokuknak nem megy, nem azt jelenti hogy a hunter egy sz*r kaszt lenne. Egyébként én a warlock mellett szavazok, valahogy az mindig közelebb állt hozzám mint a hunter.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 93 94 [95] 96 97 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins