24 nov 23, 20:42:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 509128 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
SenninNaruto
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1380 Dátum: 11 ápr 26, 18:35:19 »

Ide, ha a kevéske angol tudásom nem csal akkor a szüleid email címét kell! Mosolyog
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1381 Dátum: 11 ápr 26, 18:41:10 »

Ha jól sejtem 18 alatti vagy, ezesetben szerintem meg kell adnod a szüleid email címét Mosolyog
Naplózva

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1382 Dátum: 11 ápr 26, 19:06:46 »

Óó,akkor innentöl már nem vagyok 18 alatti. xD
Köszi a válaszokat!
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1383 Dátum: 11 ápr 26, 21:22:22 »

Amúgy nektek nem is meséltem elolvastam az "ősök háborúját"... nagyon tetszett még a kedvencem mikor meghalt benne rendesen megsajnáltam még be is könnyezte olyan hősiesen halt meg!
Ám így olvasván a könyvet megértettem Illidant hogy mért olyan amilyen, elvégre minden sikert az ikre aratott le, a nő akit mindketten szerettek szintén az övé volt szegény a háttérbe szorult nem csoda hogy elárulta a night elfek népét és ment Azsharához hogy előkészítsék Sargeras-samának a portált.
Mint mondtam volt egy kedvencem a végén... Broxigar az orc harcos, nagyon tudott harcolni főleg azzal a druidás baltájával amit sajnos nem raktak be a game-be, utána néztem és broxigartól csak egy gyűrű maradt meg a játékba az is Caverns of Time - Old Hillsbrad Foothills-ben vagy az 1. vagy a 2. bosstól.
Sz'al szerintem aki nem olvasta még el , szerintem tegye meg mert nagyszerű trilógia!
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 27, 12:14:06 írta Morause » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1384 Dátum: 11 ápr 27, 00:42:07 »

Jah tényleg jó kis trilógia. De mellé (vagy inkább előtte) jó elolvasni a Halálszárny c. könyvet is Rhonin előzményeiről (meg persze Vereesaról Szeretet). Aztááán ami még teszett az az Utolsó Őriző. Király kis Medhives, Kharazanos, Sargerasos cucc :3
Meg persze ott van a Klánok ura vagy a Gyűlölet kora tanulságos kis warcraft lore-ral Thrallról de én nem annyira szerettem. De nem rosszak azok se Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #1385 Dátum: 11 ápr 27, 00:57:22 »

Ajánlom még a Klánok Urát azoknak, akik csípik Thrall-t, bár itt is befigyel az idióta névátfordítás.

Tudtok valamit arról, hogy mikor jön ki az új könyv? (Asszem Arthas útjáról fog szólni)
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1386 Dátum: 11 ápr 27, 09:46:11 »

Nemtudom én is gondolkoztam már rajta, hogy mikor lesz végre magyar Technikai KO Asszem angolul már elég rég megjelent. Jahh megnéztem 2009 áprilisában. Magyarul nem tudom mikor lesz, már ha lesz >.<#

Huhh most így utána is néztem az angol könyveknek és van amiről nem is hallottam még ikszdé Shattering (bár erről tudtam, ez azt hiszem az utolsó ami megjelent).
De a Rise of the Horde, a Tides of Darkness, Beyond the Dark Portal, Stormrage és Night of the Dragonról nem is hallottam.
Azta pedig a Night of the Dragont szívesen elolvasnám. Főleg, hogy a kedvencem a Day of the Dragon (Halálszárny). És szerepel benne Krasus, meg Vereesa. *-* Akajom.
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1387 Dátum: 11 ápr 27, 10:01:21 »

És ezeknek a warcraft könyveknek,melyik az elsö része?Mert lehet én is elkezdem ezeket olvasni  Gondolkozik
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1388 Dátum: 11 ápr 27, 10:16:53 »

Hááát. Nos nem tudom de amit én ajánlok sorrend az:
Klánok Ura
Halálszárny
Ősök háborúja trilógia( Meghasadt Föld, Démonlélek, Végtelen Forrás)
És a Gyűlölet Kora mindegy de mindenképp a Klánok Ura után.
Végül az Utolsó Őriző is mindegy mikor.
Szerintem az a fontos hogy a Gyűlölet Kora előtt olvasd el a Klánok Urát, a trilógia előtt meg a Halálszárnyat végülis.
Ha valamit elfelejtettem és fontos a sorrend miatt szóljatok >.<#
Naplózva

Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #1389 Dátum: 11 ápr 27, 13:40:41 »

Címek alapján Stormrage-el meg Night of the Dragon-nal indítanék, kár, hogy nem jöttek ki magyarul még, de van angol, szóval marad az angolul.
Naplózva
cac11
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1390 Dátum: 11 ápr 27, 21:49:02 »

Ritli sorrendje majdnem jó Nevet
A halálszárny az első.
Naplózva

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1391 Dátum: 11 ápr 29, 06:33:19 »

Sziasztok!na igen újabb problem!
Most az lenne a gáz,hogy nem tudom milyen a wowom.
Sz'al európai vagy amerikai.Tudom hülye vagyok,de nem tudom,hogy az enGB az angol vagy az enUS.Mert beléptem a data mappába,és ott van hogy enUS.Akkor jót töltöttem le?Vagy mégse?Légyszi segítsetek.
Ja meg az eredeti realmját leírjátok légyszi?
Elöre is kössz mindent!

Szerk.: Tárgytalan:D
Amúgy,hogy kell átállítani németről angolra a wowot?Nevet Véletlen németre mentem  >.<#
Amúgy külön vannak trial szerók?Mert pl. erröl a ragnaros szeróról sokat hallottam de nem találom:/
Vmi mazrigos szeróra léptetett be :/ Remélem végül európai szerókon fogok játszani..
Meg,hogy nem tudom hol kell beálítani,hogy Blood elfet,meg goblin-t is tudjak csinálni,mert aztírja requires Bc.
(vagyis vmi Benötigt bc.)
Mivel Eu realmlistel megy,gondolom európai szerókon tudok játszani.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 29, 07:22:38 írta jatek09 » Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1392 Dátum: 11 ápr 29, 07:50:18 »

Mivel a Mazrigos is eu szerver, így igen, európai szerveren játszol már most is. A ragnaros meg lehet épp offline volt amikor kerested, próbálj meg change realm gombbal rákeresni ismét (Javasolt a realm name gombra klikkelni, hogy aszerint listázza)
Naplózva

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1393 Dátum: 11 ápr 29, 08:21:30 »

Oké,kössz.
Amúgy ha lejár a trial-om és veszek majd egyszer egy gamecard-ot akkor tudom folytatni a trial accomat?
Amúgy melyik szerón van a legtöbb magyar?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 29, 08:52:12 írta jatek09 » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1394 Dátum: 11 ápr 29, 11:54:18 »

A legtöbb magyar a Bloodscalpon meg az Arathoron van. Meg a legtöbb retardált is Nevet Én jobban kedveltem mindig az olyan szervert ahol csak 2-3 guildre való magyar akadt.
Elméletileg lehet folytatni a trial accounttal, fel kell update-elni normálra de ne kérdezd, hogy Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins