24 nov 23, 17:59:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508910 alkalommal)
0 Felhasználó és 63 vendég van a témában
Jeadnef
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1350 Dátum: 11 ápr 08, 11:21:47 »

Számomra már WotLK is negatívum volt.

BC után hatalmas DPS növekedés, megjött a DK, amiről maga a Blizzard elismerte, hogy tönkretette a játékot, az Instákból eltűnt a CC, mert volt AoE, valamint 1-2 kaszt a porba lett nerfelve, más kasztok meg túl erősek lettek.

Ezek után itt a Cata HP és DPS növekedés a WotLK-ban nerfelt kasztokat megerősítették, de ez nem tettszett a játékosoknak, mert szar volt WotLK felében, mi az, hogy most erős? Legyek csak én erős, az összes healer kapott dispel-t, akinek meg már Classis óta van, attól elakarják venni. A három új spellt kasztonként nem tartom szintén kiegyensúlyozottnak, mert kiszedik az Armor Penetrationt, de a Wari kap egy 100% armort leszedő spellt más meg kap egy buffot, ami nem lehet fönn egy másikkal.

Panaszkodnak a játékosok, hogy a PvE talenten nem lehet PvPzni, ezért kapjon olyan boostot, hogy erősebb legyen, mint a PvP talent, egyedül bemegy 1-2 ratedezni és röhög, mert Ő 70k-kat üt és két ütésből hal meg az ellenfél, mert a HP és a DPS növekedés a DPS növekedés felé van eltolva körülbelül 1-3 arányban.

Tehát BC óta, amiben volt Balance, ez a fogalom teljesen eltűnt, mert egy Healer mana nélkül healel, a DPS nyomja az Iwinbutton-jét vagy csak elalszik a billentyűzeten.

Egy barátom átszoktatott Shadow Priest-re:

WotLK: Dot, Mind Flay, Mind Blast, Shadow Word: Death-ből állt a támadó spell.
Cata: Mind flay, Mind Flay-> Dark Archangel feltéve-> Mind Spikex3 Mind Blast(instant), Mind Spikex3... 

Ezt én nem tudom élvezni, lebutított noskill kasztok, ez a véleményem Catáról.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1351 Dátum: 11 ápr 08, 11:38:55 »

Balance? Az soha nem volt WoWban, és nem is lesz Mosolyog

Nekem a Catával a legnagyobb bajom (ami a LK-el kezdődött), hogy iszonyatosan a s**gged alá raknak mindent. Lényegében már semmiért nem kell megdolgoznod. 20. szinten mount, 60-on repülhetsz már, a classok mechanikáját iszonyatosan leegyszerűsítették, na meg a másik nem szimpatikus húzás a Blizzardtól a pénzért megvehető mountok és petek, és még sorolhatnám hosszú-hosszú ideig, hogy miért kezd nagyon unszimpatikus lenni a WoW sorozat.
Naplózva

Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #1352 Dátum: 11 ápr 08, 11:46:13 »

Soha nem létezett, ebben egyetértek, de azért van egy kis, nem is kis különbség BC, WotLK és Cata között, mert BC-ben még valamennyire jelen volt, erős volt az Affi lock, a rugo megette, a Wari healer mellett jó volt, de 1v1-ben majdnem minden beverte, ha azonos skillű emberek játszottak. Most a Wari Charge alatt is agyonverhet.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1353 Dátum: 11 ápr 08, 12:49:10 »

Hozzá tartozik az is hogy az erő viszonyok kiegyenlítettek voltak BC idején még a 2.3.0. patch elött mert hogy ott is 10el csökkentették a mount hozzá férést stb. mondjuk az aréna rendszer új pvp settek vengeful meg brutal bejöttek, meg hogy lazán keverhetted a cuccokat pvp pve stílusban és abban a settben mehettél akár instára akár pvp-re nem kell 20 másik sett külön, mint itt mondjuk nálunk szerón erős szabály uldu 10-be 4100 gs felett nem mehetsz ha eleve nem naxx meg obsi 25böl szerzed a holmijaid fel se vesznek. Régebben meg BT-re meg Sunwellbe t5 settbe is simán mehettem ha megvolt a képességem ahoz hogy olyan kaliberü instábba mehessek.

De amit a legjobban rühellek az a heirloom item, haszna van de pvpben heirloomot akkor sem versz el ha fejjel neki szaladsz egy kamionnak (kis szinteken, élvezhetetlenné teszi a gamet egy kezdő számára pvp szemszögéből és mielőtt ott jukadnánk ki hogy kis szinten nem pvpzni hanem fejlődni kell akkor bocs sokan így élvezik a játékot nema full 80 vagy most 85 és stb. stb.)

ui.: erőviszonyokra vissza térve régen nem számított nagyon a set minősége hanem a tudás mivel vertem már el full gladis és egy pár gladis cuccos retri pala párost arénába úgy hogy nekem is a cuccom fele pvp és pve volt a merci gladi settből meg t5 és world breaker fegyver és én is retri paladin voltam akárcsak ők és úgy vertem el őket Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 08, 12:54:37 írta Morause » Naplózva
Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #1354 Dátum: 11 ápr 08, 13:46:11 »

A számból vetted ki a szavakat Morause, és igen, ami BC-ben még jó volt: Azzal, olyan setupban és olyan talenten mentél arénázni, amin kellett.

És a kis szintű PvP: Mage-el, akkor van esélyem szedni kisszinten Heirloom-ban egy 20 kill 0 halált, ha nincs rogue, mert ha van, akkor: Shadowstep+Ambush és ha nem halnék meg, akkor auto attack és tuti meghaltam.

Meg akkor még kellett valami a Mounthoz... 600 gold a 100%-os lovaglás és hozzá 100-200gold a ló, amit én 30-30-30 tokenből vettem ki még annak idején.
Naplózva
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1355 Dátum: 11 ápr 12, 06:48:22 »

Szevasztok!
Balance druidnak hol lehet kirepuzni valami jóféle Relicet?Mert egyik gyerek mondta,hogy valami grizzli izébe kilehet repuzni..
Szerk.:Tárgytalan
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 12, 16:44:25 írta jatek09 » Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1356 Dátum: 11 ápr 14, 16:36:30 »

tom jó kérdés,de DK-nak milyen szakma jó? Hümm-hümm én a Mining mellé a Blacksmithing-re vagy a Jewelcraftingra gondoltam sztetek mi lenne jó neki vagy ha nem ezek az se baj...de sztem ezek valok neki xD
Naplózva
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #1357 Dátum: 11 ápr 15, 07:24:55 »

Miningos BS-t ajánlom (főleg azért mert én is az vagyok Nevet) Tudsz jó fegyókat csinálni magadnak meg kulcsokat is amivel kitudod nyitni a lockbox-okat és nem kell drága pénzeket fizetni a rugóknak (hacsak nem vagy guildben, mert akkor nem illendő nagyon pénzt kérni érte) Én épp rajta vagyok (bár ma fogom tovább nyomkodni) h 80 legyen, szal drukkoljatok pls!  ikszdé
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Morause
Vendég
« Válasz #1358 Dátum: 11 ápr 15, 12:30:31 »

Hát ezt embere válogatja, bs az csak addig jó míg fejlődsz 80-ra a JC, meg 80-on miközben szerzed a jobbnál jobb epic holmikat, attól függ mit akar az ember.. ez fejben dől el mint a karakter választás! Kiröhög
Naplózva
naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #1359 Dátum: 11 ápr 16, 13:19:20 »

aham ok hát BS-t tanultam ki és mikor Smelting-nél azt irja "Requries Forge" ott mit kell csinálni,vagy mit kell szerezni?
Naplózva
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1360 Dátum: 11 ápr 16, 15:38:37 »

Keresni kell egy olyan helyet ahol öhm ilyen kis kemence szerűség van, pl a trainer-nél találsz egyet^^
Naplózva

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1361 Dátum: 11 ápr 16, 15:50:47 »

Azt a kemencét hívjuk inkább kohónak. A kemenceszerűség az a főzéshez kell Nevet
Naplózva

Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1362 Dátum: 11 ápr 19, 18:25:11 »

Legyen MoonTiger, legyen Nevet (kis off: kedvenc állatom a tigris^^) Akkor kohó. De a főzéshez tábortűzet raksz vagy van ilyen kis tűzhely féleség... (mellesleg nem tom figyeltétek-e de rohadt jó lett a grafikája a tűznek és a víznek Nevet)
Naplózva

jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1363 Dátum: 11 ápr 21, 19:46:01 »

Sziasztok, druid nál a feral vagy a balance tol nagyobb dps-t?
Naplózva

naru05
ANBU újonc
*

« Válasz #1364 Dátum: 11 ápr 21, 23:02:52 »

hali
mikor elindítom a wowot akkor kilép és jön egy error ami ezt irja:

This application has encountered a critical error:

A parancs végrehajtásához nincs elég tárolóhely.

Program:   C:\Program Files\World of Warcraft\Wow.exe
File:   .\DBCache.cpp
Line:   608

Requested 1181164076 bytes of memory

utána még ir ilyeneket hogy SET locale meg stb-stb
mi lehet vajon a baj, eddig még indult... Ohh My God
Naplózva
Oldalak: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins