24 nov 23, 14:18:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508107 alkalommal)
0 Felhasználó és 59 vendég van a témában
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1230 Dátum: 11 feb 18, 23:07:13 »

A Molten wow a funszeró? wagy normálfejlődős?
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Kanokanor Seme
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #1231 Dátum: 11 feb 18, 23:18:43 »

inkább high rate (azaz feljődős csak magas szorzóval) de nem mindegyik realmje, mivel van neki 5, 1 low-rate 3x: Frostwolf, 2 meduim-rate 12x: Neltharion, Deathwing, 1 high-rate 20x: Sargeras (ezen vagyok én), és 1 pvp realmje azaz egyből 80as vagy ott és pvp-re alapul az egész realm: Warsong

és eléggé sokan vannak mindegyik realmon
Naplózva

kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #1232 Dátum: 11 feb 19, 11:11:10 »

MIND1 ..... csináltam saját szervert szval nem aktuális... de azért köszi..
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1233 Dátum: 11 feb 21, 11:53:18 »

Fúúú november óta megint kedvet kaptam WoWzni de csak Vanilla, így kerestünk így egy szervert, elsőnek mi is a Molten szervert találtuk, de aztán kerestünk egy jobbat, a feenix-et, ami eszméletlenül jó. Nagyon sok embert, normális GM-ek, kevés bug és sok BG Nevet
Két féle szerver van, az egyik Hight rate de nem olyan súlyos, a másik meg lower rate. Most nyitották meg AQ-t pár hete, este 9kor egyik nap, és bazi nagy PvP ment a kapu elött, kb 1500 player várt ott. Mondta az egyik ismerősöm hogy a végén a hordáé volt a bejárat, de aki ugye volt, betudott szökni.
Nagyon élvezem, mert a kedvencem a Vanilla WoW volt, és nagyon nincs kedvem az új wow-ot megvenni és megint előfizetni, mert teljesen megváltozott és számomra nem jó irányba, így ezen a tört szerveren nyomom.
Naplózva

SenninNaruto
Újonc
*

« Válasz #1234 Dátum: 11 feb 26, 17:03:56 »

Hali! Nem rég megpróbáltam felrakni a Wow-ot a gépemre, hogy végre kipróbáljam, sikerült is felrakni, azután meg kellett vmien battle accountot csinálni, azis megvolt, de utána elakadtam Gondolkozik nem tudom, lehet  game keyt kér v mi...ja és muszály fizetni h játszani tudjak? Ha tud valaki pls segítsen!
Naplózva
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1235 Dátum: 11 feb 26, 17:06:26 »

Nem muszáj. Vannak tört szerverek. Viszont, ha eredeti szerveren akarsz játszani, akkor bizony meg kell venned, és minden hónapba x összeget ki kell perkálnod, hogy tovább játszhass.
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1236 Dátum: 11 feb 26, 23:37:56 »

Most mondja ismerősöm hogy Nerfelték a Retri palát és hogy már a holy pap is elveri...  mi ez itt könyörgöm. a DK-nál dettó... Bezzeg a rugót nem...  A blizznél tuti elmentek otthonról az hétszentség....
Naplózva

Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #1237 Dátum: 11 feb 27, 21:41:42 »

Azért Retri palát leverni nem annyira 1xŰ. Hidd el, tapasztalatbül beszélek. Én inkább a jelenlegi AH árakra pöccentem be de úgy istenigazából. ilyen  130 aranyakat kérnek egy tök átlagos +15 haste-es kavicsért. azért ne vicceljenek már!
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Sassy
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1238 Dátum: 11 márc 01, 22:44:13 »

Én a magas szorzós szerón kiakasztottam a táskámat, nem fogad be több aranyat, 210000 aranynál meghalt Mosolyog

Ezen a szorzós szerón az AH árak is 12x annyiba kerülnek 5 kavicsért kérek átlagban 5000 aranyat és simán van olyan aki megveszi minden alkalommal xD (titánium áráról már inkább akkor nem is beszélek Mosolyog )
Naplózva

UT 2004 <3

"Ön és közveszélyes kocka"

-- Boom lay Boom lay Boom -- Ördögi
SenninNaruto
Újonc
*

« Válasz #1239 Dátum: 11 márc 01, 22:47:27 »

Annyi kérdésem lenne még: h a battle.neten mindenképp kell regisztrálni?
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1240 Dátum: 11 márc 02, 13:34:24 »

SenninNaruto ezt neked mondom jól figyelj: Van a world of warcraft... 3 szép kiegészítéssel ebből 2öt felraksz... felrakod, patcheled stb. na de úgy gondoltam mivel sietek bemutatok neked egy honlapot pont erre a célra kitalálva.
Vagyis hogy kezdőknek útba igazítást nyújtson hogy rendesen beüzemeljék a játékot! Kiröhög milyen szépen fogalmaztam "beüzemeljék" xD

Link: http://wiki.tauri.hu/patch/

Na most ide figyelj még arra amit most írok a 3. pontba levan írva a realmlist átírása ott az alább írt címet hogy: set realmlist hu.logon.tauri.hu nem szükséges beírnod ott a szerón túl sokan játszanak... meg azt a címet amire fellépj mert szívesen segítek neked a játékba (legalább nem unatkozom ha online vagyok Kiröhög) a cím nemmás mint: set realmlist nightmarewow.hu !!

Majd lépj fela a http://www.nightmarewow.hu/ honlapra regisztrálj magadnak egy game felhasználót és ha sikerült belépned a játékba online is vagy akkor ha rájösz hogyan kel írj rá Morauze nevü karakterre a horda oldalon vagy az Alliance-ba Akamaru nevű karira. Tudom ez most így kicsit sok de ha rájöttél írj vmelyikre és akkor segítek! Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 02, 13:36:46 írta Morause » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1241 Dátum: 11 márc 02, 16:00:10 »

Annyi kérdésem lenne még: h a battle.neten mindenképp kell regisztrálni?
Oda csak akkor regisztrálj, ha eredetiben megvetted a játékot. Amúgy nem érsz vele semmit Mosolyog
Ha nem, akkor válassz egy tört szervert. Pl amit Morause írt.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 02, 16:00:49 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
SenninNaruto
Újonc
*

« Válasz #1242 Dátum: 11 márc 02, 16:26:41 »

Nagyon köszi a segítséget! bow Majd jelentkezek h sikerült-e! Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1243 Dátum: 11 márc 02, 23:27:03 »

Ha valaki van Molten wowon a Deathwing realmen akkor az Írjon jelöljön barátnak nyugodtan a nevem Hungabor Nevet
Naplózva

SenninNaruto
Újonc
*

« Válasz #1244 Dátum: 11 márc 05, 17:16:11 »

Morause! sikerült eljutnom h be loggoltam kiválasztottam az angol nyelvet meg h a játék tipusa normal és akkor tovább mennék de kiirja h áttáltunk 3.3.5-re:/ acceptoljak nyugodtan? (ja és realmlistnek bevan írva a nightmare cím)

Szerk:Rendben, megvan mi a probléma! Tovább kell patchelnem!

Na jólvan azt hiszem feladom, elkezdtem felpatchelni 3.3.5-re erre a 3.3.3 to 3.3.5 nél kiír vmi hiba üzenetet Szomorú megpróbáltam újból legalább 6x, akkor megpróbáltam a repairel megcsinálni, de nem megy Neeem na mind1 úgy látszik vki nagyon nem akarja h WoW-ozzak:D
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 05, 18:33:46 írta SenninNaruto » Naplózva
Oldalak: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins