24 nov 23, 16:40:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 508603 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #1155 Dátum: 10 dec 08, 16:59:14 »

a tesóm azt mondta hogy a hunter az olyan könnyű hogy én is tudnék bánni vele.

Szerintem ez nem igaz... azért lehet hogy lehet vele ölni mert lehet... de egyáltalán nem gyerekeknek való kaszt... inkább szerintem a paladin meg a priest FŐLEG A PRIEST olyan hogy értened se kell a wowhoz de akár alva is tudnál velük még pvpzni is! Most a priestet így fölösleges leírnom hisz tudjuk elnyom két dotot azt akár le is ülhet mert csak végig kell néznie hogyan halsz meg! A paladinnál meg csinálsz macrot beteszed őket a 3 jó sebzésedet egy macróba mellé a concentration-t ozt cső! két gombot nyomogatsz de evvel csak annyit kell figyelgetned max hogy hol az ellenség! Mosolyog!
Én még mindig úgy vagyok vele hogy a hunter, warlock, meg talán a mage amit macerásabb irányítani a sok spelljük miatt meg mivel ezek a karik futnak legtöbbet.. pláne hogy a hunternek még távolságot is kell tartania!
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1156 Dátum: 10 dec 09, 06:50:55 »

Huntert macerás irányítani?... BM-re specelsz és nyomsz 3 gombot: Serpent Sting, Steady Shot, Arcane Shot. Amikor meg nincs cooldownon akkor Bestial Wrath. Tényleg bonyolult Nevet Kezdőknek szerintem tökéletesen ideális kaszt. Peted tankol, te meg szép távolságról lövöd. Shadow priest marhára nem ideális, mivel jó ideig szívás vele a fejlődés, és a platesek egészen 70 körülig megesznek.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 09, 06:52:10 írta MoonTiger » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1157 Dátum: 10 dec 09, 13:50:25 »

Bocs hogy nem érted amit mondok de én a pvp-re értem. Az egy dolog hogy fejlődni könnyű vele DE ÉN PVPRŐL BESZÉLTEM!!! Heee Moontiger te szándékosan kötsz belém Mosolyog mint annó lich kingnél... de komolyan örülnék ha a hszem minden egyes betűjét értelmezné[d/tek] nem csak a nek[ed/tek] tetsző részt kicsippenti hogy belelehessen azért is kötni!

Mert ha te BG közepén elkezdel BM-be nekem steady shotot nyomni én ott helyben kiröhöglek, a serpent sting meg arcane shot alap..szal nem is értem miért mondtad amit mondtál csak ezekkel az a gáz hogy van egy szép CDje az arcane shotnak amivel az a gond ha ellövöm azután futás... futás... majd utol érnek stun vagy vmi charge esetleg fear, a petem meg sehol... de igazad ha véletlenül pvpre gondoltál iszonyat egyszerű vele gyilkolni... lvl 60 alatt. Kiröhög
És legutolsó sorban mielőtt rátérnél hogy van még mm meg survi azok meg csak 80ason jók és LEGALÁBB a deadly-vel!!

ui.: és nem kérek ellen kommentárt én itt már lezárom a témát mert rohadtul nincs kedvem se időm megint vagy 10 oldalt végig hszelni veled hogy melyikünk a nagyobb okos! Nevet AZAZ ERRE A HSZ-RE NE VÁLASZOLJ!!!!

« Utoljára szerkesztve: 10 dec 09, 13:52:06 írta Morause » Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1158 Dátum: 10 dec 09, 15:28:33 »

Abból indult ki a beszélgetés, hogy egy új játékos keres kasztot. Szerinted egy új játékos inkább indítson shadow papot, mint huntert? Szerintem se. Én a LÉNYEGÉT látom a beszélgetésnek, nem pedig a hozzászólásod "jajjdeokosvagyok, de te nem látod amit mondok" részét Nyelvesít Az meg, hogy mit kérsz, és mit nem, azt sajnálatos módon most megszegem, nem tervezek vitázni, de egyetlen árva szó nem esett pvp-ről amíg fel nem hoztad, új játékosok pedig nem pvp-re keresnek karaktert, hanem, hogy beletanuljanak a játékba kacsint
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 09, 15:47:06 írta MoonTiger » Naplózva

zsolti99
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1159 Dátum: 10 dec 09, 15:35:01 »

köszi a válaszokat kezdtem is egy huntert még nem vagyok pro de haladok a saját tempóban
Naplózva

Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1160 Dátum: 10 dec 09, 16:01:01 »

A pala sztem egyszerü, a fejlődése macerás.
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1161 Dátum: 10 dec 09, 17:25:25 »

Pala az tényleg elég egyszerű... De igazából a wow és az egyszerű szó nem fér bele egy mondatba.......  Magasabb szinten egy karakter se könnyű....
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Jeadnef
Gennin
*

« Válasz #1162 Dátum: 10 dec 09, 19:42:31 »

Az elején semmi sem könnyű, de ha már szóbajött a pvp és a mage (bár most már Catában nem igaz, de akkor is jó volt).

Szóval itt ez a szép videó: http://www.youtube.com/watch?v=zRyual8MNtc&feature=player_embedded#!

Ennyit a mage-ről pvp-ben.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #1163 Dátum: 10 dec 09, 21:29:58 »

Bocs a csalódást moontiger de én az új játékosnak nem tanácsot szántam.. amúgy paladinnal többet érne szerintem az legalább healelni is tud meg könnyű vele fejlődni és ha pvp-re kerül a sor akkor még kezdőként is lehet vele akasztani! De mind1.... Na pá jó8
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #1164 Dátum: 10 dec 10, 20:46:57 »

Pala az tényleg elég egyszerű... De igazából a wow és az egyszerű szó nem fér bele egy mondatba.......  Magasabb szinten egy karakter se könnyű....
Szerintem meg a wow és az egyszerű lazán belefér már egy mondatba. Minden kaszt egyszerű ha van egy kis esze az embernek. Persze akadhatnak nehézségek de megkérdezel valakit és gyorsan ki is van küszöbölve a gond. Meg esetleg az angol tudás okozat gondot vagy tényleg a tapasztalatlanság egy kezdőnél de ez elmúlik rövid idő alatt, ha odafigyel az ember és nem csak rohan folyton (ami igen gyakori manapság, ezért marad sok játékos láma) Nyelvesít
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1165 Dátum: 10 dec 10, 22:24:12 »

Nah, most kezdtem pvpzgetni frost dk-val, csak úgy kenetem neki xD
Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #1166 Dátum: 10 dec 11, 08:25:37 »

Ja elvagyunk az biztos Nevet
Amúgy a World of the Gods szerón játszunk, ha érdekel valakit, szerintem nagyon jó kis szeró Mosolyog
Én meg Unholy DK-val nyomulok, eddig warriztam( meg is szerettem Hehe ).
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 11, 08:26:36 írta Max » Naplózva

traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1167 Dátum: 10 dec 12, 17:16:44 »

Én már abbahagytam a wowt mielőtt kijött az ICC patch. Most a Cata előtt gondolkoztam, hogy megvegyem-e és kipróbáljam, de előte még néztem néhány videót a youtube-on és wtf. Fire mage már futás közben lő? És ilyen hasonló meglepetések után úgy döntöttem, hogy hagyom mostmár inkább a francba az egész wowot. Tökre kifordult magából a játékmenet :/
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1168 Dátum: 10 dec 12, 18:54:30 »

Mi? Ilyenekt tud? Megkéne nekem is nézem pár videót... Néha vissza akarok menni nosztalgiázni, de amióta nem játszom WoW-al teljesen megváltozott, egy ismerősöm mesélt mindenfélét, és mikor mesél, valamiért minidg rájövök hogy már nem akaródzik fel menni. :S
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1169 Dátum: 10 dec 13, 05:27:41 »

Azért ne essünk túlzásokba Mosolyog A fire mage akkor tud "lövöldözni" futtában, ha kitalenteli, hogy amikor a molten armor aktív, akkor keményen a scorch spellt tudja futtában használni, ami szerintem nem olyan nagy probléma, hogy el kellene riasszon kacsint
Naplózva

Oldalak: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins