MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #855 Dátum: 10 aug 10, 17:02:14 » |
|
Nekem Arathoron van 6 karakterem (Druid, Priest, Shaman, Hunter, Pally, kicsi (27?) mage), barátnőmnek, és barátomnak meg 1-1 az accomon Na meg Dragonblighton egy 67es "kis" Lock
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
linekiller
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #856 Dátum: 10 aug 10, 18:17:41 » |
|
Rendben,majd felnézek a szeróra.^^ Hát igen,a talent,meg insta számomra idegen fogalmak még. Eddig a taurin kívül a wod szervert ajánlották,mert ott könnyen lehet fejlődni. Amúgy meg eredetire megyek majd,mert nagyon tetszik a game.^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 10, 18:26:08 írta linekiller »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #857 Dátum: 10 aug 10, 19:24:15 » |
|
linekiller: Hamar bele jösz majd ezekbe. Eredeti sokkal jobb, majd meglátod, ha tényleg előfizetsz rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
linekiller
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #858 Dátum: 10 aug 11, 11:18:28 » |
|
Hali,lenne még egy kérdésem,ha nem baj. Megszereztem a pet fogó képességet,de nem bírok petet fogni.Elder Spirngpaw lv.8-at szeretnék,és én 12-es vagyok. Végigmegy a spell,és kiírja,hogy invaild target. Kösz a segítséget előre is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #859 Dátum: 10 aug 11, 11:42:15 » |
|
Invalid target? Ömmm milyen? Piros vagy sárga? És most így nem jut az eszembe, az elder springpaw az macska vagy mi? mert ezt nem árt tudni ;)de ezen a honlapon nézz utána vminek:http://www.wow-petopia.com/ Itt leírják mit tud az az állatfaj
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #860 Dátum: 10 aug 11, 11:50:22 » |
|
Hát az én időmben bármekkora petet be lehetett fogni (már persze ha nálad kisebb ) manapság nem tudom de nem hiszem hogy változtattak rajta.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #861 Dátum: 10 aug 11, 11:54:43 » |
|
Miért nincs ott amit írtam? jaigen ez számít spoilernek ugye? amugy szerintem, másfajta macskát kéne befognod Azért, mert duplaposztoltál. Olvasd el a Fórumszabályzatot, és akkor megtudod, hogy az micsoda. (Meg még sok más érdekességet is.^^)
Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 11, 11:55:53 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #862 Dátum: 10 aug 11, 12:11:27 » |
|
Ritli: Manapság is be lehet fogni bármennyivel alacsonyabb szintű petet, csak most már felugrik a szinted-5 szintre, így nem kell túl sokat húznod rajta Tehát mondjuk ha 60on befogsz egy cicát, mert az aranyos, akkor a cicus felugrik 55-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #863 Dátum: 10 aug 11, 12:15:16 » |
|
Hű az tök jó erről nem is tudtam *-*
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #864 Dátum: 10 aug 11, 12:17:16 » |
|
Hát az meg hogyan? általában úgy van hogy az állat csak 1 szintel kissebb nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
linekiller
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #865 Dátum: 10 aug 11, 12:31:04 » |
|
Hát alacsonyabb szintű,de most már rájöttem,hogy semmilyen petet nem tudok befogni. Én nem csak én,hanem senki.-.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #866 Dátum: 10 aug 11, 12:37:22 » |
|
Loool akkor az egy jó szerver A hunter alapvető dolga a pet, anélkül nem ér semmit Legalábbis fejlődni semmiképp
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
linekiller
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #867 Dátum: 10 aug 11, 12:53:04 » |
|
Mentem a WOD szerverre,de ott 3000 xp-t kapok már az elején.Semmi kihívás.
Taurin játszok btw...kb. mennyi idő.,mire egy ilyen hibát kijavítanak?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 11, 13:58:06 írta linekiller »
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #868 Dátum: 10 aug 11, 14:05:35 » |
|
Taurin szerintem lehet petet szerezni, legalábbis én láttam 1-2 embert azzal szaladgálni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #869 Dátum: 10 aug 11, 14:23:10 » |
|
Szóval amit írni akartam honlap: www.wow-petopia.com semmi különös honlap, itt csak megmondják hogy az állatok milyen képességekel bírnak és hol lehet befogni, hányas szintü stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|