24 nov 27, 09:35:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 159
  Nyomtatás  
Szerző Téma: World of Warcraft  (Megtekintve 510539 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #690 Dátum: 10 júl 01, 11:53:22 »

Még senki nem kapott, most válogatják még csak ki, hogy ki fog kapni Mosolyog
Huhh akkor jó megnyugodtam Nevet Ajánlom hogy küldjenek Elseggel

Morause ha ezen múlna én maradnék az alap wownál. A wotlk volt a leggagyibb kieg ami tönkretette a wowot. Nem véletlenül hagytuk abba a játékot egy évre. És nem csak én vagyok így vele.

Az meg senkit se zavar hogy téged nem érdekel a Cataclysm (főleg úgy, hogy nem is fizetsz a játékért) mert a többi embert érdekli, reményt látnak benne, hogy talán javítanak a játékon amit a wotlk annyira elcasualosított (de jó szó xD).

A gankelés... mintha eddig nem gankelték volna a nagyok a kicsiket. Akiknek ilyen perverziói vannak azok máskor is ott ültek hillsbradban meg stv-ben és ölték a kicsiket. Szerintem ez semmin nem változtat. Én eddig se éreztem kényszert a kicsik gyilkolására és azután, hogy röpködni fogok felettük se fog elkapni a vágy. A gankelés pedig egy kis szinttel járó dolog, mindenki megkapja ami nem is baj legalább átérzik a gyengeségüket és gyorsan fejlődnek, hogy visszafizessék Nevet
20 alatti karaktereket meg sehogy se tudnának megölni mivel azok még horde/alli territóriumon küldiznek ami azt jelenti hogy pvp szerveren se váltanak még pvp-be. Meg amúgy is aki allergiás rá ha megölik menjen normal szerverre.

Új addonokat meg nagyon bonyolult keríteni xD Ha már megvan melyik addonokat használod fogod magad és leszeded az újabbat. Kb fél perc az egész. Sőt nem is kell mindből új. Pl bartenderben meg ilyenekben nem sok változik. Benyomod az "load out of date"-hez a kis pipát és működik is. Amiből kell új azok a raides addonok.

Azt a "fele se lesz annak amit ígérnek" dolgot meg nem értem. Mi nem lesz meg amit ígérnek? Ma indul a béta nemtom honnan veszel ilyeneket Hmm...
A tört miatt meg nem kell aggódnod. Úgyis vagy 1 évvel az eredeti megjelenés után lesz ott cata szóval van még időd Nyelvesít És újdonság nélkül is bughalmaz az egész.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Morause
Vendég
« Válasz #691 Dátum: 10 júl 01, 12:57:11 »

A-a-a-a-a-a-a-a-a Áljá meg egy 5 másodpercre Mosolyog !!! Nem zavar a campelés, csak nálunk vmilyen úton módon pvp on-al kezdődik a karakter mikor log-olok az új karesszal! Mosolyog És már redridge-ben töményen ossza a pvp on-t mert nekem azt közös területnek írja mindig + ott van még UD-nál Silverpine most az is közös lessz, Wetlands, Duskwood, Ashenvale is igaz az most egészen majdnem tegnerpartig hordás lesz de kit izgat és pl. arra is célzok hogyha véletlenül eltudtam idáig iszkolni, akkor is mount meg hasonlók segítségével tettem,  de a földi mount így már nem sokat ér mert erős tapasztalatom van!! BC-ben volt hogy gyilkolom a mobot és arra vagyok figyelmes hogy egy piros fly mount csöcs lerepül és legyak, vagy ha sikerül menekülnöm és futok mounton akkor felcsappan 280%-ra és már utol is ért se perc alatt!
A másik itt sosem a gyengeségét nézik azok akiket campelnek hanem hogy: "bazd meg ez geci szar játék mert nincs játék élvezet benne" ismertem olyat aki ilyen volt.

Az addonok meg más tészta tudod új kieg. új addonok most igaz a frissiteni lehet őket, de neked alap wow-ba volt olyan-od ami kifejezetten BC-és!?! Mint az LK-ánál is így volt és a catánál is így lessz jönnek újjak.. és nem kell felvilágosítanod a "load out of date" használatáról mert addon fun vagyok Mosolyog!

Nem én szedem, én csak a pletykákra adok amik az állítólagos hírekre vannak alapozva amik szerint ezek meg ezek kivannak véve a játékból!

Megleszel lepve de azzal is tisztában vagyok hogy bőven 1 vagy inkább másfél év mire a cata kiadása után tört-re is kerül, de most mondjuk úgyhogy tűrhető a szerver nem túl sok bug ( tényleg elég kevés ) scriptelt insták és questek is, de ha a cata kijön, megint annyi buggal állunk majd szemben, hogy már lvl 10től lvl 70-ig mobolással kell fejlődni, bemegyek instába és csak a feléig tudok eljutni, tegyük fel mert egy instában egy scriptelt ajtó nem nyílik ki meg hasonlók! Azért egy új kieg után nagyon nehéz az átállás a tört szervereknek (de ha vmit megtanultam ha tört-ön játszok sose magyaron mert azok a legócskábbak)

« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 12:59:55 írta Morause » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #692 Dátum: 10 júl 01, 13:43:17 »

A-a-a-a-a. Akkor a hiba az ön készülékében van mivel nem kéne pvp-ben lennie. A kezdő területek meg a 2. terület ahova átmennek lvl10-20. Ott nincsenek pvp-ben az adott oldali karakterek. kacsint Bugok miatt meg nem kell szidni az azerothi repülést Nevet

Lehet lesznek új addonok, illetve biztos, de én biztos nem fogom mindet átnyálazni nem vagyok egy addon mániás. Azt használom amire szükség van. Meg esetleg pár olyat ami csinosabbá teszi az interface-t. Mindig is az én dolgom volt az addonok beszerzése, már vagy 5 éve mióta wowozunk. Bátyám rám hagyta a dolgot "szedd le az addonokat" kijelentéssel Nevet Szóval tisztában vagyok vele mennyi munka ez. És szerintem egyáltalán nem vészes.

Az, hogy mi lesz kivéve a játékból meg mi nem hamarosan úgyis kiderül nem csak pletyka szinten hanem biztosra szóval akkor majd lehet róla tárgyalni Mosolyog

Az biztos, hogy törtön nagy szívás lesz a Cata. Mikor pl wotlk kijött rá akkor max Norhtrenden voltak bajok 70-80ig de ha jön a cata akkor már lvl1-től bajok lesznek mivel minden megváltozik. Dehát ez ezzel jár. Megszoksz vagy megszöksz Mosolyog
Naplózva

-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #693 Dátum: 10 júl 01, 13:47:20 »

Szerinted pvp szerveren ki lehet kapcsolni a pvp módot?... Van nem is egy olyan 20 körüli terület, ahol már csúnyán pvp on vagy, ha akarod, ha nem.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 01, 13:48:35 írta MoonTiger » Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #694 Dátum: 10 júl 01, 13:57:20 »

Ha ez nekem szól akkor nem, természetesen nem lehet. De a kezdőterületek illetve a 10-20 területek pl Ghotlands vagy Silverpine nem pvp területek, ugyanúgy mint a fővárosok. Ott alapból nincs bekapcsolva a pvp, csak ha te magad nem akarod úgy vagy előtte nem voltál pvp-s területen, mert akkor 5perc mire kikapcsol. 20as szint körül amikor mennek át a következőre csak akkor váltanak pvp-be és lehet őket gankelni mint Hillsbrad vagy Ashenvale.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #695 Dátum: 10 júl 01, 16:20:16 »

Jó vicces mert PvP szerón játszok amivel nincs gond mert szeretek PvP-zni csak már nem köt le annyira, inkább instázok Mosolyog!! (main tank vagyok.. unom a dps-t)
Naplózva
Dinuu
Gennin
*

« Válasz #696 Dátum: 10 júl 03, 09:21:40 »

Sziasztok,Segitenétek kérlek ?

3Letöltöttem mindent,patcheket,klienst stb...Na most amikor beinstalája a WoW-ot azt irja ki hogy a 3.3.5 -ös verzióm van ! Kitöröltem a Patchel kezdődő MPQ. fájlokat,rámentem a REPAIR -ra és azt irja ki hogy 3.0,1 es verziót rakja vissza :-S .Nemtudom hogy most mit csináljak,mert álitólag a 3.0.0 verziót kellene visszaraknia.Kérlek Segitsetek,előre köszi!
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #697 Dátum: 10 júl 03, 09:31:51 »

Töltsd le a Wrath of the Lich king dvd-t, és tedd fel azt. Az a 3.0
Naplózva

Dinuu
Gennin
*

« Válasz #698 Dátum: 10 júl 03, 09:58:05 »

Köszi a választ,amm már megoldottam.Már csak 1 problémám lenne.Most átkéne irni a realmist-ot? ha igen,akk tudom hogy mit kell irni,csak azt nem tudom hogyan.Simán csak átnevezni a ,,realmist.wtf" -et? vagy nemtudom hogy kell átirni,pls heeeeelp
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #699 Dátum: 10 júl 03, 10:07:19 »

Pl Total Commanderben van olyan gomb hogy szerkesztés(f4), azzal meg tudod nyitni és átírni a tartalmát
Naplózva

Dinuu
Gennin
*

« Válasz #700 Dátum: 10 júl 03, 10:34:20 »

Köszi,megcsináltam!

Megpróbaltam jáccani,és valamit kiirt hogy patchek kellenek meg ijenek,és most tölti le a 3.2.0 -ás patchet ...Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #701 Dátum: 10 júl 03, 23:57:27 »

Örök hála. Remélem jól megcsinálják. Ha olyan gyűrűk ura szintet megütné az állat lenne.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Morause
Vendég
« Válasz #702 Dátum: 10 júl 04, 00:05:17 »

Már találtam is vmit, idézem a lényeget!
"A Hollywood Reporter szerint az eredetileg 2011. május 6-ra ütemezett film legkorábban 2011 nyár végén kerülhet a mozikba, így jó esetben 2012-re elkészülhet Saim Raimi WoW víziója." (amiben mellékesen hozzá tették hogy nem biztos hogy késik)
Amit meg régebben olvastam viszont, hogy az egész története hogy kb. miről fog szólni és milyen szemszögből. Az információk szerint egy Human katona (sajnálom hordás pártiak) szemszögéből fog betekintést nyerni mindenki a történetbe. A gnóm faj kilesz zárva mivel jelentéktelen kis faj az egész és hogy azok csak a wow miatt lettek kitalálva mivel semmi közük az eredeti történethez, de viszont azt nem mondták hogy melyik időszakot akarják megfilmesíteni.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #703 Dátum: 10 júl 10, 07:55:13 »

Most telepítem a Cata bétát, juppíí ^__^
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #704 Dátum: 10 júl 10, 09:57:04 »

Még halvány lila ötletem sincs, de mivel hivatalos Blizzard féle verzió, így működnie kell... most jár 17 gigánál, de még patchel Nevet

Nem duplaposzt, csak töröltem közüle. Bocsi MoonTiger.^^

Moderátor
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 10, 14:03:28 írta Aes Sedai » Naplózva

Oldalak: 1 ... 45 46 [47] 48 49 ... 159
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins