Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #525 Dátum: 10 máj 01, 12:08:26 » |
|
Én már nagyon várom szerintem nagyon jó lesz, jól megvan csinálva hogy a helyeken ahol egykor minden füves puszta volt, az egy nagy kráterré válik és minden tűzbe borúl
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 01, 12:08:58 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #526 Dátum: 10 máj 01, 16:37:39 » |
|
Én is várom már Bár az új faj/kaszt kombók elég bénák de azt leszámítva igazán jónak tűnik. Aztán kitudja wotlkra is azt hittem jobb lesz És nagyon örülök annak hogy megnyílnak végre olyan azerothi insták amikre régóta kíváncsi vagyok, de eddig hiába vártam rájuk
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #527 Dátum: 10 máj 01, 18:08:30 » |
|
Érdekelne Te milyen WoW-val játszol, mert amivel én játszok, az ~3500/hó... amúgy sok pozitív, és kissé kevesebb negatívum ami Cataclysm infó idáig kiszivárgott, szóval ötletem sincs milyen lesz, de még reménykedek ^.^ Jah csak van aki ígyis alig fizetni a 8 ruppót havonta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #528 Dátum: 10 máj 01, 18:45:45 » |
|
Én beszerzem az összes kieget, meg a simát, és elkezdek normálon gamelni, amikor kijön a cataclysm. Bár nemtom. Nekem sokkal nyomasztóbb, ha egy krátert látok, mint egy szép füves hegyet mondjuk, de gondolom annak is meglesz a maga hangulata, meg biztos nem lesz rossz. Mert a Blizzard végülis nemhinném, h elakarná cseszni a playereknek a játékot, szal biztos nem lesz rossz. Am. a Tauren Pala nemrossz ötlet, de a Rugó Taurenből télleg hülyeség...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #529 Dátum: 10 máj 01, 21:09:25 » |
|
Hát valahol kráter lesz a szép füves területből, valahol meg fordítva (pl desolace) ^^ Tauren rugó pedig nem lesz. Megvannak már a faj/kaszt beosztások és pala lehet majd. Rugó kicsit durva lenne xD Érdekelne Te milyen WoW-val játszol, mert amivel én játszok, az ~3500/hó...
Vagy havonta költözik másik szerverre vagy van több wow accja is Vagy csak elírta
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #530 Dátum: 10 máj 01, 21:51:32 » |
|
Taurent palának valahogy nehéz elképzelni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #531 Dátum: 10 máj 02, 12:35:55 » |
|
Én is nagyon várom, szerintem jó lesz, mert végre nem egy új földrészt vagy szigetet adnak nekünk, hanem a régi helyeket csinálják át. Kíváncsi vagyok nagyon. És igaz a kasztok-fajok összekeverése néha elég nevetséges, de majd kiderül. Én azért örülök a Gnome Shamannak, azért mert a Gnome-ok a kedvenceim, a Shaman meg ugyan csak az egyik kedvenc kasztom. Igaz elég viccesen néz majd ki, de nem érdekel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 13:34:04 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #532 Dátum: 10 máj 02, 13:54:43 » |
|
* Human Hunter * Orc Mage * Night Elf Mage * Blood Elf Warrior * Dwarf Shaman * Dwarf Mage * Undead Hunter * Tauren Paladin * Tauren Priest * Gnome Priest * Troll Druid
Hol látsz Te itt gnome shaman-t? o_O A törpök kapnak sámánt, ami elég érthető, mivel a Wildhammer Klán elég természetközeli
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 13:55:20 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #533 Dátum: 10 máj 02, 14:00:50 » |
|
Sehol... rosszul emlékeztem, és bíztam az előző hozzászólásnál lévő személyben, aki ezt írta. De így sem változott ... Gnome Priest-et mindig is akartam, így sikerülhetne a Gnome-Törp klánom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #534 Dátum: 10 máj 02, 14:07:01 » |
|
Mondjuk vicces lehet egy gnome egy szép nagy Benediction/Anathema-val a hátán egy lilás ködben ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 02, 14:08:01 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #535 Dátum: 10 máj 06, 14:14:26 » |
|
Egy eredeti wow szerveren körülbelül hányan szoktak játszani? 4500?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zurani
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The shadow thief
|
|
« Válasz #536 Dátum: 10 máj 06, 14:17:12 » |
|
Egy eredeti wow szerveren körülbelül hányan szoktak játszani? 4500?
ennél azért kicsit többen...több milióan wowoznak eredetin...nem mind 1 szerón..:Psztem azért van 10k min player 1 szerveren
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #537 Dátum: 10 máj 06, 22:47:45 » |
|
Kár hogy a Cataclysm-ben kevés szerep fog jutni Azshara-nak A legvégső boss ugyis Sargeras lesz így is gáz hogy már mindenkit kilehet nyírni :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #538 Dátum: 10 máj 07, 07:04:17 » |
|
Jujj, Catackysm*__* az a helyzet, én nem wowozhatok mert elkezdtem naponta 10 perccel, mert nem nagyon teccet abbol naponta 14 óra lett ezért anya nem akarja h olyan függő legyek h ellógjak megint a suliból hogy wowozhassak de várom, a cataclysm-ot merthát valahogy rejtve csak fel teszem mennyit instáztam, hány embert átb*sztam, azok a régi szép idők
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Awokado
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #539 Dátum: 10 máj 07, 08:13:05 » |
|
Atomkoponya milyen szerveren voltál?
|
|
|
Naplózva
|
Awokado, pomidory i Hrabia Pumpernikiel ;-)
|
|
|
|