Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #435 Dátum: 10 márc 25, 14:41:11 » |
|
Ez a pvp letiltás nem rossz ötlet Csibe-san. De én kiakadnék tőle azt hiszem Pedig nem szeretem ha legankelnek meg én se szeretek másokat Meg szerintem mindenki fellázadna Ha valaki nem akarja hogy megöljék a nagyok indítson karit normal szerveren ne pedig pvp-n. Ott nem kell félni
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #436 Dátum: 10 márc 25, 18:38:49 » |
|
Nem tudja valaki, hogy miért nem működik a tauri? Mer letöltöttem a 3.3.2 patchet, és vmilyen okból kifolyólag aztmondja, h patcheljem tovább. Pedig állítólag erre kell patchelni. Help pls :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #437 Dátum: 10 márc 25, 19:00:27 » |
|
Blizzardos downloaderrel töltötted? Mert akkor át kellett írnod a realmlistet előtte. Írd vissza a taurisra. Ha nem ez akkor nem tudom
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #438 Dátum: 10 márc 25, 19:06:19 » |
|
áháá köszi. imádlak. Működik is! Kalandra fell xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marky18
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #439 Dátum: 10 márc 28, 18:15:09 » |
|
De jó. Van WoW topik Én most húzom a sámánomat a Taurin. Eddig a WoD-on barmultam, van ott priestem, palám és DK-m és hunterem is, de meguntam az ottani népet. A healerek 800-1000 spellpowerrel akarnak healelni, a tankok 430 deffel keménykednek és a DPS-ek is jó, ha megtolják a 800-at. Inkább átjöttem a Taurira, mert szerintem aki lowraten játszik az ennyire fogyatékos már nem lehet. Ha 80 leszek resto sámán leszek és offspec pedig elem lesz szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #440 Dátum: 10 ápr 05, 13:40:28 » |
|
Valaki segitsen pls : -Mi is ez a Tauri meg ijenek -Fizetni e kell érte -Ha ingyen van hol tudok letölteni ( s t b . . .) -Booocs mindenkitől a tudatlanságomért,de én meg 1 szer sem WoW-oztam és midnenki az mondja hogy az jó a Top 1. a MMORPG játékok közül...Szóval kérlek titeket világositsatok fel meg linket,honlapot minden lehetségés segitséget Köszy előre is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #441 Dátum: 10 ápr 05, 14:00:25 » |
|
tauri egy szerver nemkell a tauri oldaláról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #442 Dátum: 10 ápr 05, 14:01:49 » |
|
Heeh ezt egyszeruen leirtad ^^ oks kööszzy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #443 Dátum: 10 ápr 05, 14:02:41 » |
|
ohh amm a tauri-nak pontosan mi a linkje? xP beirtam google-be de nemtudom mejjik meg stb.. bocs megint ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #444 Dátum: 10 ápr 05, 14:03:00 » |
|
a Tauri az egy magyar törtszerver (sokak szerint a legjobb), az eredetiért fizetni kell havonta, törtért nem.... hát letölteni nem tudom hogy le lehet-e, a Tauri honlapján ( www.wow.tauri.hu) vannak letöltések és patchek de az asszem csak WotLK-tól vannak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Atomkoponya
Chuunin
Nem elérhető
msn: n.adam97@hotmail.com
|
|
« Válasz #445 Dátum: 10 ápr 05, 14:03:40 » |
|
bc,t is kell pachelni:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #446 Dátum: 10 ápr 05, 14:04:40 » |
|
oks köszi neked is...megprobalom letölteni stb Ömm majd megprobalok patchelni(mivel nemvok egy Gép Tudos xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #447 Dátum: 10 ápr 05, 14:14:08 » |
|
Jah es most regisztraltam,ott a Account Administration-nál(ahol lehet valtoztatni ezt-azt) ott van 3 fajta MOD - :
-Normál WoW -Burning Crusade -WoTLK
Itt mejiket jelöljem be? ( Tudom hogy a WoW-nak több fajtája van [ Sima wow,burning crusade,Wrath of the Lichking,Cataclysm] deh akk itt mejikre mennyek rá ? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #448 Dátum: 10 ápr 05, 14:16:07 » |
|
hát mivel a Tauri WotLK patchen megy ezért nyilvánvaló, hogy azt kéne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #449 Dátum: 10 ápr 05, 14:29:37 » |
|
Majd holnap letöltöm xP,jah és mijjen Karaktert csinaljak majd? Mejjik a legjobb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|