Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #300 Dátum: 09 dec 07, 14:49:20 » |
|
Nem tök8 h milyen szerveren használná? Az egér ugyan olyan jól néz ki meg ugyan annyira használható mint eredetin (Bár kicsit sokallom az árát ) (És véleményem szerint menne törtön is, ha a wined felismeri a játéknak is fel kéne...legalábbis szerintem)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 07, 14:50:00 írta Feo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #301 Dátum: 09 dec 07, 15:03:22 » |
|
Nem tök8 h milyen szerveren használná? De tök8 csak azon gondolkoztam hogy ha valaki nem ad ki a wowra pénzt akkor miért ad ki egy ilyen drága wowos egérre? Vagy bennem van a hiba?
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #302 Dátum: 09 dec 07, 15:40:13 » |
|
De nem csak wowhoz használható (Legalábbis sztem tuti kompatibilis bármilyen másik mmorpg-vel) +Ez egyszeri fix összeg, a játékért meg hosszú távon jóval többet kell fizetni...alapból a game, aztán a havi pénzelés..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #303 Dátum: 09 dec 07, 15:44:58 » |
|
Nem nagyon garantálom, hogy a sok extra dolog kompatibilis más mmok-kal, szóval maximum annyi az előnye a többi egérhez képest, hogy rohadt kényelmes ^^ (gondolom legalábbis, eléggé kézre álló a kinézete =])
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #304 Dátum: 09 dec 07, 18:04:55 » |
|
sziasztok nekem 1 olyan kérdésem lenne hogy a SteelSeries WoW egér-t lehet e tört szerón használni? én az egértől nem lesz e nagyobb a latency-m? előre is köszi
A hardver szempontjából szerintem tök mindegy milyen szerón játszol... De ez az egér parasztvakítás... Ugyan azt tudja mint más játék egér feleárárt... >De azt el kell ismerni, hogy iszonyat jól néz ki...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 07, 18:31:54 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #305 Dátum: 09 dec 07, 18:15:37 » |
|
Igen... végülis csak 15 programozható gomb van rajta, emellett mint ahogy azt említették is eléggé kényelmesnek néz ki, +az sem utolsó h rohadt jól néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadowkage
Gennin
Nem elérhető
C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép
|
|
« Válasz #306 Dátum: 09 dec 07, 18:54:20 » |
|
azért kérdeztem h tört szerón is működne e mert nemsoká lejár a gc-m és akkor törtön fogom nyomni... és azért kérdeztem meg mert nagyobb a patchem és nincs kedvem visszapatchelni azért hogy megtudjam. jah és kösz az infot
|
|
|
Naplózva
|
Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #307 Dátum: 09 dec 07, 19:16:23 » |
|
Úúúúúúúúú igen így már érthető
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
sadowkage
Gennin
Nem elérhető
C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép
|
|
« Válasz #308 Dátum: 09 dec 08, 20:31:56 » |
|
A hardver szempontjából szerintem tök mindegy milyen szerón játszol... De ez az egér parasztvakítás... Ugyan azt tudja mint más játék egér feleárárt... ez ugy működik hogy wowarmoryról letölti a karakteremnek a nevét beállitását stb-t és ezét van az hogy minden karakternek külön beállitót gombok lehetnek és mind1iknek más mást csinál 1 gomb és nem kell mindig beprogramozni másrész meg nem egészen "paraszt kiváltság" mert nekem ebben az a kedvencem hogy így az actionbart el is lehet felejteneM
|
|
|
Naplózva
|
Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #309 Dátum: 09 dec 12, 12:13:38 » |
|
Na gyerekek, itt a 3.3-as patch, és ez a 3 új 5 fős insta egyszerűen majdhogynem tökéletesre sikerült. Hangulata ütős, bossok kreatívak, kihívás van bennünk, és továbbfűzik a sztorit is. 5* ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #310 Dátum: 09 dec 12, 12:29:12 » |
|
Jól használható a random dungeon finder is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #311 Dátum: 09 dec 12, 16:55:10 » |
|
Én a story játékbaépülését nemnagyon értem. Lehet mert még alacsony a szintem.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #312 Dátum: 09 dec 12, 18:49:42 » |
|
El kell olvasgatni a küldetéseket és abból le lehet szürni mi történik a világgal. Amugy a warcraft 3 története folytatódik. Fejlődgetek azért én is, de látszik hogy ez nem 3* törtszeró
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 02, 17:44:08 írta milanbert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #313 Dátum: 10 jan 10, 19:26:52 » |
|
Hmmm hát én most a wizsgáim miatt szünetelek wow ban de az új 5 fős insták nagyon jók.... de t9 nélkül HOR 1. két bosst nem tudtam kihelelni xD(palával xD)..... de mihelyt lett 27k manám (+ krit meg SP) azonnal végigrohantuk rajta xD + a randon HC azé jo mert én 72 óra alvásmentes játékkal kiszedtem 3 t9 et (+ a t9.5 erősségű fejest meg nacit talán o.O), neck, ring, trinket stb..... és most h mehetnék ICC 10-25 be vizsgára tanulok és azon jár az agyam h lehet abba kéne hagyni a wow-t xD <<teljesen hülye xD
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #314 Dátum: 10 jan 10, 20:00:42 » |
|
Hor így, hogy nerfelve lett már nem kihívás Mondjuk én druiddal healelek, szóval szerintem oda a legtökéletesebb, curset + poisont is le tudom kapni + HoTok is jóól jönnek ^^ De Nerf előtt kifejezetten nehéz volt, bár akkor még csak dps-eltem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|