MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #15 Dátum: 08 nov 02, 13:07:35 » |
|
Én is azt hittem, hogy vége a pályafutásomnak, de megpiszkálta a kiváncsiságomat ez a WotLK, és hiányzik a druidom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 08 nov 18, 05:47:12 » |
|
hmm tökpoén h itt az előttemlévők már unják én meg most kezdek igazán beleérezni :'DD bár sztem pl Feo játékideje bőven tulvan a 2000 ren is :'DD előbbutobb énis odajutok ez eléggé valoszínű.. mivel hogy olyan game nincs amit nem lehet megunni.. ha igylenne igencsak gondbanlennének a játékfejlesztők :'DDD nekem még párszázóra és talán a PvP tapasztalatokbol merített tudásom is javul valamit :'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #17 Dátum: 08 nov 18, 22:56:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #18 Dátum: 08 nov 19, 00:12:56 » |
|
WoW-ot unni?O.o Én azért hagytam abba mert elsz*ródott a gépem és minden játéktól lefagy. Am nem most nemrég adtak ki új kieget?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 19, 00:21:00 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #19 Dátum: 08 nov 19, 07:27:45 » |
|
De 2 Gb... csak ugye aki törtön tolja(mintén) annak egyenlőre nem nagyon ajánlott feltenni...de haver aki eredtint játszok azt mondta h nagyon szép a grafikája(pl: mindennek van árnyéka stb.) Am nekem egy 47 es Huntám van...+ vmi másik törtön van egy 26-7 -es asszem....(majd a húgom megkapjaXD)
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #20 Dátum: 08 nov 19, 13:04:43 » |
|
WoW-ot unni?O.o Én azért hagytam abba mert elsz*ródott a gépem és minden játéktól lefagy. Am nem most nemrég adtak ki új kieget?
Elég könnyen rá lehet unni, mikor már csak napi rendszerességgel ugyanazt csinálod. Soha nem voltam PvP huszár. Professionök kimaxolva mind3 70esemen, raidelni meg ugyanarra a 3 helyre jár az ember, amibe azért bele lehet unni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 08 nov 19, 15:18:34 » |
|
ohh sorry Feo sogor dehát nahh hajnal 5 volt.. tulvoltam 13 ora WoW on x'DD megbocsájthato x'D hmm a végét nem egészen értem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #22 Dátum: 08 nov 19, 22:14:31 » |
|
Érdekelne a game, meg van egy csomó törlendő bigyó a vinyómon, csak ha most törlöm akkor tuti 2 napon belül nem lesz belőle semmi. Akkor néhány kérdés Mekkora a mérete telapítve (remélem a 6-7Gigát nem nagyon haladja meg)? Mekkora a gépigény? (ennek talán utánnai is nézhetnék ) Ha pl a játékban lőnek rám a felém repülő tűzlabdát, nyílvesszőt mozgással ugrással, stb ki tudom kerülni, vagy a program szisztematikája szerint mindenképpen talál és a dexterity függvényében van a sérülés, vagy annak hiénya? Tudtok valami szrvert ajánlani?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 19, 22:16:06 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 08 nov 19, 22:28:01 » |
|
hát nekem patch ekkel együtt kereken 8 giga az alapgame és a burning crousade.. hát az én gépemen megy ami nagy szó :'DD (2.6 os celeproci... 512 ddr ram.. mx4 geforce vga x'DDD ) hát 2 szero van amit én tudok ajánlani.. az egyik egy PvP s szero ahol kb 1-2 nap alatt fellehet rántani egy 70 est.. http://euroserver.hu/a másik egy komolyabb szero ami jobban hasonlít az igazi eredeti WoW hoz.. és többen is gamelnek a szeron http://wow.tauri.hu/hmm ..hát ez az illető tudásától függ..szal nem feltétlen talál el.. > lol sok a "hát" x'DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 19, 22:37:33 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #24 Dátum: 08 nov 19, 22:49:42 » |
|
Köszi. Akkor aszem menni fog (2,44 G cele 728 memó GeForce Fx 5200) Beszerzési művelet megkezdve... Öö ez az, vagy csak a trial?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 08 nov 19, 22:52:50 » |
|
Na igen a http://wow.tauri.hu/ én is ajánlom föleg azért na jó egy kis reklám mert ott van a mi szeronk is (Burning Blade) és ugynézki pénteken már fent lesz a wow és GM-kedek xD és akkor Ada is felnéz hozzám, megnézi a kis fiát hogy /killezik Shiro téged is szívesen látlak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 19, 22:55:32 írta wolf »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 08 nov 19, 22:53:35 » |
|
n.m :O ezen simán futnifog hmm nekem annak tűnik :'DD de ehhez majj enUS os burning crousade kell meg enUS os patch ek.. azt h meddig told fel a patcheket azt majjd az adott szero oldalán meglesheted.. meg vannak állt linkek is letöltéshez
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 19, 22:56:45 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 08 nov 19, 23:01:05 » |
|
hmm én is írok már ide xD szerintem legjobb kari a rugó meg a druid bár... palák se rosszak öhöm Wolf Wodra nézz fel megtalálsz karival leginkább palával Pelf Woddal egy baj van: annyi a bug mint az állat és nincs swp kiegről annyit: új kaszt lesz a DK(Deat Knight)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 nov 19, 23:04:58 írta fejesbence »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #28 Dátum: 08 nov 19, 23:13:29 » |
|
ok akko szedem mint néni a rőzsét Ááá ilyen nincs elrontottam a regisztárciónál a nevem Neeem, volt 4,5 szabad helyem, meg antiinstaláltam egy 8 és fél G-s gamét, és csak 7.9 G helyem van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 08 nov 19, 23:23:43 » |
|
hát szervernek én Woddal kezdtem ott is ragadtam mondjuk már nem játszok annyira Palával kezdtem de azt mondják hogy most gyengitik nem tudom ki mit hallot Shiro nem nehéz fejlődni druidal de szerintem feral talent a legjobb druidból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|