hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #285 Dátum: 10 okt 26, 19:10:42 » |
|
/nem szeretem a narusaku-t se a sasuhinát/
Khm, az NSFC-nek is a tagja vagy úgy, hogy nem szereted a NaruSakut? xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #286 Dátum: 10 okt 28, 13:43:43 » |
|
igen mert régen szeretem...Viszont ugyan úgy belépek más klubokba is ^^ amiket pl. régen szeretem és tudok nekik képeket mutatatni vagy pl. jó videókat...
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #287 Dátum: 10 nov 09, 13:39:07 » |
|
Én csak 1 képet szeretnék mutatni: http://sadpanda.us/images/272281-JSH3R1U.png (szerk.: ha volt már akkor elnézést) Hinatanak jobban áll ez a haj szerintem, mikor még kisebb volt. Gondoltam ez pont ide való.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 09, 14:17:57 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
szaea1994
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #288 Dátum: 10 nov 10, 20:35:08 » |
|
Hali! Én is belépnék a klubba! Nagyon szeretném, ha Naruto Hinatával jönne össze, mert Hinata kicsit csitítaná Narutót, Narutó meg segítene Hinatának kevésbé félénknek lenni. Így pont jól ellennének. Meg Hinata mindent kedvesen és türelmesen elnéz Narutonak (ami azért nem árt )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #289 Dátum: 11 jan 09, 15:48:39 » |
|
én is szeretnék csatlakozni, főleg a Pein saga után sztem lesz belőlük vmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XPdestroyer
Gennin
Nem elérhető
ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #290 Dátum: 11 ápr 07, 19:55:18 » |
|
Most veszem észre,h van ilyen is.Azonnal jelentkezek a soraitokba,és most,hogy a másik oldal is koppant(részvét:(),újra lehetne tüzet vinni az oldalba:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #291 Dátum: 11 ápr 07, 20:54:03 » |
|
Hát én már régóta fanolom őket, szóval ha szabad és szívesen láttok itt akkor belépnék. Valahogy Hinata jobban illik Naruto mellé mint Sakura, szerintem ő soha se szeretné meg Narutot, neki mindig Sasuke lesz a legjobb mint ahogy régebben is ez volt. Legalábbis szerintem ^^.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
XPdestroyer
Gennin
Nem elérhető
ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #292 Dátum: 11 ápr 08, 12:43:31 » |
|
Szerintem már észhez tért Sakura,és tényleg szereti Naruto-t.Pl hány pofont adott neki Sakura,mikor bevallotta az érzéseit,és Naruto azt mondta,h csak beképzeli? 1-et sem,és ez tőle elég furcsa.Hol vannak már azok az idők,mikor azt mondták,h a NaruHina unalmas? NaruSaku sem lesz sokkal izgalmasabb,ha Sakura meglágyul(nézzük csak meg,h hogy viselkedett Sasuke-val.Na ha azt a bánásmódot kapja Naruto is,akkor nem beszélhetünk akkora izgalmakról)Hinata meg "ledobja magáról a ruhát",ő sem az,mint régen,lehet,hogy Hinata-val már sokkal izgalmasabb lenne a sztory....... Én abban reménykedek,ahogy Sakura-nak kinyílt a szeme,úgy Naruto is észreveszi,h aki mindig a háta mögött állt,és felnézett rá,minden lépését úgy tette,h Naruto vajon mit fog mondani érte,Sosem sírt Narutonak,h szerezzen vissza vmit,ő mindig bizonyítani akart Narutonak,és ez Hinata;) De ha Narutonak 1 Tsunade kell.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #293 Dátum: 11 dec 25, 19:09:37 » |
|
NaruHina a legjobb, ez egyértelmű... Sakura gonosz, mindig is utáltam, Hinata meg olyan édes *-* főleg amikor még nagyonpicik voltak *w* énisbeszeretnék lépni lécci *-* sztem Sakura mindig is Sasuke után fog futni, mégha szimpatizál Narutoval.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 25, 19:11:07 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #294 Dátum: 12 jan 24, 16:28:40 » |
|
Nem vagyok, ilyen ki-kivel/mi-miveles, de azért se NaruSaku! Hinata visszafogott Naruto meg Naruto, Sakura meg 1 ribi
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #295 Dátum: 12 feb 23, 17:50:26 » |
|
Mennyien lettetek ti, atya úr isten, majdnem 2 év alatt. o.O hát akkor most beírok a taglistába mindenkit, és üzenem nektek, hogy !!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #297 Dátum: 12 feb 23, 18:02:35 » |
|
NH esélyek a mangában...? legalább 100 fejezettel le vagyok maradva o.O HUJUJUJUJUJ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #298 Dátum: 12 feb 23, 18:18:46 » |
|
Hát akkor csaje, kapd össze magad, mert hát eléggé jó dolgok történnek. Hinata felbátorodott. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/573/11http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/573/12
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #299 Dátum: 12 feb 23, 18:18:51 » |
|
Aysee, a http://hinata.naruto-kun.hu linkjét beírhatnád az első postba:D csak hogy véletlen ha rátalálnak az emberek:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|