Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #180 Dátum: 13 aug 17, 21:02:15 » |
|
Hmm hát az legalábbis nem lenne rossz ha elhagynák a spirál szemet ájuláskor de egy igazán nagy sikert lehetne kihozni belőle ha lenne pokémon halál, a Pokémon Adventuresben is voltak brutális dolgok mikor pl Green Charmeleon-ja ketté vagy hárommá (pontosan nem emlékszem) vágta Arbokot. Egyébként pontosan mi is lesz ez? Special? Movie? Esetleg sorozat?
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #181 Dátum: 13 aug 17, 21:06:39 » |
|
Az első hírek anime sorozatnak írták, most már csak specialként emlegetik.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #182 Dátum: 13 aug 17, 21:12:19 » |
|
Pedig nagyon király lenne egy ilyen sorozat viszont csak én vettem észre, hogy a rajzok és a színek kicsit gyengébbek néhány helyen mint az XY-ban az eddig látottak alapján?
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #183 Dátum: 13 aug 17, 21:42:03 » |
|
A rajzoláson látszik, hogy nem ugyanaz a csapat csinálta, mint amelyik jelenleg az animén dolgozik. Talán jobban akarják érzékeltetni a nosztalgia érzést? Elvileg a játékok alapján fog készülni, szóval az 1996-os Red és Green változathoz ezt a stílust álmodták meg. ^^
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #184 Dátum: 13 aug 17, 22:02:04 » |
|
Igen stílusában szerintem nagyon illik hozzá, de ez inkább Fire Red és Leaf Green szerintem, Red is azt a ruhát hordja és a haja is olyan, na meg Brock is inkább arra hasonlít
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #185 Dátum: 13 aug 18, 05:50:00 » |
|
Én spec jobban örültem volna, ha a mangát filmesítik meg, mert az önmagában is epic, de az eredeti animénél biztosan jobb lesz. Az viszont nem tesztik, hogy megint eljátszák a Blastoise vs. Charizard überfight-ot, mert azt már láttuk. A másik két lehetséges párosítás bármelyikének jöbban örültem volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #186 Dátum: 13 aug 18, 13:46:56 » |
|
Igen az Adventures kifejezetten tetszik nekem. Vannak benne epic dolgok és a Venusaur vs Charizard kifejezetten tetszik, ha van egy special vagy egy kis utalás a mostani animében akkor is mindig a játékban szereplő főhősnek a tűz kezdő van meg, ez már unalmas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #187 Dátum: 13 szep 02, 23:33:39 » |
|
Ezt az animét is jó régen láttam már. Viszont akkoriban feltűnt hogy nincsenek benne állatok (mármint hagyományos értelemben vett állatok mint pl kutya vagy csirke). Akkor most az emberek vegák, vagy megeszik szegény pokemonokat. Csak mert az egyik részben láttam hogy Brock valami rántottát vagy omlettet csinál, már csak az a kérdés hogy minek a tojásából.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #188 Dátum: 13 szep 03, 00:14:00 » |
|
Még a régi részekben, vol egy amiben voltak nem pokemon halak, meg megakarták enni a magikarpot. Meg aszem a farfekvéses kacsa is finom falatként van említve.
Szóval eszik ám a tarisznyarémeket, csak marketing okok miatt nem kürtölik világgá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #189 Dátum: 13 szep 03, 00:32:01 » |
|
Mondjuk azért elég bizarr lenne egy roston sült pikachu. Gondolom akkor a pokik és elfogyasztják egymást ebédre.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #190 Dátum: 13 szep 15, 10:24:39 » |
|
Úgy látszik, hogy megvannak Satoshi útitársai az X/Y-ban: http://www.youtube.com/watch?v=Gz9y7GI_59ILátatlanban már jobbak, mint az Iris és Dent duó. Az Originsben Red hangja nem más lesz, mint Junko Takeuchi alias Naruto. Jó vagy rossz választás?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 15, 14:21:44 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #191 Dátum: 13 szep 15, 14:31:17 » |
|
Nem rosszak a társai Red hangja pedig szerintem lehetne komolyabb, de nem olyan szörnyű
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #192 Dátum: 13 szep 15, 15:07:55 » |
|
Egyébként a special idejét este 19:00-től 20:49-ig határozták meg, szóval nem lesz rövid.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #193 Dátum: 13 szep 15, 19:52:46 » |
|
hogfy lenne jó választás már rednek egy női hang... azt még megértem hogy a kutyaütő ash ilyet kap, de ha a boss red megkapja ezt fesztelen hangot akkor végem. mondjuk remélem ash re gondoltál redként, de mivel értesz a gamehez kétlem a tűz róka tetszik csak még mindig, az ami mellé ugrott a végén az egy blaziken? de miért van rajta pár konfetti szalag? vagy ez a megapokemon amiről beszéltél.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 13 szep 16, 15:39:42 » |
|
Ami odaugrott az egy MegaBlaziken volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|