AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 08 jún 14, 22:27:16 » |
|
ezt én még most is szeretem és játékom is van róla és szeretem bulbasaurt meg charizardot benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #16 Dátum: 08 júl 28, 21:17:10 » |
|
juuuuj az első anime,amit életemben láttam *.* és mennyire odáig voltam érte...volt pólóm,tazo-hegyek(rengetek chipset felzabáltam miatta) kazettám,plüssöm..és az összes nyomi nevét és fejlődését tudtam kívülről mekkora ász volt ez az anime 7-8 éve,te jó ég... amúgy a hagymás kacsás részt láttam meg asszem az összeset,csak már a második generációtól nem néztem.az első szériában asszem az a Mewtwo volt a beszt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #17 Dátum: 08 júl 28, 21:53:08 » |
|
minden részben jön két elmebeteg egy macskával, akiket elvernek. És minden egyes részben ugyanez megy! egyetértek, ez tényleg elég marhaság. egyébként sokkal több mint 500 pokémon van benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #18 Dátum: 08 aug 01, 11:31:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 08 dec 25, 00:50:49 » |
|
úgy döntöttem megnézem az összes általam kedvelt animéket újra vki segítsen már abbban h hol tudom ezt megnézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 08 dec 25, 12:46:02 » |
|
egyébként sokkal több mint 500 pokémon van benne Én elakadtam asszem olyan 250-nél De kegyetlen nagy fan voltam ám Még meg is volt eredetiben GameBoy-on ajáték...harmadikban nagyon toltuk
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 08 dec 25, 16:46:43 » |
|
Nekem ő volt a kedvencem: Cubone
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 25, 17:03:32 írta Chidori »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #22 Dátum: 08 dec 25, 17:01:39 » |
|
Nekem még most is meg van játékban XDD, sőt néha ha nagyon unatkozok előveszem és játszok a Leaf Green-n Amúgy nekem scyther volt a kedvencem, az a nagy zöld sáska vagy mi
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 08 dec 26, 00:21:56 » |
|
Aaaaaaz...nekemis És valahogy tovább tudott fejlődni - anevét ne kérdezd, mivé - ilyen piros pokemonná...ajj de faja volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 08 dec 26, 03:30:07 » |
|
nekem meg bulbasaur charmander és squerqle a kedvenceim
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #25 Dátum: 08 dec 29, 14:31:16 » |
|
Január öödikétől a jetixen adják majd a tizedik évadot. Gondoltam szólok, bár én már hat éve kinőttem ezt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 08 dec 29, 14:49:22 » |
|
Te jó ég...bele sem gondoltam, hogy ez is évadokban megy De valahogy nem izgulok miatta, ha látom is véletlen valamelyik részt, tuti, hogy érteni fogom a sztorit xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 08 dec 30, 01:11:30 » |
|
Jujj, olvastam, hogy adni fogják a Diamond&Pearl-t a Jetix-en..előre félek a szinkrontól. Meg durva, hogy kihagynak elég sok részt hogy leadják a legújabb szezont..(Nem mintha annyira el lehetne keveredni a történetben..) Kedvencek: Growlithe, Skarmory, Gardevoir, Zangoose, Luxray. Van még, ami tetszik, de leginkább ezek.
|
|
|
Naplózva
|
A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #28 Dátum: 08 dec 30, 01:16:33 » |
|
Pokemonból nagyon hamar kinöttem a dolog legnagyobb hibája hogy nincs egy követhető story olyan mintha az egész sorozatot fillerekből rakták volna össze
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 08 dec 30, 03:25:32 » |
|
én mai napig szeretem a pokemont és jáccok is vele.mint pl:leaf green, fire red,stadium1,2, emeralad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|