Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #60 Dátum: 08 júl 17, 23:47:01 » |
|
Ezért is tetszett Kicsit életszerűbb volt így, hiszen minden anime végén általában a jó győzedelmeskedik, itt viszont nem; ezért is tetszett annyira^^ Huh, muszáj lesz még egyszer megnéznem, annyira szeretem A mangáért nem voltam oda, most is eladósorban van az egyik kötete, azt hiszem annak boldog vége van Nekem meg az anime vége tetszett, úgy volt jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #61 Dátum: 08 júl 17, 23:52:28 » |
|
Konkrétan a vége nem fogott meg, láttam én már ennél nagyobb drámát is (Grave of the Fireflies), de az ahogy eljutott odáig lebilincselő volt az életszerűséggel kapcoslatban meg annyit, hogy talán ezért is szrertik sokan (még ha tudat alatt is), mert közelebbé válik számukra ezzel a reális befejezéssel...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 17, 23:53:04 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
DarkMagicianGirl
Vendég
|
|
« Válasz #62 Dátum: 08 júl 20, 20:21:01 » |
|
Nekem nagyon tetszet ez az Anime akkor is ha már egy ideje van hogy láttam^^ Muszály mégegyszer majd megnézem legközelebb^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 08 júl 23, 20:24:06 » |
|
Ritka, javaslom a manga végét (teljesen más). De hogy élrthetőbb legyen a vége, a 6-os kötettől kéne elolvasni Úgyis csak 8 kötetes....
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #64 Dátum: 09 jan 16, 00:22:48 » |
|
Most néztem meg ezt az animét és azt kell mondjam, hogy messze az egyik legemlékezetesebb anime amit eddig láttam, viszont nagyon szomorú befejezése van aminek én részben örülök, mert herotom van már a sok boldog befejezéstől, másfelől viszont szomorú vagyok, mert nagyon megszerettem a két főszereplőt Chronot és Rosette-t. Am a mangához még nem volt szerencsém, de azt halottam, hogy most kiadják, szóval ha látom valahol biztos lecsapok rá és nem feltétlenül hátrány az sem ha a mangának jó a befejezése.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 16, 00:25:01 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hraurie
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Védd a fákat, egyél hódot!
|
|
« Válasz #65 Dátum: 09 jan 16, 15:25:50 » |
|
Hát, akkor le lehet támadni február 6-tól a tv-t, ugyanis az Animax elkezdi vetíteni azt rebesgetik, hogy magyar szinkronnal, ráadásul! Bár én nagyon félek ettől a hírtől. Magyarul..? Egy ilyen kiemelkedő animét nagyon könnyű elrontani. Csak magyarosítást neee!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 16, 15:27:47 írta hraurie »
|
Naplózva
|
"Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia..?" Ouran
"-Senpai, fejezd be a gombanövesztést mások lakásában!"
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #66 Dátum: 09 jan 16, 20:41:09 » |
|
Igen... én még nem láttam, de olyan sok jót hallottam róla, hogy meg akarom nézni. Már belekezdtem volna, de várok az Animaxra inkább. Ha lesz szinkron akkor már inkább azzal nézem. Remélem lesz belőle valami. (Bár még sehol nem írták, hogy lesz szinkron, csak hogy február 6-án kezdik vetíteni )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #67 Dátum: 09 feb 07, 14:58:42 » |
|
magyar felirattal meg lehet valahol nézni??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #68 Dátum: 09 feb 13, 20:28:16 » |
|
Na a megnéztem az első két részt, egy héttel ezelőtt. Egész jó, jó a története, a szereplők is jók és néha vicces, de néha véresen komoly. Eddig nekem tetszik, majd meglátom, hogy milyen lesz még a továbbiakban. Kíváncsian várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 09 feb 13, 20:30:54 » |
|
Jó, jó és nagyon jó! Animaxon nézted? Mert hallottam, hogy vmikor elkezdik vetíteni...ezek szerint igazak voltak a pletykák?
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #70 Dátum: 09 feb 13, 21:32:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #71 Dátum: 09 feb 14, 16:19:51 » |
|
én is bele néztem bár nem az animaxan és tetszet de tényleg más a vége mint a mangának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #72 Dátum: 09 márc 01, 17:12:15 » |
|
Én is láttam. Szerintem egy nagyon jó anime .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
katsuyu-chan
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #73 Dátum: 09 márc 02, 15:15:35 » |
|
Szerintem sem rossz az anime. Nálunk van animax, gondoltam, ha már adják, először magyarul nézem meg, aztán utána belelesek a japánba. A szinkronszínészekről nem tok rosszat mondani, igaz, több más animében is kölcsönzik a hangjukat. De ez igazán elhanyagolható, inkább örülök, hogy van magyar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #74 Dátum: 09 márc 02, 15:26:39 » |
|
Ahhoz képest, hogy milyen szinkront csinálhattak volna, szerintem ez lett az egyik legjobb! Nézd csak meg a Naruto Animax szinkronját! Azért nagy a különség !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|