Most nem a WoW-os listámat bővítem, hanem jövök a kis zenéimmel. Bár hónapok óta megírtam ezt a gyűjteményt, még nem küldtem el, mostanáig.
Niki, a tiédre nem reagálok, ha nem gond, DE meghallgattam őket becsülettel.
Hosszú lesz nagyon, magamhoz híven. Mint ismertek, szeretek így összeálíltani "listákat" és élvezem is, akkor is ha csak én hallgatom vissza.
Na meg, nem "szerethető" sorrendben vannak a számok, csak random, az összesnél.
Első előadóm nem más, mint
Moby lesz.
Moby az aki képes mindig meglepni és valami újat mutatni számomra. Kicsi korom óta hallgatom, de máíg találok gyöngyszemeket tőle. Fantasztikus zenész, előadó. Akár ha a szövegeit nézzük, akár csak dallamra figyelünk vagy csak olyan a szám....
Moby - A case for shame feat cold specksMoby - Almost home feat Damien JuradoMoby - Going wrongMoby - The last day feat Skylar GreyMoby - A Long TimeMoby - The Lonely Night - Mark LaneganMoby - The DogsMoby - Lie Down in DarknessMoby - Stella MarisMoby - The Violent Bear it Away - Ez egyszerűen gyönyürű. Eme csöppségre pár hónapja találtam rá és már rongyosra hallgattam.
Moby - LacrimaeMoby - The Day - Orchestral VersionMoby - DivisionMoby - Pale horsesMoby - Shot in the Back of the HeadMoby - Study WarMoby - Walk with meMoby - MistakeMoby - Scream PilotsMoby - JltfMoby - Wait for meMoby - IsolateMoby - GritMoby - HoneyMoby - Find my babyMoby - PorcelainMoby - Why does my heart feel so bad? Moby - RushingMoby - Natural Blues :3
Moby - Run onMoby - EverlovingMoby - InsideMoby - My WeaknessMoby - SundayMoby - Memory GospelMoby - SpiritMoby - Everyday It's 1989 Yeeeeeee
Moby - Life for tomorrowMoby - Disco liesMoby - Mothers of the Night Kb az összes számot rongyosra hallgattam az évek alatt, de ez...
Moby - Lift me up - Párszor már beraktam ide ezt a számot, de annyira jó, hogy elfér még itt.
És rég volt már... talán 3 éve mikor utoljára beraktam?
Moby - In this WorldMoby - In my heartMoby - We are all made of starsMoby - Where you endMoby - One of these morningMoby - Extreme waysMoby - GraciosaMoby - I'm not worried at allMoby - 18 - Nagy kedvencemmel búcsúzom tőle. Kicsit sok lett, így ki is hagytam párat.
Viszont a 18-as szám erről az albumról örök kedvenc.
Következő előadom nem más, mint
Groove Armada.
Groove Armada - My FriendGroove Armada - Hands of timeGroove Armada - Think TwiceS most
Gorillaz-tól pár számot. Annyi emlék feltör bennem mikor ezeket meghallom. Kissé nosztalgikus.
Gorillaz - Kids With GunsGorillaz - Dirty HarryGorillaz - Clint Eastwood - Örök kedvenc!
Gorillaz - 19-2000 *-*
Gorillaz - Sound Check (Gravity) Gorillaz - New GeniusGorillaz - Tomorrow Comes TodayGorillaz - Feel good incGorillaz - On melancholy hillA
Dustin O'Halloran-t egyszer a Spotify mutatta nekem, talán az "Eheti kalandba" rakta be, vagy az egyik random rádióban találtam rá. Természetesen utána néztem és több számát meghallgattam, ezekből szemeztem össze párat.
Nyugis, relaxációs és gyönyörű. Pár filmhez is komponált eme úr. Csak azoknak érdemes meghallgatni akik szeretik a nem éneklős, zongorás és komolyabb műfajt.
Dustin O'Halloran - An Ending, A BeginningDustin O'Halloran - We Move LightlyDustin O'Halloran- Quartet N.2Dustin O'Halloran- Quintette N.1Dustin O'Halloran - Snow + LightDustin O'Halloran - Opus 38Dustin O'Halloran - Prelude 2 Tisztára olyan ez a szám, mintha az
Órákból lépett volna ki.
Dustin O' Halloran - Bedroom WindowAztán ott van még az
Of Mice & Men. Üvöltsünk amíg csak tudunk.
Ezt inkább annak ajánlom aki szereti a metalcore.
Of Mice & Men - Second and sebringOf Mice & Men - Those in glass HouseOf Mice & Men - Farewell to shady GladeOf Mice & Men - This one's for youOf Mice & Men - Ben ThrewOf Mice & Men - Let LiveOf Mice & Men - My UnderstandingsOf Mice & Men - PurifiedOf Mice & Men - Product of a MurdererOf Mice & Men - I'm a MonsterOf Mice & Men - Feels Like ForeverOf Mice & Men - Bones ExposedOf Mice & Men - Would you still be thereOf Mice & Men - Another youOf Mice & Men - Identity DisorderOf Mice & Men - You are not alineSkrillex. Nagy harcom volt vele. Ugyanis anno a nővérem berakta kockulás közben az egyik számot amit nagyon szeretett és ott volt egy részlet amit nagyon utáltam, mert kurvára idegesítő volt és zavaró, így sokáig nem nagyon hallgattam meg több számát, majd egyszer csináltam egy estét mikor meghallgattam a számait és van ami nagyon is bejön, igazából.
Skrillex - Orcherstal SuiteSkrillex - Right inSkrillex - Bangarang feat SirahSkrillex - Breakn'a SweatSkrillex - Summit feat Ellie GouldingSkrillex - RecessSkrillex - StrangerSkrillex - With you, Friends (long drive) - Ez volt az a szám.
Skrillex - Kill EverybodyMost már minden vegyesen.
Cab 20 - Sirens3RDEYEGIRL - Fixurlifeup ft. PrinceHugo - 99 problemThe Neighbourhood - Let It GoBlood on my name - The Brothers BrightWax Tailor (feat Aloe Blacc)Time To Go - Ezt még
Sabaku mutatta valamikor, de attól még berakom.
Nightcrawler - Genesis (feat. Dana Jean Phoenix) -
NewRetroWave Chanel Jaj de megszerettem ezt a Youtube csatornát.
Trevor Something - Trevor Something Does Not - Exist [Full Album] (Explicit) - Ez is
NewRetroWave chanelről van, de az egész "album" mert mindegyik jó, meg csak így egyben van meg.
The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble - Here Be Dragons (Full Album)) -
Syzygy mutatta ezt, de mikor is? Nyáron talán. Nem emlékszem, de azóta hallgatom pedig és akarom, hogy megmaradjon. *-*
VHS Glitch - Evil Technology [Full Album] - Ez is full album, mert ugyan csak külön nincs meg számokra bontva, vagyis mikor anno kerestem nem volt és igazából a legtöbb szám kurva jó.
Főleg amivel kezdődik!
NewRetroWaveTrevor Something - Your Sex Is A Dream - Én mondtam, hogy a
NewRetroWave Chanel jó.
Hot Chip - I Feel Bonnie (House Remix) - Ezt is
Sabaku mutatta, azt hiszem.
The way we ball (Crizzly Remix) by Lil Flip - Csináltunk egy "mozgalmat" vagy mit a suliban páran, és ahhoz videókat. Aki vágta egyszer csak videó végére berakta ezt a számot én meg le is mentettem. Előtte nem ismertem de mikor elsőnek hallottuk, pár Whiskey mellett meghallgattuk egypárszor, meg utána is.
Young Men Dead - The Black Angels - Person of Interest-ben mindig jó számok vannak. *-*
Pink Floyd - Welcome To The Machine - Person of Interest évadzáró. Egyszer szerintem beraktam, de sebaj.
Fischerspoooner - EmergeT-Mass - Modulus -
MrSuicideSheepAdam Halogen - Length and Brecht (Synkro Remix) -
MrSuicideSheepElse - If -
MrSuicideSheepVeorra - Silk -
MrSuicideSheepThe Weeknd - The Hills (Echos Cover) -
MrSuicideSheepEels - "Bombs Away" from Wonderful GloriousJim James - State Of The Art (A.E.I.O.U)Ah végre elküdltem. Hónapok óta meg van ez a "lista", néha bővítettem aztán bővítettem, de most elküldtem.