Sabaku valamikor június elején belinkelt egy együttest aminek a neve
Snow Ghosts. Nagyon jó kis banda szerintem, nekem megtetszettek. Mellett ajánlásban volt egy férfi,
Ben Howard akitől mutatok most pár számot.
Nyugis zene lesz, inkább. A csávó folk, indie folk számokat készít és tök jó szerintem. Egy-kettő inkább utazáskor, mikor csak nézel ki az ablakon és élvezed a látvány. Valamikor ilyesmi tárult elém miközben hallgattam pár számát. Igaz ez utazástól függ, nem mindig jó az ilyen zene.
Ben Howard - Oats In The WaterBen Howard - Old PineBen Howard - DiamondsBen Howard - The WolvesBen Howard - Esmerelda Gyönyörű!!
Ben Howard - PromiseMiközben linkeltem a számokat, végre rájöttem mire emlékeztet egy kicsit. A
Radical Face nevű együttesre. Még nagyon rég, talán 2011-ben raktam ki ide egy számot tőlük, a
Welcome Home-ot, amit máig nagyon szeretek, csodaszép szerintem, de ha már felhoztam őket, akkor belinkelek még egy-két számot.
Radical Face - Let the river inRadical Face - The strangest thingsRadical Face - Winter is ComingRadical Face - Along the roadRadical Face - Glory A bátyám mutatta nem rég a
Dynatron-t. Baromi jó szerintem, tiszta '80-as évek feeling a szinti miatt.
Dynatron - Cosmo BlackDynatron - FireburnerDynatron - The Pulsating NebulaDynatron - Pulse PowerDynatron - On The Edge of SpaceA végére, már nagyon rég beakartam tenni egy kis
Die Antwoord-ot. Kicsit creepy.
Egy dél-afrikai rap-rave banda, frontembereik
Ninja és
Yolandi Visser. A Die Antwoord zenei és megjelenés világa magába foglalj a zef kultúra elemeit, ami úgy írható le, hogy modern és vacak, divatja múlt, eldobott kulturális elemeket tartalmaz. Yo-Landi azt mondta:
It's associated with people who soup their cars up and rock gold and shit. Zef is, you're poor but you're fancy. You're poor but you're sexy, you've got style. (Olyan, mintha az emberek arannyal és szarral tuningolnák az autójukat. A zef az, amikor csóró vagy, de divatos. Szegény vagy, de szexi és van stílusod.)
A dalszövegeiket afrikaans nyelven, xhosa nyelven és angolul írják és éneklik.
Ez nem sok mindenkinek fog tetszeni, tényleg creepy, a klippek is, meg a zene is sokszor, na meg sok is néha... most elég lesz tőlük csak két szám.
Die Antwoord - Enter The NinjaDie Antwoord - I Fink U Freeky------------------------------
Basszus, nincs hajnali fél 3, ezért szerkesztenem kell a hozzászólásomat.
Ezt ma Szabi mutatta és nagyon tetszik. Mivel kb egy fajta listának is használom ezt a topicot magamnak, ezért be is rakom.
Arctic Monkeys - Do I Wanna Know?Baromi jó, hogy sorozatokból mennyi számot megismerek!
Ismerem az
The XX-et, igazából ez a szám is meg volt, de nem hallgattam, nem ismertem, pedig le volt töltve az album amiből van. Viszont most a
Suits c. sorozatban volt és oda vagyok érte.
The XX - FictionThe XX - Fiction instrumental (Suits background music) --> Itt pedig csak a háttér zene van, éneklés nélkül. Jobb, mint énekléssel, véleményem szerint!