Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5850 Dátum: 14 aug 13, 05:37:39 » |
|
Luidzsy, ez a rap zene! Ezt hallgasd! Még Sebhelyesarcú idézet is van benne, úgyhogy abszolút meg kell hallgatni. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5852 Dátum: 14 aug 13, 20:21:40 » |
|
Ishida én igazából minden szart meghallgatok, legalábbis ezt mondták/ják, de ez amúgy marha jóó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5853 Dátum: 14 aug 13, 21:44:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5855 Dátum: 14 aug 16, 19:45:40 » |
|
Egyszerűen nem létezik ésszerű indok, ami alá tudná támasztani, hogy azt a filmet miért nem érdemes megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5856 Dátum: 14 aug 16, 22:42:53 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 18, 13:49:02 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #5857 Dátum: 14 aug 24, 19:53:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5860 Dátum: 14 szep 02, 20:40:18 » |
|
Örökké nem eshet.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5861 Dátum: 14 szep 03, 19:47:04 » |
|
Pedig jó lenne, élvezném azt a világot. Meg persze buildings burn, people die, but real love is forever. : ( ( Nope.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #5863 Dátum: 14 szep 05, 20:30:15 » |
|
https://www.youtube.com/watch?v=CBKPCJ1wzYoCsak azért mert az is a jó zene kategóriába tartozik
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5864 Dátum: 14 szep 07, 23:55:54 » |
|
Berakok egy-két klasszikust, régi számot amit ideje lenne pár embernek újra hallgatnia. Valamit már tettem vagy más, de jó rég, így nem baj ha újra feljön. Boston- More than A Feeling Szerintem annyira baromi jó ez a szám. Úgy tudom élvezni, énekelni. Mostanában mikor újra képbe jött, hirtelen elém tárult egy kép, hogy én ezt láttam/hallottam is egy sorozatban, pár éve. Mikor előtted van, de a címe a sorozatnak nem jut eszedbe... Aztán rá kerestem és rájöttem, hogy a Dokik című sorozatból van, az egyik kedvenc jelenetem. Meg is mutatom. *-* Warrant - Cherry Pie Soha életemben nem néztem végig a klipjét. Hallottam, a szám is meg van, de valahogy nem jutottam oda pár héttel ezelőttig. Hát... nem semmi. Mötley Crüe - Girls,Girls,Girls Mötley Crüe - Kickstart my heart Joan Jett - I Hate Myself For Loving You ZZ Top - La Grange Kansas - Carry On Wayward Son Twisted Sister - We're Not Gonna Take It Twisted Sister - I Wanna Rock Survivor - Eye Of The Tiger Journey - Don't Stop Believing Alice Cooper - Poison Baromira szeretem ezt a számot. A hangulata, az egész eszméletlen. Volt, hogy munkában mikor egyedül maradtam, erre ugrálva, mezítláb dolgoztam. Metallica - Enter Sandman Bon Jovi - Livin' On A Prayer Bon Jovi - It's My Life Jon Bon Jovi - Queen Of New Orleans A legjobb Bon Jovi szám a világon. Én nagyon szeretem. Ezt is sokat hallgattam mikor úgy voltam bent munkában. Felhangosítottam fullosra és ah.... Nirvana - Smells Like Teen Spirit Nirvana - Come As You Are Nirvana - In Bloom De rég is tettem be Def Leppard-ot. Def Leppard - Rocket Def Leppard - Photograph Def Leppard - Love Bites Def Leppard - AnimalDef Leppard - Pour Some Sugar On MeDef Leppard - HysteriaDef Leppard - Lets Get RockedDef Leppard - Heaven isDef Leppard - Rock Of AgesDef Leppard - Two Steps BehindDef Leppard - Armageddon ItVégezetül küldenék egy számot Ishida-nak, de csak Tom miatt. Berlin - Take My Breath AwayÉs egyet Aes-nek, ha már felhozta Dakota Fanning-et ma. Ha még nem láttad ezt a filmet ami erről a női bandáról szól, ajánlom nézd meg, akár Dakota miatt is megéri!! Sőt, bevallom, hogy ebben a filmben Kristen Stewart is elfogadható volt. The Runaways - Cherry Bomb------------------------- Én befejetem mára. Remélem az aki meg is hallgatja a zenéket, élvezni is fogja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|