Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5640 Dátum: 14 márc 24, 17:37:17 » |
|
Ezt ma találtam meg a telefonomon. Nem tudom, elég egyhangúnak tűnt eleinte, de a refrén headseten olyan jó volt, meg ez a fura háttérhatás amit azután adnak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5644 Dátum: 14 márc 30, 15:38:11 » |
|
Érvénytelen a link sajnos. Valami probléma van. Már jó!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 30, 15:38:56 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5645 Dátum: 14 márc 30, 19:56:54 » |
|
Még Dubstep Heroba találtam, elég sok szám van ott ami jó, de nincs fent a Youtubeon. Ezt sajnos egy másik accounttal töltöttem, nem tudtam lejátszás listába tenni de nagyon szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5646 Dátum: 14 ápr 02, 17:57:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5647 Dátum: 14 ápr 02, 18:55:14 » |
|
Minagi ez tényleg gyönyörű. Nem gondoltam volna, hogy Anthony Hopkins komolyzenei művet komponált valaha is. Assassin's creed 4 végének zenéje, aki nem akar spoilert a játékból az inkább ne nézze meg. Nagyon szép ez a dal és szépen is éneklik. AC4-The Parting glass
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 02, 18:57:07 írta shiranai »
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5648 Dátum: 14 ápr 02, 23:20:47 » |
|
A dubstep heroban találtam meg a számot, de a youtubeon nem volt fent, ezért feltöltöttem. Imádom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5650 Dátum: 14 ápr 03, 19:56:39 » |
|
Ezt én is nagyon megszerettem. https://www.youtube.com/watch?v=tM0sTNtWDiI Ezzel meg emlékezzünk a HIMYM-re.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 03, 19:58:09 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5652 Dátum: 14 ápr 03, 22:07:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5653 Dátum: 14 ápr 05, 16:45:52 » |
|
Minagi ez tényleg gyönyörű. Nem gondoltam volna, hogy Anthony Hopkins komolyzenei művet komponált valaha is.
Örülök, hogy valakinek tetszett. ----------------------------------------------- Itt egy szám, nekem tetszik. Azt hiszem ez is a The Hunger games második részében volt... meg kellene néznem már ezt a filmet, meg az elsőt is. The Weeknd - Devil May Cry
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5654 Dátum: 14 ápr 06, 16:11:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|