noemimi-chan
|
|
« Válasz #5595 Dátum: 14 márc 08, 19:20:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5597 Dátum: 14 márc 10, 00:03:45 » |
|
Köszönöm szépen! Az első nagyon tetszett, csak rövid volt sajnos. A másodikhoz más hangulat kell, most rám jött a pöröghetnék. Viszont ezt a Gorillaz számot még nem hallottam és tökre tetszett, bár bevallom Clint Eastwood számukat nem voltak képesek még überelni. Viszont rájöttem, hogy én is tehetek be pár számot, már régen raktam be ide sok számot, összevissza, lassú, gyors, ahogy jön. Van amelyiket ismeritek (vagy raktam már, vagy más) van amit lehet nem. Úgy, hogy elsőnek jöjjön Capital Cities.Capital Cities - Safe And SoundCapital Cities - Tell Me How to LiveLegye egy kis... Gaelic Storm. Ez egy kelta zene. Gaelic Storm - The Salt LickGaelic Storm - ScalliwagGaelic Storm - Breakfast At Lady A'sGaelic Storm - After Hours At McGann'sGaelic Storm - Titanic Set Gaelic Storm - Never Drink 'em DryGaelic Storm - The Devil Down BelowGaelic Storm - Floating the FlambeauSokat nem tudtam linkelni, pedig nagyon jók. Na majd máskor. Egy-két lassabb szám. Carly Comando - EverydayCarly Comando - Bear Benn Jordan - Passage D Oringinal MovementsAnno még heo, rakott egy Foster The People számot, mikor én is kiraktam ugyan ezt, akkor tudtam meg hogy már egyszer volt, de itt van más tőlük. Foster The People - Call It What You WantFoster The People - Don't Stop (Color on the Walls)Foster The People - HustlingNier Videó játék zenéje. Emil - KarmaJosé González számát sokan ismerhetik innen onnan. Leginkább egy reklámból még régen, vagy sorozatokban hallhatták azt a számot amit elsőnek rakok be. Én nagyon szeretem még pár számát ennek a svéd (azt hiszem) énekesnek. José González - HeartbeatsJosé González - CrossesJosé González - All you deliverLegyen kicsit pörgősebb. Netsky - Love Has GoneNetsky feat Dynamite MC - The Whistle SongNetsky feat Diane Charlemagne - Wanna Die For You John Newman - Love Me AgainRudimental ft. John Newman & Alex Clare - Not Giving In. Ahhh de szeretem. Rudimental ft. John Newman - Feel The LoveRudimental feat. Becky Hill - PowerlessRudimental feat. Ella Eyre - Waiting All Night Rudimental feat. Emeli Sandé - FreeNajó, mára befejeztem, éjfél is elmúlt már, pedig korábban kezdtem el ezt. Remélem, ha valaki meghallgat bármit is ebből a listából tetszeni fog neki. Szerkesztettem véletlenül és most ott van lent, hogy szerkesztve, akkor írok is valamit. Meg be is teszek egy számot. (MrSuicideSheep) Uppermost - MistakesSzerk 2.0.:Say Lou Lou - Feels Like We Only Go BackwardsDabin & Feint - When You Return (feat. Daniela Andrade)Jack Haining - Embers (Rameses B Remix)Evocativ - Lightspark (feat. Relay & Front)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 11:59:57 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5598 Dátum: 14 márc 10, 22:30:31 » |
|
Bementem a zene topicba és csalódottan vettem észre, hogy Sabaku jó ideje nem rakott be zenét. T_T Mit hallgassak meg így?
Hát, talán ha úgy érzeném h bárki is meghallgatja amiket beteszek, akkor nem szoktam volna le róla Na de most az egyszer még megbocsátok. Pont tegnap találtam egy fasza kis együttest(?), vagy hát inkább előadó, őszintén szólva passz, és nem is nagyon izgat. Ilyen különleges vonós hangszeres-szintetizátoros-zongorás zenéje van, ének nem nagyon van benne, meg elég nyomatszó hangulatú, de pont ez tetszik benne Ja, és pont fordított sorrendbe linkeltem mint akartam, szóval h vki belehallgat legyen szíves úgy tegye. Saltillo - Blood and Milk Saltillo - Neccessary End Saltillo - A Hair on the Head of John the BaptistEz is új szerzemény, elég különleges együttes, meglepően akusztikus. The Civil Wars - The One that Got Away The Civil Wars - Kindom ComesEz azt hiszem egy francia előadó, azt hozzá sem teszem h különleges zenéje van, mert mostanában ezeket fogtam ki. Szeretem az ilyen jellegzetes hangú énekeseket, meg az egész zenének van egy különleges, búgó hangzása, nem is tudom, mintha maguk a hangszerek is egy hangszeren belül szólalnának meg. PL itt. linkWoodkid - Ghost Lights Woodkid - Run Boy RunNa de akinek elege van az alter zenéimből, itt van pár egyéni versenyző: Oblivion Soundtrack - Már hetek óta ezt hallgatom, nagyon bejövős Marilyn Manson - Putting Hole into Happiness - Új kdvenc számom tőle Hangdobos csávó - 2 percig nézni is érdemes a videót, úgy begyorsul h anyám azt hitte a felvétel van gyorsítva. Meg kurva jó a zenéje. Lorde - Everybody Wants to Rule the World Lana Dey Rey - Blue Jeans Chelsea Bain - James DeanFlorence and the Machine - Over the Love Sok rajongónak elkerülhette figyelmét:( Na ennyi voltam
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5599 Dátum: 14 márc 10, 22:47:47 » |
|
Hát, talán ha úgy érzeném h bárki is meghallgatja amiket beteszek, akkor nem szoktam volna le róla Na de most az egyszer még megbocsátok. Már csak ez hiányzott: †∩Ź(◣_◢)†∩Ź <-- ez amúgy bemutat, de valamiért nem mutatja úgy. T_T Kikérem magamnak, én említettem neked többször is itten, hogy a te zenéidet tutira meghallgatom, bár nem mindig jelzek vissza ez igaz. Bocsi. Úgy szeretem látni mikor így rakunk be zenét és sokat. Köszönöm szépen a zenéket! Ez először is nagyon tetszik. Saltillo - Neccessary End . Oda vagyok az ilyen számokért, úgy, hogy, hogy téged idézzelek: Meg is veszem a CD-jüket. A másik kettő is tetszik. Woodkid alap. Rohadt jók a számai is, meg a klipjei is. A nővéremmel mi is ezt az Oblivion Soundtrack számot hallgatjuk hetek óta. A többit is szépen lassan meghallgatom. Van egy-kettő amit nem ismerek. Úgy, hogy köszönöm hölgyem, hogy megtisztelt pár jó számmal!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 10, 22:52:54 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5600 Dátum: 14 márc 11, 00:10:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5601 Dátum: 14 márc 11, 18:20:41 » |
|
Sabaku, ez a másik attól a csajtól amit sokszor hallottam már. Lorde - Royals
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5602 Dátum: 14 márc 11, 21:36:19 » |
|
Hálás köszönet, hölgyem Jó ez a Lorde, nem is értem miért nem hallottam róla régebben. Saltillo - Grafting Ha még nem találtad volna meg:D Gorillaz - Kids with Guns Én kedvenc számom tőlük, ha már korábban úgyis szóba jöttek.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5603 Dátum: 14 márc 14, 14:22:32 » |
|
Hirtelen felindulásból bekapcsoltam az Mr2-t erre meghallottam ezt: https://www.youtube.com/watch?v=Lq2bkP4DIW0Imádtam ezt a számot. 2012-ben a Pecsában milyet anyáztam egyik legjobb barátnőmnek amiért pont ezt nem játszották.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 14, 14:23:34 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5605 Dátum: 14 márc 15, 15:04:12 » |
|
Sejthettem volna, hisz nincs sok számuk amibe van rendes női énekes is Ha eddig elkerülte volna a figyelmed: https://www.youtube.com/watch?v=pTpi7PkbMQI Globus - Manuela
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5606 Dátum: 14 márc 16, 02:05:52 » |
|
Valaki emlékszik még erre? ('90es évek azt hiszem ) https://www.youtube.com/watch?v=Ahhbt-Fy0WgAmikor újdonság volt akkor hallottam, azóta el is felejtettem de csütörtökön felcsendült ahova mentünk szórakozni és azóta a fülemben cseng.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5607 Dátum: 14 márc 16, 10:17:53 » |
|
Hogy a bánatba ne emlékeznék, a mai napig rajta van az mp3 lejátszómon. A Breathe című számuk klipjétől mindig féltem kiskoromban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5608 Dátum: 14 márc 16, 16:40:44 » |
|
De bizony, már megtaláltam. Egy-kettő számhoz igencsak hangulat kell, de amúgy nagyon jó. Nővérem ma mutatott egy számot, amit rohadt jó. A mai Forma1 után volt egy kis videó össze állítás és az alatt ment ez a szám. Miután felkutatta elküldte nekem. The Pretty Reckless - Heaven KnowsJohn Newman - Out Of My Head
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 16, 22:03:12 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5609 Dátum: 14 márc 16, 23:42:48 » |
|
Oh my God, mostantól ha zenehiányom lesz szerintem vissza fogom keresgélni a posztjaid, mini Az első nagyon tetszett, ezt a gyerekkórusos formulát a Ghost River óta nagyon díjazom, csak elég ritka, szóval mindig kellemes meglepetésként ér. Újember János is kifejezetten szimpatikus, szeretem az olyan hangú énekeseket akiket bármikor felismernék. Mindkét embernek utánanézek majd rendesebben, cska most anyni zeném lett hirtelen hogy bele fog telni egy időbe mire akár csak meghallgatom őket. Addig is, Itt van Mike Oldfiel, nagyon kellemes szimfónikus(? nem tudom mi ez) zenével. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=l_sVZENKv8s#t=0Gyakorlatilag bármikor beleléptethet az ember, de én két kedvenc számom 38:18-tól és 13:40-től kezdődik. Meg érdemes egy pillantást vetni a hangszerekre is, a negy részüknek nemhogy a nevét nem tudom, de azt sem hogy létezett ilyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|