Én próbálok minél több előadóval, bandával megismerkedni, leginkább a Rock 'n' Roll világában, ez áll hozzám a legközelebb. :) A mai elektronikus zenétől én konkrétan hányok. Persze elfogadom én, hogy van akinek tetszik, vitatkozni nem szokásom ezzel kapcsolatban. :D Nyilván van, aki az általam kedvelt zenéről gondolja ugyanezt.
Az én kedvencem ilyen téren mindenképpen az AC/DC már egy ideje. Ahogy mondtam, ismerkedek másokkal, mostanában pl. Black Sabbath, vagy Guns 'n' Roses számokat hallgatok. Szóval, leginkább ilyen "alap" zenekarokkal ismerkedek kicsit behatóbban, az ilyen nagyon alap számaikat ismertem azért. :D Nálam egyébként első helyen a zene áll, csak utána a dalszöveg. Ha a zene nem tetszik, akkor felőlem akármilyen király is lehet a szöveg, nem fogom hallgatni. Ha jó a zene, akkor persze odafigyelek utána a szövegre is. Angol tudásom mondjuk "csak" egy olyan erős középszinten áll, úgyhogy mindent nem értek meg elsőre.
Magyar zenét egyébként egyáltalán nem hallgatok, valamint lassú, érzelmes számokat se igazán hallgatok. Valahogy nem tud lenyűgözni.
...és mivel látom, divat a linkelgetés, 1-2 kedvencemet én is linkelem. Sorrendet sajnos nem tudok állítani, van vagy 10 szám, amik között ha akarnék se tudnék dönteni. :D
Ez első hallgatásra annyira nem nyűgözött le, csak később kedveltem meg így. :D
Ez viszont már elsőre is a kedvenceim közé katapultált. :D
A Rock 'n' Roll Train pedig talán a kedvenc Brian Johnson számom, bár nem könnyű a döntés. :D
Összességében egyébként a Bon Scott-féle AC/DC számokat jobban kedvelem, de Johnsonnal sincs semmi bajom.