hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4995 Dátum: 12 jún 22, 16:56:05 » |
|
Miért ez nem olyan rossz, csak a dal nem éppen a leglelkesítőbb. xD Legalábbis, ha én fociznék és közben ezt énekelnék, lehet hogy inkább lehangolódnék.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4996 Dátum: 12 jún 23, 07:31:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4997 Dátum: 12 jún 23, 10:40:25 » |
|
Ha már szaxofon és nyári sláger, akkor inkább a Guru Josh Project - Infinity, el sem hiszem, hogy már el is telt négy év... Durva. (Telefonról nem tudok linkelni, de majd pótolom, ha valakinek nincs kedve rákeresni.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4998 Dátum: 12 jún 23, 11:08:09 » |
|
Kijött az Ismerős Arcok és FankaDeli által közösen készített klip, csekkoljátok:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4999 Dátum: 12 jún 23, 11:20:15 » |
|
Na neee. Az ismerős arcokat azért ízlésesebbnél tartottam annál, hogy rapel keverjék a zenéjüket. Szeretem a rapet, de Fanka maximum aranyos az ismerős arcok meg zseniális. Nem egy színvonal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 23, 11:22:39 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5000 Dátum: 12 jún 23, 11:30:40 » |
|
Szerintem heo mondjuk nem erre gondolt, a stílusából ítélve, de nem baj, én a pörgősebbik fajtáját linkelem most be.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5001 Dátum: 12 jún 23, 11:43:35 » |
|
Fankának már egy jó ideje köze nincs a raphez, amit ő maga sem tagad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5002 Dátum: 12 jún 23, 11:59:40 » |
|
Miért milyen a stílusom? Egyébként ez az eredeti verzió hanii. o_O
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5003 Dátum: 12 jún 23, 14:54:09 » |
|
Hát.. tudtommal nem szereted az ilyen zenéket. De egyébként ez az eredeti:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5004 Dátum: 12 jún 23, 15:15:29 » |
|
Lehet, hogy csak én nem emlékszem, de mikor mondtam ilyet? Amúgy a két szám nem ugyanaz. A Guru Josh a.k.a. Paul Walden féle '89-es verziót nem csak remixelték, de egy 2007-ben új formáció azaz a Guru Josh Project számára újra is masterelte egy DJ Klaas nevűillető. Ezért lett a szám címe Infinitiy 2008. Amúgy a szaxofon része tényleg ugyanaz, nem tagadom, ezt a részét meghagyták. Az tetszik az egész számban. A 2008-as verziónak a szövege is jobban tetszik. Igazából sok zenét meghallgatok, noncs kimondottan olyan stílus ami überelni tudná a többit. Kérdezd Mini-t! A Trance számaidat is meghallgatom, van ami tetszik, csak azok ritkábbak, a legtöbb elég monoton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5005 Dátum: 12 jún 23, 16:19:56 » |
|
Pedig a Trance az egyik NEM monoton gépzene. Nekem mondjuk nem is ez a legkedvencebb műfajom, de szeretem.^^ Hogy mikor mondtál ilyet? Nem mondtál, csak nem láttalak még belinkelni ilyesmi zenét. DJ Klaas jó, sok remixét ismerem, de ezt speciel nem tudtam, hogy ez az ő műve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5006 Dátum: 12 jún 23, 16:28:44 » |
|
Pedig tettem be elég sok dubstepet meg liquidet is. Régebbiekből meg mondjuk Wamdue Projectet, Gigi D'Agostino... Az utóbbi 100 oldalon van tőlem mindenféle zene.
Lehet, hogy akkor az pont nem Trance volt, de a nagy műfajbéli átfedések miatt nem láttam (hallottam) a különbséget, annyira nem vagyok otthon a témában.
Tudtommal az övé, de nézz utána, lehet, hogy tévedem. Csak fejből írtam be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5007 Dátum: 12 jún 23, 20:37:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5008 Dátum: 12 jún 23, 20:59:46 » |
|
Na azt nem tudom.
Ezt is.
Még elviselhető, de azért nem raknám be végtelenbe, hogy maghallgassam olyan 6-20 alkalommal egyhuzamba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|