Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4980 Dátum: 12 jún 19, 18:30:22 » |
|
Én még a szövegére sem emlékeztem, úgy hogy buktam, hogy beírjam. oh emiatt ne aggódj. >_> De ez nálad is legyen érvényes akkor már. Max fél évesre tippelem Beni-kun.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
|
« Válasz #4981 Dátum: 12 jún 19, 18:32:45 » |
|
Poén akart lenni de mindeggy ki nem ismeri ezt a számot
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4982 Dátum: 12 jún 19, 18:41:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4983 Dátum: 12 jún 20, 12:05:06 » |
|
Rühellem Manson-t elnézést kérek mindenkitől aki kedveli de nekem baromira ellenszenves. Hát ez van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4984 Dátum: 12 jún 20, 12:18:14 » |
|
Az kéne még , de ne adj inkább ilyne ötleteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #4985 Dátum: 12 jún 20, 12:51:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4986 Dátum: 12 jún 20, 13:13:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4987 Dátum: 12 jún 20, 13:19:36 » |
|
Sabaku én Manson esetében egyiket se szeretem se magát az előadót se a számait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4988 Dátum: 12 jún 20, 21:48:21 » |
|
Ismét Mini üzemmódba kapcsolunk. Ha nézi valaki a TVD-t, ismerősek lesznek neki a dalok, amiket összegyűjtöttem, mivel abból való betétdalok. Amennyire én emlékszem, ez az első évadban volt, imádom. The Naked and Famous - Punching in a dreamMm, jó kis baljós zene. Azt hiszem, Damon erre kattant be. Tv on The Radio - DLZ Ez a zene olyan jól el lett találva. Első hallásra beleszerettem. Annyira, hogy egyszer még videót is szerkesztettem rá. 3OH!3 - Dont't trust meEz nem betétdal, de szeretem ezt a bandát, és ez szintén rohadt jó zene tőlük: 3OH!3 - Touchin on myTudom, hogy ez csak egy feldolgozás, de részemről tetszetősebb, mint az eredeti: Anberlin - Enjoy the silenceKabaré hangulat. (: Anya Marina - All The Same To Me Váá, ezt a zenét imádom. A refrén egyszerűen zseniális. Anberlin - True faithEz meg most külön figyelmet érdemel miattam, remekül tükrözi a jelenlegi lelkiállapotomat. x-) Stateless - Bloodstream Most egy kis True Blood: Ebben a számban igazából csak az a jó kis basszus tetszik, ami végigkíséri a zenét. CC Adcock & The Lafayette Marquis- Bleed 2 Feed Bírom a hapsi hangját. Mintha bármelyik percben el akarna élvezni. xD Johnny Hazzard - Deeper Into You Az amerikai Aranyeső a szép kis házra... xD Sonny Terry - One Monkey Don't Stop The Show Kicsit elvont, de attól még csúcs minőség. Gil Scott-Heron - Me And The Devil Áá, ez bszott jó zene. Carry Ann Hearst - Hell's bells Kis szösszenetnyi múziká: Neko Case & Nick Cave - She's Not There És hát a kihagyhatatlan zene. Jace Everett - Bad things
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4989 Dátum: 12 jún 21, 09:49:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4990 Dátum: 12 jún 22, 11:37:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4991 Dátum: 12 jún 22, 16:41:44 » |
|
Na, Aes, ezek után is tetszik még neked a csapatunk? Új induló...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4992 Dátum: 12 jún 22, 16:47:50 » |
|
hanii! Ez, ez nagyon kemény. Ott valakinek nagyon van humora. Ezentúl drukkolni fogok a csapatotoknak! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4993 Dátum: 12 jún 22, 16:50:55 » |
|
Na neee! :'D Te még drukkolni is fogsz, én meg legszívesebben a föld alá bújnék? Hogy működik ez? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4994 Dátum: 12 jún 22, 16:53:10 » |
|
Az én csapatomnak ( Fradi) sokkal jobb indulói vannak. Menőbbek. De azért nem mindig Ez kb ugyanaz xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 22, 16:57:05 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
|