Kicsit ideges vagyok mert mikor vissza akartam jönni a fórumra, linkelni akartam, az egér megcsúszott és ki X - elte az írásomat. -.-" Na de szúú szááá, megpróbálom újra leírni amit akartam, nem szabadultok meg ettől.
RoronoaZoro, ezt a számot ismerem, sőt meg van az egész album
Lindsey Stirling-től, még akkor szedtem le mikor
Shiro mutatott tőle egy számot, így én is jönnék tőle pár számmal.
Lindsey Stirling feat Eppic - By No MeansLindsey Stirling - Celtic CarolLindsey Stirling - Lord of the Rings Medley. ÉN így is oda-vissza vagyok a The Lord of the Rings c. filmért, és a zenéjéért, de ez is nagyon tetszik, jól megcsinálta. Nem vagyok elfogult.
Lindsey Stirling - Epic Violin Girl Lindsey Stirling - ShadowsLindsey Stirling & Peter Hollens - SkyrimEnnél a számnál mindenképpen meg kell mutatnom az eredetit. Egy játék zene, amit én nagyon szeretek, főleg ezt a számot.
The Elder Scrolls V: Skyrim Main Theme. By the way. Nagyon szép szám.
Na de most kicsit más. Nem tudom ki emlékszik, vagy ismeri a
Mattafix c. együttest, de gondolom szinte mindenki felismeri/ismeri a
Big City Life -ot tőlük. Nem tudom, hogy réges-régen mutattam-e tőlük számot, szerintem igen, de nem tudom miket, így jövök párral "megemlékezés" képpen, mert nem tudom, hogy feloszlott-e vagy mi, de
Marlon Roudette csinált egy új albumot egyedül, abból is fogok számokat mutatni, van pár jó.
Mattafix - Gangster blues. Ez a kedvencem, akárhányszor meghallom... úú nagyon szeretem.
Mattafix - Stranger ForeverMattafix - In The BackgroundMattafix - Angel on my shouldersMattafix - Living DarfurMattafix - 1130Mattafix - Everyone around YouMattafix - Clear And Present DangerMattafix - To and FroMattafix - Passer byNu kicsit elkalandoztam bocsi. Nagyon szeretem a számaikat, kb 2005 óta rongyosra hallgattuk őket, és mikor újra hallom, akkor az emlékek tőrnek elő. >_<
Na de most megmutatom
Marlon Roudette új albumát, vagyis pár jó számot.
Marlon Roudette - New AgeMarlon Roudette - Anti HeroMarlon Roudette - Riding HomeMarlon Roudette - Hold On Me Marlon Roudette - City like thisEj nem tudom még megmutatni a The Loss c. számát. Na majd máskor.
Azt hiszem mára ennyi. Remélem az első hsz-ből nem hagytam ki semmit. >_<
Jah igen a végére egy film zenét, mostanában gyakran bejön ez a szám a winamp listámon.
Low Shoulder - Through The TreesHehe nem tudom megállni, tudom, hogy így is nagyon hosszú és kb senki se fogja meghallgatni a számokat, na de na, akkor is megmutatom. Most a
Pepe Deluxé c. együttes jön, pár jó kis szám. Már nem is tudom honnan ismerem őket, valamelyik testvérem mutatta az első számot amit mutatni fogok.
Pepe Deluxé - Contain ThyselfPepe Deluxé - A Night and a DayPepe Deluxé - QueenswavePepe Deluxé - Go SupersonicPepe Deluxe - Iron GiantNa tényleg abba hagytam!
Remélem valakinek tetszik egy szám. ^_^