Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4935 Dátum: 12 máj 03, 22:24:55 » |
|
De nem 30 euró, hanem 30 ezer.... Alestrom az jóóó *w* Még kisebb kormomban elneveztem 'kalózrock'nak a klippje miatt Már rég hallgattam: ALESTORM - Keelhauled De M.on- is vannak jó zenekarok, csak keresni kell őket:D (Stance, ezeket főleg neked szánom) Copy Con: Ébredj fel, Nyár, Akarom, Szolnok City, ŐszIrie Maffia: Pretty Little Thing, Jah watching, Hands in the airRed Bull Pilvaker AllStars - Föltámadott a Tenger Compact Disco - Sound of our Hearts
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4936 Dátum: 12 máj 03, 22:44:10 » |
|
Jó, bocsi, mindig mindent euroban számolok, az "E" megtévesztő volt. De akkor ott van az áruk. Ha meg azt nézed, egy együttes koncertjéért jó esetben fizetnél 30-40 eurot, akkor szerintem itt a 30 ezer forint sem sok a belépőért. Az megint más, hogy nincs rá pénzünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4937 Dátum: 12 máj 04, 17:06:57 » |
|
Nahát eléggé sok jó zene került be hirtelenjében, előre is köszönet érte! Lesz mit hallgatni a hétvégén, mindig van. Egy kis nyári hangulatú "gépzenét" hoztam most. Eléggé rákaptam a basszusra mostanság, akkor is, ha hamis. Sub Focus - Out The Blue ft. Alice GoldNetsky - Come Alive (Bár a vocal az ebből a számból van: E-Flex vs McLaz - Come Alive ) Seven Lions featuring Shaz Sparx - Below Us (Smooth Remix)Stance, szerintem nem olyan szomorú a helyzet. Azért elmondják a megoldást is. "Én kemény maradok tesó, addig amíg élek Az élet az fasza dolog, de csak addig amíg éled! (Day) Tesó, csak add ki amit érzel Rajtad áll egyedül az életben mit érsz el! (Antal)" Szerkesztés-és-és-és! Gondoltam ezt is berakom már, úgy megtetszett hirtelenjében. Kill Paris - Keep Your Secrets In Midnight City
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 04, 18:21:22 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4938 Dátum: 12 máj 08, 08:59:28 » |
|
Tegnap adtuk elő a Séta a múltba színdarabra való átíratát, különböző számokkal közbeékelve, tényleg ezek voltak az előadás ékkövei. Az egyik számot tényleg úgy adtuk elő, hogy majdnem elpityeredtem. Csak az elején volt kis kíséret, utána az egész termet az énekes hangja töltötte be.. egy pillanatra "beleszerettem" a gyerekbe, ahogy ott ült, és csak énekelte behunyt szemmel a Suhancos: Bájolót. Életemben nem hallottam még a számot a darab előtt, egy Radnóti versre íródott. Ami a dolog szépségét jelentette, hogy nálunk is tényleg esett az eső, és a "vad dörgedelemmel" szövegrészlet eljövetelekor villámlott egy nagyot. Tényleg katarzis volt. ( Szerintem a gyerek előadása sokkal jobb volt, mint az eredeti ) De itt az "eredeti":
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4939 Dátum: 12 máj 08, 11:28:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4940 Dátum: 12 máj 13, 19:42:51 » |
|
Nézegettem a régi kedvenceimet, és rábukkantam erre. Annyira gyönyörű ez a zene, de így, akusztikus gitárral valahogy még szívhez szólóbb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4941 Dátum: 12 máj 17, 14:31:28 » |
|
A gitáros bejövős Szeretem az ilyen zenét (is). Ez a szám nekem most nagyon megtetszett, és a klippje is tök jó, mostnában úgy is rákattantam a fantasy-ra. Ja, és ez is tök jó: Shinedown - Breaking Inside
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 17, 15:50:51 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4942 Dátum: 12 máj 18, 17:49:01 » |
|
.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:56:30 írta dert »
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4943 Dátum: 12 máj 20, 15:24:25 » |
|
Erre lehetne csinálni egy őrületesen jó amv-t. Nem szeretem a dubstep-et de ez a szám jól van összerakva.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4944 Dátum: 12 máj 22, 16:41:13 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 22, 16:42:34 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4945 Dátum: 12 máj 27, 18:57:08 » |
|
Pártyi fór évribágyi dánsz!! boom boom Azóta ezt éneklem amióta meghallottam xDDDD. Olyan szar, hogy már jóó~ :betépett:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 27, 18:57:43 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4946 Dátum: 12 máj 27, 18:58:12 » |
|
Jaaa az orosz nagyik! Hányadikok lettek végülis?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4947 Dátum: 12 máj 27, 19:02:05 » |
|
Nem vártam meg a legvégét, de úgy tudom 2.-ak!! Amúgy nekem ilyen a top 5-öm: 1-Russia 2-UK 3-Turkey 4-Iceland 5-Norway ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4948 Dátum: 12 máj 28, 20:27:01 » |
|
Most néztem meg a Game of thrones új részét. Már a könyvben is nagyon tetszett ez a dal, de a rész végén nagyon hatásosra sikeredett. szerk: Az előzőt már törölték is szerzői jogok miatt. Gyors volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 29, 20:11:51 írta shiranai »
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|
|