|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4921 Dátum: 12 máj 03, 18:12:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4922 Dátum: 12 máj 03, 19:02:46 » |
|
Neeee, Bogiiii... T____T" Most csalódtam benned. Minden kiscsaj ezt fanolja a sulinkba, mindenki odáig van értük, még az osztálytársaim közül is egy csomóan szeretik, meg az évfolyamban, és az összes 5.-6.-7.-es lány és folyton ezt kell hallgatni az öltözőben meg hazafelé és már megőrülök megőrülök megőrülök!! És itt is ezt kell látnom.. Ez elszomorító. :'/ És ráadásul pont Harry, amikor Zayn 8milliószor jobban néz ki. :'D Áhh.. erre most muszáj egy kis Takata...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4923 Dátum: 12 máj 03, 19:13:51 » |
|
Én vagyok itt az egyetlen, aki azt sem tudta, mi ez a vándireksön? Hát.. bár úgy maradtam volna xD Aes: ez ténlyeg jóféle Errőla fesztiválról bár en hallottam volna: http://www.novarock.at/newsLinkin Park, Manson, Within Temptaiton, Metallica, Nightwish, Evanescence!!??? Egy helyen???? Nem tudom, hogy ugráljak, vagy sírjak (úgysem jutok ki xD).
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4924 Dátum: 12 máj 03, 19:46:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #4925 Dátum: 12 máj 03, 19:49:59 » |
|
Hali, na most már én is rakok egy kis zenét Mostanában ezt a számot rongyosra hallgatom nagyon tetzsik
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4926 Dátum: 12 máj 03, 20:37:06 » |
|
Csak én vagyok hüyle, hogy imádom a One Diectiont? Bogi, szörnyű vagy. Ilyet szeretni. Mondjuk még a te esetedben talán érthető, végülis ez a cucc a te korosztályodnak készül. Ami kínos inkább, hogy sokan 14 felett is hallgatják ezt a cuccot. Na mindegy, végülis ízlések és pofonok. Tessék, egy kis józene, művelődjetek: Ivenberg - Wir Sind Die Letzten Krieger (viking/melodic death metal) Errőla fesztiválról bár en hallottam volna: http://www.novarock.at/newsLinkin Park, Manson, Within Temptaiton, Metallica, Nightwish, Evanescence!!??? Egy helyen???? Nem tudom, hogy ugráljak, vagy sírjak (úgysem jutok ki xD). Sabaku neked meg a jó szóval érted. Jobb volt nekem, amíg nem tudtam arról hogy van ilyen, mert tuti nem tudok kijutni rá. A francba ember, ezen ott kéne lenni, ha megnyerem addig a lottót, az egész fórumos metal klubot meghívom rá. Egy csomó kedvencem lesz. Rise Against, Manson, Hatebreed, Metallica, As I Lay Dying, Dimmu Borgir.... á nem is folytatom. Ez már túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ezen tényleg ott kéne lenni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 20:39:55 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4927 Dátum: 12 máj 03, 20:53:59 » |
|
Bogi, szörnyű vagy. Ilyet szeretni. Mondjuk még a te esetedben talán érthető, végülis ez a cucc a te korosztályodnak készül. Ami kínos inkább, hogy sokan 14 felett is hallgatják ezt a cuccot. Hű baszki, nekem nem volt szívem leírni. Srácok, áruljátok már el nekem, hogy a következő klipnek hogy van ekkora ismertsége ilyen szöveggel? Itt komoly bajok vannak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4928 Dátum: 12 máj 03, 20:54:53 » |
|
Sabaku neked meg tényleg a jó... Linkin Park, Rise Against, Evanescence, Metallica, Nightwish... Tháháh.. Néhány hsz-szel előtted linkeltem én is. Egy régen nem hallott zenét újra felfedeztem és szokás szerint rákockultam. Pendulum feat. In Flames - Self vs Self *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4929 Dátum: 12 máj 03, 21:02:08 » |
|
Igazából ez volt a cél, hogy ne csak én szenedjek, de nem gondoltam volna, hogy tényleg betéved ide valaki, aki szintén ezket csipázza De ha meghívod a harcore clubot lottónyerés esetén, írj már föl engem is oda, Aes. Csak a biztonság kedvéért xD Kár, hogy Ausztriában van, és hogy kb. 100 euró egy jegy. Ha M.o-n lenne, még csak-csak. TT-TT Hozok ezektől egy-egy számot fájdalomdíjul nektek: Within Temptation - What have you done Evanescence- Lithium Nightwish- Ghost River Marilyn Manson - If I Was Your Vampire Metallica - Nothing Else Matters Linkin Park - From the Inside
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 21:09:42 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4930 Dátum: 12 máj 03, 21:07:23 » |
|
Na még formálj rajta mert nem linkelted jól. De jó ezek a számokat most újra hallgatni. Arra a fesztiválra én is kimennék... -.-' Áá miért hagyom ki mindig az ilyen jó dolgokat?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 03, 21:08:02 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4931 Dátum: 12 máj 03, 21:09:08 » |
|
Sabaku, felírtalak, nem is tudtam, hogy nem vagy benne a névsorban. Ezt gyorsan pótolni kellett. Ha nyerek, jöhetsz te is. Am a célodat elérted, most már mi is szenvedünk. Ennek irdatlan költségei lennének. Jó zenéket hoztál, arról a fesztről nehéz is lenne másként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4932 Dátum: 12 máj 03, 21:35:36 » |
|
Mikor nővérem mutatta nekem, akkor kezdtem el szenvedni én is xD Egy jegy kb. 30E, plusz kiutazás.... bár ha én is meg nővérem is, meg a barátnője is jönne, akkor talán apánk kivinne, de benzin, meg szállás, meg a haja, meg ugye a belépő.... Aes: ez is jóféle Stance: Nem lehet túl nagy ismertsége, én nem ismerem xD Bár én a vándireksönt sem ismertem, csak itt linkelték, onnan tudom, mi a szösz az. Apropó, az olyanok hardcoreisták,mint pl te, Aes, honna tudják mi az? O.0" De stance videója után ezt muszáj xD Bár angolság odavágXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4933 Dátum: 12 máj 03, 21:44:41 » |
|
Mikor nővérem mutatta nekem, akkor kezdtem el szenvedni én is xD Egy jegy kb. 30E, plusz kiutazás.... bár ha én is meg nővérem is, meg a barátnője is jönne, akkor talán apánk kivinne, de benzin, meg szállás, meg a haja, meg ugye a belépő.... Aes: ez is jóféle Bár én a vándireksönt sem ismertem, csak itt linkelték, onnan tudom, mi a szösz az. Apropó, az olyanok hardcoreisták,mint pl te, Aes, honna tudják mi az? O.0" Hát igen, ennek azért lenne ára az biztos. 30k csak a beugróért. Nem magyar fizetésekre van ez szabva. One Directiont meg onnan tudom, hogy tesóim nézni szokták az angol X-factort, és ezek a szerencsétlenek abban szerepeltek. Gyakran hallottam tesóimtól ezt a nevet, meg mondták is, hogy kifélék-mifélék. Ez is egy jó szám, skót folk/power metal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4934 Dátum: 12 máj 03, 22:09:22 » |
|
A harminc euro szerintem ezekért a bandákért még bőven nem is sok. Arra a fesztiválra, ami itt szokott lenni, simán száz a belépő, plusz a kaja, a pia meg a szállás. Sabaku, a linkjeid meg alap zenék. *-* És itt egy klasszikus. ^-^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|