Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4830 Dátum: 12 márc 23, 18:09:15 » |
|
batai, óvatosan, egy link csak 1 szó, írnod kell még minimum 3-at. De én most csak két számmal jöttem amiket nagyon megszerettem, majd később hozok többet. Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra)Coldplay - Paradise
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 23, 18:20:21 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #4831 Dátum: 12 márc 23, 19:42:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4832 Dátum: 12 márc 23, 19:47:20 » |
|
A himnuszunkat békén lehet hagyni. Már nem vicces. xD Katy Perry-nek kijött az új klipje.^^ Szerintem egész jó a szám is és a klip is, tipikus Katy-s.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4833 Dátum: 12 márc 23, 20:36:14 » |
|
Oh mivel írtak még, nem szerkesztem, hanem mutatok egy számot. A Good Wife c. sorozatból ismertem meg. heo-nak hála ( ) meg is lett a szám, hamar. Nagyon szép szerintem. Azure Ray - Seven days
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4834 Dátum: 12 márc 23, 20:52:04 » |
|
xD Nem am nekem ez a szám ami am testzik xD Ez szép szám sztem, szóval majd 1szer megtanulom gitáron. )))) Katy Perry száma nem rosz, de nekem a favorit a snoop dog-os A himnusz pedig tényleg jóó szám és kész. A zene.... az jó xDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 23, 20:52:43 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4835 Dátum: 12 márc 24, 19:09:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #4836 Dátum: 12 márc 24, 19:25:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zergi0
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4837 Dátum: 12 márc 24, 23:23:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
squier
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4838 Dátum: 12 márc 26, 16:40:50 » |
|
Hali. A Guilty Crown-ban van egy-két szám az 'Egoist' nevű zenekartól nem tudjátok ,hogy nekik van több számuk is? Vagy aki azt az 1-2 Egoist számot énekli annak van több száma??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4839 Dátum: 12 márc 27, 20:17:08 » |
|
Én azt vettem észre, hogy mostanában divat lett Petőfi feldolgozást csinálni.. És nekem így sokkal jobban teszenek a versei...xD Mindig is az volt az érzésem, hogy csak '48 miatt van túlhypolva. Itt is van kettő, érdemes őket meghallgatni. Copy Con - Ősz Red Bull Pilvaker AllStars - Föltámadott a Tenger
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 27, 20:43:28 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4840 Dátum: 12 márc 27, 20:42:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4841 Dátum: 12 márc 29, 10:43:42 » |
|
PEtőfi túlértékelt arc, ez nem kérdés. A 48-as kis kezdeményezésükkel meg pont hogy csak elk.. rontották a dolgokat, dehát ez itt off. Viszont a farkasok dala királyság, és Akeláék tény, hogy jól tolták. Meg mások is. FŐleg mások
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 29, 10:49:22 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
BlackPoet
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #4842 Dátum: 12 márc 29, 12:42:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #4843 Dátum: 12 márc 29, 16:40:51 » |
|
Nos emberek ma csak egyetlen egy számmal jöttem ide. természetesen egy sorozatból ismertem meg. Szerintem nagyon jó, hallgassátok meg, remélem másnak is tetszik: Awolnation- Sail
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|