Saphira
|
|
« Válasz #4560 Dátum: 11 júl 29, 15:07:15 » |
|
csak szerintem kezdenek egyre szánalmasabbak lenni a mai magyar zenék? soha nem voltak jók de ezek kurvaszarok:D Soha nem voltak jók? Ezt komolyan gondolod? Szerintem vannak igazán jó magyar számok, amelyek messze aláznak bármilyen külföldi - általában a gyerekes, béna szöveggel rendelkező számokat. A popot meg egyik nyelven sem dicsérném. Hallgass már meg egy amerikai popszámot. De figyelj is a szövegére... Körülbelül a legegyszerűbb alany-állítmány összetételeket találsz benne nevetséges körítéssel. Anonim antimagyar? Én sem szeretem a rappet, de a mai napig őt tartom az egyik legjobb magyarnak ebből a műfajból. Illetve megemlíteném, hogy ő soha nem akarta kifosztani az érzelmeikhez és értékeikhez hű embereket, amivel például FankaDeli próbálkozott. SP meg Fluor. Leállhatnának már az idióta szövegek és a "lájk" szó terjesztésével. Annak a valóvilágos roma úrnak (sic!) a nyomorult számában is az ő kezük volt benne. Dopemen meg Ganxta is hülye. Rájöttek, hogy attól most mindenki menőbbnek és jobbnak hiszi őket, ha szidják SP-t meg a másikat. Csak azért csinálják, hogy újra köztudatba kerüljenek. Ugyanúgy - például az előbb SP-t szidó rap szám is - ilyen. Nem azért teszik, mert olyan kibírhatatlanul gyűlölik a selyemfiút, hanem azért, mert most ez a "divat" és ez a "menő". Itt viszont elgondolkodtató, hogy ki a szánalmas. Mátraszentimre. Csak, mert ismerős. Folk metal, Dalriada. És persze, ami kihagyhatatlan, mert egy turkálóban dolgozol! xDDDDDDDD (Ne ítélj elsőre! xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4562 Dátum: 11 júl 29, 17:02:35 » |
|
Jó, az lehet, hogy igazából nem magyar ellenesek. Nem ismerem őket személyesen, nem tudok róluk semmit. De abban a számban akkor is olyan gúnyos hangnemben beszélnek erről a népről, erről az országról ami számomra sértő. Lehet ezt ők úgymond jóindulatból teszik, és még az is lehet, hogy egyes dolgokban igazuk van, de ez a hangnem számomra akkor is sértő. Túlságosan felülről beszélnek az egészről. És az ilyen zenékről nekem mindig azok a népek jutnak eszembe, aki a pesti dunaparti kávéházak teraszain drága italok fogyasztása közben hihetetlenül lenézik az egyszerű magyar embereket. Azok akik azt mondják, hogy "Ázsia Vecsésnél kezdődik" meg hasonló szövegek...
nemtudom Aes,nekem inkább úgy tűnik hogy sajnálja az országot.Nekem a "Ha Isten nem áld meg, hát fohászkodj újból Határon innen és határon túlról Csupa rozsda lett már a fejünk felett a glória" rész nem tűnik magyarellenesnek Anonimnak amúgyis respect,a számaiban szerintem sok igazság van.Ez a diszkózásról meg a "partyarcokról" Ehhez meg nem kell szerintem magyarázat,jól leírja amit csinál
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 29, 17:03:36 írta Marci1996 »
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4563 Dátum: 11 aug 03, 06:43:42 » |
|
Ezt a számot Hieinek,mert tudom h szereti a sört
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #4564 Dátum: 11 aug 03, 11:05:50 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 04, 15:43:10 írta bogcsiika »
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Rejtőzködő fórumozó
|
|
« Válasz #4565 Dátum: 11 aug 05, 19:35:52 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4566 Dátum: 11 aug 10, 22:11:28 » |
|
ilyet valszínű sokan nem hallotatok még (és sokan nem is fogjáok érteni a szövégét ) de az lényegtelen a zene akkoris jó egyébként a nyelv szlovák náš svet = a mi világunk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 10, 22:12:22 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #4567 Dátum: 11 aug 11, 14:03:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4568 Dátum: 11 aug 13, 13:51:53 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 17, 00:56:14 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #4569 Dátum: 11 aug 13, 14:11:51 » |
|
Egyszerűen imádom, 3 napja meg is jött a lemezem és full kedvenc lett ez a banda mióta csak az első számot meghallottam tőlük. Kb mint gaze, csak jobb. Bár jólvan igaz a klipp nem 100as :'D de nagyon tetszik ONE OK ROCK - No scared
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #4570 Dátum: 11 aug 13, 20:31:58 » |
|
Leragadtam tegnap Szigeten ahw *-* The prodigy - Invaders Must Die
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 13, 20:34:34 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4571 Dátum: 11 aug 17, 12:28:06 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 17, 15:33:34 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4572 Dátum: 11 aug 17, 17:22:53 » |
|
Én csak azért értem, mert legelőször félreolvastam. xd De lehet anélkül is leesett volna. Amúgy úgy hallottam, jó drága a Szigetbelépő.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #4573 Dátum: 11 aug 18, 20:45:50 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4574 Dátum: 11 aug 25, 12:15:35 » |
|
Gondoltam posztolom ide, nekem nagyon megtetszett még régebben... többször is megnéztem és libabőrös lettem tőle.. Szóval remélem nektek is tetszik..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|