Aes, ez nagyon igaz. De van az a szűk réteg (és én is benne vagyok) aki nagyjából az megalakulásuk óta hallgatják őket. Én nem azért hallgatom mert jajj de menő az Oliver , hanem azért amit mondanak a számaikban és tetszik a stílus. Vannak a 13 éves kislányok akik a BMTH-n kívül azt se tudják hogy van HC. Pedig lehetne mondani az Asking Alexandria-t vagy a Day to Remember-t, Alesana-t vagy a The Southern Oracle-t (akik szegediek és nagyon jól tolják). És sajnos igazad van a BMTH divatbanda lett, köszönet a rajongóknak. Kíváncsi leszek hány fiú fog beférni a Dürer kertbe nyáron
Szerintem a BMTH fangirlök 99% azt se tudja, hogy a kedvencük milyen stílusban játszik.
Max Alesanát ismerik még páran. (Am sztem jobb is mint a BMTH)
Illetve vannak még azok, akik meg lassan minden zenére azt mondják hogy hardcore, meg azok akik azt hiszik, hogy a hc az a "hörgős zene" úgy általában, mintha a hc az csak deathcore lehetne, black/death/stb metal meg nem is létezne.
Am a fangirlök elszaporodásának oka az valóban, az amit Minagi mondott. xD
Ami meg a divatbandákat illeti, számomra nagyon meglepő, hogy eléggé úgy nézem, Rammstein is az lett. (Nem azoknak szól akik most linkelték
) Csak amikor én elkezdtem őket hallgatni, alig volt még olyan ember aki ismerte, csak a haverjaim között, mert nálunk nagyon alap volt. Ma meg... kb minden második embernél ott van Facebookon a zenék között.