Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #4425 Dátum: 11 ápr 16, 18:00:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #4426 Dátum: 11 ápr 17, 17:53:54 » |
|
Éjjel azt álmodtam, hogy motorral száguldozom. Majd egy ponton a tekintetem ott maradt. És a testem a motorral ment tovább, míg egy frontális ütközésnek köszönhetően meghaltam. Ezt pedig végignéztem. Aki mögöttem jött, megállt a motorjával a testem és a roncs mellett. De amint leszállt és meglátott rögtön elrohant a testemtől minél messzebb. (Biztos megrázta a látvány.) Aztán otthon voltam és unatkoztam a reluxa mögül besütő napfényben. Azon gondolkodtam,h mi ez a hangulat. Kinéztem a szobámból és sok fekete kabátot láttam letéve a másik szobában - mintha egy temetésről jött volna haza a család. Rájöttem, hogy meghaltam, de lélekben itt vagyok még. Rögtön tollat és papírt kerestem, írni kezdtem, hogy szeretlek anya, szeretlek apa... de meghallottam az étkezőből a húgom hangját, aki felolvasott egy könyvből, ami arról szólt,h hogy lehet arra rájönni, ha egy szellem még köztünk van. Kinyitottam az ajtót, kihúztam a húgom mellett lévő széket, leültem és beszélni kezdtem hozzá. Felém fordult és figyelt meglepődve, majd megfogtam a kezeit és meglátott. Erre ébredtem. Most pedig vki facebookon postolta ezt a videót. Hát hozta a reggeli hangulatomat: http://www.keptelenseg.hu/kozlekedes/kotelezoen-vegignezetnem-mindenkivel-44005És szándékosan nem az álmok topicba tettem, mert elsősorban a vidit akartam megosztani, nem az álmom. De hát visszahozta a hangulatát és gondoltam leírom mellé.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #4427 Dátum: 11 ápr 17, 18:12:14 » |
|
 Ez a The Eagle filmnek a zenéje, igaz még nem láttam, de nagyon tetszik ez a szám:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #4428 Dátum: 11 ápr 19, 14:17:33 » |
|
ami ebben a videoban megy szám ,annak valaki nem tudja a címét?????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #4429 Dátum: 11 ápr 19, 21:08:49 » |
|
úúú, pedig tv-ben még a klippjét is láttam ennek a számnak.. de meg nem mondom mi a címe sry :S:S:S Pendulum - The island 
|
|
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4430 Dátum: 11 ápr 20, 20:46:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
 |
« Válasz #4431 Dátum: 11 ápr 21, 11:47:09 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 12:02:27 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4432 Dátum: 11 ápr 21, 15:37:04 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Rejtőzködő fórumozó
|
 |
« Válasz #4433 Dátum: 11 ápr 21, 18:43:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
 |
« Válasz #4434 Dátum: 11 ápr 21, 21:27:39 » |
|
A minap a youtube-on keresgéltem valami zenék után, és mit találta?:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4435 Dátum: 11 ápr 23, 15:08:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4436 Dátum: 11 ápr 25, 16:12:16 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 26, 16:33:17 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
 |
« Válasz #4437 Dátum: 11 ápr 28, 09:27:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
 ♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4439 Dátum: 11 máj 01, 20:45:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|