Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4365 Dátum: 11 márc 12, 21:40:20 » |
|
Szerintem lenne rá igény. Legalábbis részemről igen. Na jó, Nickelbacktől elment a kedvem, inkább egy kis Apocalyptica.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 21:45:13 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4367 Dátum: 11 márc 12, 21:52:28 » |
|
Hát, nem akarok senkit leugatni, de nem tudom, végső soron mennyire élne egy iylen klubb itt, mi is változna, vagy mi elsz a klubban azon kívül, hogy belinkelnek ide (vagy oda) a tagok pár klippet/számot, meg folyik némi ajánlgatás? Oké, hogy akkor ez oda csoportosul, de a többi zene topic meg kihal. Nirvanát amúgy hallgat még valaki? Igazából én nem rég kezdtem csak el.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 12, 21:54:05 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4368 Dátum: 11 márc 12, 21:55:44 » |
|
Persze, Nirvana is nagy kedvenc. És pont a Lithium az egyik legjobb számuk.^^ De akkor mi is jöhetne ide, ha nem az "ikon":
|
|
|
Naplózva
|
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4369 Dátum: 11 márc 12, 21:58:45 » |
|
STM! Lehet igazad lesz, de azért remélem hogy nem. Próbaidős a dolog, és vagyok annyira szigorú modi, hogy simán töröljem, ha úgy látom, hogy inaktívvá/feleslegessé válik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4370 Dátum: 11 márc 12, 22:01:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #4371 Dátum: 11 márc 13, 07:06:36 » |
|
Tegnap estémről maradt. Gondolom eaé-ből ismeri a többség Sidney Samson - Riverside
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4372 Dátum: 11 márc 13, 22:37:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4373 Dátum: 11 márc 13, 22:59:17 » |
|
A Pretty Little Liars-ről a Dirty Little Secret jutott eszembe, úgyhogy most be is linkelem szerintem nagyon érdkes, de nem maga a dal vagy a szövege (bár az sem rossz, sőt...), hanem inkább a videóban látható szövegek amiket érdemes elolvasni, legalábbis szerintem. The All American Rejects-Dirty Little Secret (hú, de hosszú )
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4374 Dátum: 11 márc 13, 23:56:21 » |
|
Hú, ez jó! Letölteni darab:p Köszi
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4375 Dátum: 11 márc 13, 23:57:31 » |
|
Na ezt most egyáltalán nem értettem. Szóval, akkor mi van?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4376 Dátum: 11 márc 13, 23:59:06 » |
|
Ennyire nehéz egy valót, avgy iylesmit behelyettesíteni így éjfél előtt pár perccel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4377 Dátum: 11 márc 14, 00:01:36 » |
|
jelentem, mindet elolvastam, és némelyiket akár én is mondhatnám amúgy a számot már hallottam, de a videóját még nem láttam... tanulságos... annyi biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4378 Dátum: 11 márc 14, 00:02:59 » |
|
Részemről a való direkt maradt ki. Letöltős darab akkor, ha jobban érthető így heo. És hogy ez a hsz már tényleg ne csak erről az értem-nemértem dologról szóljon: downtempo jazz stílus like
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4379 Dátum: 11 márc 14, 00:09:23 » |
|
Aha, nos távol álljon tőlem a kötekedés (legalábbis ebben az esetben) szóval szívesen. Na, de, ha Jazz, akkor Legyen Blues is. Biztosan linkeltem már, de megint hangulatom van hozzá úgyhogy újból itt van. Yoko Kanno-Space Lion
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|