noemimi-chan
|
|
« Válasz #2790 Dátum: 09 máj 14, 19:04:09 » |
|
bezzek mikor én mondom neki (mmint xenonról beszéllek) nem hallgatja meg azt a számot (mmint mese) hmm nah szal így hallgatnak rám de az egy jó szám *_*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 14, 19:04:54 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2791 Dátum: 09 máj 14, 19:07:50 » |
|
Nemvolt kedvem megkeresni, mikor betetted a dalszövegek topicba akko tetszett meg Am Ada nekem is az a két kedvencem.... :"DD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2792 Dátum: 09 máj 14, 19:13:05 » |
|
az a baj hogy nemsokkal előtte tettem ide xD ada a tanúm sztem xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2793 Dátum: 09 máj 14, 19:18:34 » |
|
Lehet, De én aztán oylan gyarkan nézem ezt a topicot.... :"DDD Nem is mer én vagyok a tanú >.>
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2794 Dátum: 09 máj 14, 19:19:44 » |
|
am is több szám többszöris bekerül ide akár egy héten bellül is dehát ami jo azt hangoztatni kell.. hisz zenetopicban nemsokan olvasnak vissza xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2795 Dátum: 09 máj 14, 19:22:55 » |
|
em érdekel az a lényeg h nem hallgatott rám xD most amugy is haragszom xD szóval csak ne tessék xenon pártját fogni xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 14, 19:23:30 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2796 Dátum: 09 máj 14, 19:36:57 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2797 Dátum: 09 máj 14, 19:40:13 » |
|
igaz és hát ez nekem nem jött be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2799 Dátum: 09 máj 14, 20:03:52 » |
|
Vazz ez az átdolgozás nagyon nemjött be A másik... hááát Cart igazad van, nemsokan szeretik xD Ada temeg még mindig tudsz meglepetéseket okozni :"DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2800 Dátum: 09 máj 14, 20:32:40 » |
|
Cart én régen éjjelnappal undergroundon éltem Hősök...TM...Connections...Siska...SB..stb és ezek nagyrészét szoloban is xDDD Siska tényleg tud.. szövegileg is és előadásban is... Noncsi sajnállak =(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 14, 22:08:49 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2801 Dátum: 09 máj 14, 20:50:04 » |
|
ada nem kell én boldogan éllem így is minden napjaimat hmmhmm ez vhogy meg tetszett nem tom miért: http://www.youtube.com/watch?v=1VQeoBsbzT8
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 14, 20:54:01 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2802 Dátum: 09 máj 14, 21:38:51 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 14, 21:39:43 írta xenon »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2803 Dátum: 09 máj 14, 22:39:44 » |
|
Mióta 1ik nagyon jo barátom mutatta ezt nekem azota függök rajta Akkezdet phiaitól a Zenebuddhizmus kurvanagy szám legalább 4 mega meg jo zene is! http://www.youtube.com/watch?v=mqVSCfc19DEés h kultúrhálódjona nép Wu Tang ^^ http://www.youtube.com/watch?v=9sUEe4TMlcg&feature=channel 1 perctöl indul a zene.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2804 Dátum: 09 máj 14, 23:23:53 » |
|
lehet kinyirni most szedtem le a 09 es albumot és kapjátokbe tetszik xDDD régi emlékek http://www.youtube.com/watch?v=GVpiE3EkLTc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|