Hah, 2 hónap után feljövök, és az első hszben amit elolvasok szerepel a nevem. Be szép az élet.
Unatkozom, hoztam nektek jó zenét. Durvább műfajokra nem vagytok fogósak, szóval maradok az érdekességeknél.
elektronyosVenetian Snares - Kanadai fazon, viszont szereti az országunkat, úgyhogy csinált egy teljesen magyar albumot, amit a budapesti látogatása ihletett meg, blahblah, jóféle.
iamerror - Cybergrind. Érdekes zene.
Industrial/Dark electrok:
Dawn of AshesDioxydeWipe Them Knees - Ugyan ebben csak elektromos elemek vannak, hardcore/metalcore féle a cucc.
Najó, egy kis durvább electro is, az elszántabbaknak:
Drumcorpsegy kis komolykodásYann Tiersen - akit nem érint meg ez a szám, azzal komoly gondok vannak.
Mulatu Astatke - etióp jazz művész, nagy élmény a zenéje
és kis wiggerkedés:
Ill BillJedi Mind Tricks - erősen depresszív hangulatot áraszt magából a cucc, de ezért szeretem
metüüül:
Shelter Red - nagyon belemerülős, dallamos, mégis durvább, instrumentális cucc ez, semmi vokál
Dethklok - amcsi rajzfilm metál, nem nevezhető rossznak
hát hirtelen ennyi, csak fejből mondtam, ha a zene mappámba néznék, még évekig folytathatnám. najó, csak hogy tudjátok, igen, tényleg ez a beteg f*sz írt megint, itt ez a kis fülsimogató nóta is:
Jig-Ai - csehek, de iszonyat nagy animefanok
Ja igen, durvább zenék kedvelőinek, és/vagy akik szeretik megbecsülni a hazai előadókat, itt ez az új magyar, underground death metal banda, most jött ki 2009ben az első lemezük, blogunkról le is kaphatjátok 320 kbps minőségben (
http://loadown.blogspot.com/2009/04/malediction-reductio-ad-absurdum-2009.html), de akár meg is vehetitek 1-2000 ftér.
Még több érdekességért vessetek 1 pillantást a last.fmemre (alámban a link), és regizzetek ti is, mert móka.