boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2565 Dátum: 09 ápr 02, 17:22:59 » |
|
a dobok elég jól bírták, csak hát a cintányér, az nem olyan jó am ügyes a srác, csak ne adjon nyáron koncertet, az sz*rlenne neki, mert én jót röhögnék az 100
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2566 Dátum: 09 ápr 02, 17:46:25 » |
|
Woaw! 1995... 8 éves voltam Tuti már pattogtam erre
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2567 Dátum: 09 ápr 03, 13:54:33 » |
|
Gondolom sokan ismerik/és nem ismerik az Aerosmith-et, de ez a szám-uk a legjobb és az egyik leghíresebb. Eminem-től is lehetett hallani, de higgyétek le ez az eredeti Dream on - Aerosmith
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2568 Dátum: 09 ápr 05, 16:42:22 » |
|
Áh, kb. 10 perce hallgattam ezt a számot. És akkor egy kedvenc: Oasis - Wonderwall
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2570 Dátum: 09 ápr 06, 22:39:20 » |
|
Nah ma bekapcsoltam a tévét, és kb eddig tartott...de ment közbe vmi noki társkeresős reklám, annak a zenéje vhogy megtetszett, nem tudná valaki a szám címét? vagy az előadót?
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #2573 Dátum: 09 ápr 07, 17:50:34 » |
|
Oh, pihentem, de csak kicsit. Fájok. Aztán meg youtube ezt ajánlja: http://www.youtube.com/watch?v=eaCCkfjPm0o&feature=haxa_popt00us00sztem az első két részre mindenki emlékszik a Charlie the Unicornból:D Ímeeeee a harmadik xD És vaze... van kötődés az előzőekhez, ellllképesztő xD Nekem már lent van az óceándal is·_·
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2574 Dátum: 09 ápr 07, 19:46:31 » |
|
óóó imádomm 3. fanleszek még a végén énis unicorn fan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2575 Dátum: 09 ápr 07, 21:49:14 » |
|
Juhu a harmadik rész már 1 éve várok rá *.* Mondjuk akkor isa 2 alegjobb Hey Charlie its the choo choo shoee the choo choo shoe Charile! dzsaga dzsaga dzsaga choo choo *.* Lets go to the candy mountain *.* Wáááá annyira jóóóóóó xD még 1 év után is megunhatatlan xD Itt meg : THE DOOR xD b+ xD Nos amit kivettem belőle:D the door is everything all that once was and all that will be the door controls time and space live and Dead o_O the door can see into your mind the door can see into your souuuul really the door can do all that? heh no xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 07, 22:17:57 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2576 Dátum: 09 ápr 07, 22:54:41 » |
|
naajj de ez a ringring hello, ringring! heloo? ringring heloo? you have a bad connection.. ringring! heloo? eeez nagyon fájt omájgád its a whale! nooo a whaaale.. just a few more steps ... omájgád its a nother one! noo a nother oneeee! bocsi, de most tényleg nembírtam ki -- am meg mjúzik Manian - Welcome To The Club ezt be kellett tennem, ezzel ferőznek egésznap otársaim..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2578 Dátum: 09 ápr 08, 16:54:08 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2579 Dátum: 09 ápr 09, 14:04:42 » |
|
ha már depressziónál vagyunk valaki nem tud adni egy linket ahol letudom tölteni az összes eddigi albumukat azt nagyon meg köszönném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|