Hát..Mivel ez a topic a zenékről szól, beírom a kedvenc együtteseim..de..előtte leszögezem, hogy ezen gépen nem tudok sok videót nézni, szóval linkelni nem fogok..
Let's go..Jöjjenek a kedvencek...
Közel egy éve nagy Nightwish-fan vagyok..gondolom sokan ismerik, aki nem, annak: Finn, szimfónikus metál zenekar, világhírrel és egy vikingfeelinges vokálénekessel.
Kedvenc számok, tőlük van sok, inkább a lassabb számokat szeretem, de van olyan pörgős, amit favolok..A Dark Passion Play albumjukról már rögtön több szám is tetszik...While your lips are still red (erre a föcitanárom hívta fel a figyelmemet..
), Eva, The Islander..Amaranth és Bye Bye Beautiful..A többi nem erről az albumról van, de ha mindet kiválogatnám albumra bontva, kicsit hosszú lenne..További favszámok: Sacrament Of Wilderness, Kinslayer, Nemo, Wish I had an angel, Stone people, Slaying the dreamer, Phantom of the opera és Moondance.. ^^
Aztán..Lényegében én úgy vagyok a zenével, hogy minden jó aminek van ritmusa, nos az olyanokat nem szeretem, amiben az énekes végigüvölti az egészet..Az is egy stílus, de nem az enyém..
De még vannak kedvenc együttesek, bár azokat még nem annyira ismerem..HammerFall, Sum41..Meg az összes Naruto op/end, betétdal powaa.^^