megbocsátunk :'D de nemtom ezt mér kell közölni xDDD nekem se teccik némely zene amit ide bedobálnak... :'D
Azért, amiért te leírtad, hogy rég hallgattál Red Hotot, amiért matrayzz (nem személyeskedés, csupán példa) leírta, hogy milyen bandákat szeret, etc.
Mivel ez egy fórum, ahol az emberek reflektálnak. Úgy éreztem, le kell írnom, mivel ez a véleményem és kedvem támadt hozzászólni a témához, ami ez esetben a Red Hot volt. Ha megbántottalak, sajnálom.
Ilyen alapon feltehetnénk ugyanezt a kérdést bármelyik linket tartalmazó kommenthez. Nade, nem célom a kötözködés..
Ada, persze, hogy van, a divattá válás egyáltalán nem vonható ilyen egyértelműen párhuzamba az ismerettséggel. Nem hiszem, hogy Johannes Brahms-t divat hallgatni, mégis világszerte ismert. És nem azért mondok állandóan komolyzeneit példákat, mert csak abban léteznek, csupán könnyűzenében nem vagyok annyira jártas. Majd megteszi valaki olyyan, aki nálam tájékozottabb e téren, pl. Seed, de szerintem Te is tudnálk olyan bandát mondani, akiknek szép számmal vannak rajongóik, mégsem találkozunk köztük 14 éves nyálcsorgató sikongatós kislánykákkal...
Már megint sokat pofáztam...
De akkor létrehozom a hsz-em mintarészét
"Kicsit Black Tide Feeling, bár egy fokkal erősebb, enm rég akadtam rájuk:
http://www.youtube.com/watch?v=47pib1PD5Eg "