xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2205 Dátum: 09 jan 22, 18:48:59 » |
|
Röhögni fogsz de én ezt ismerem xD csak remix formában xD http://www.youtube.com/watch?v=3UWfQuS9OpI&feature=related
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2206 Dátum: 09 jan 22, 22:05:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #2207 Dátum: 09 jan 23, 07:11:09 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2208 Dátum: 09 jan 23, 17:21:16 » |
|
E.Nomine szám valahonnan nagyon ismerős...nemtom, lehet, hogy nekem is amv-ből De itt van egy kis norvég gyöngyszem...nem szeretem ezt a stílust, de ez a szám megtetszett http://www.youtube.com/watch?v=SBwu83RR6ZU
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2210 Dátum: 09 jan 23, 17:35:59 » |
|
Pont két olyan számot linkeltél be amit ismerek és szeretek is xD valahol meg is van a gépen... meg is halgatom x"D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2211 Dátum: 09 jan 23, 17:37:32 » |
|
az jol teszed a voodoo peoplenak a pendulum remixe is nagyon jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2212 Dátum: 09 jan 23, 17:40:43 » |
|
bezony bezony xD Szerintem még jobb is mint az eredeti xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2213 Dátum: 09 jan 23, 17:42:58 » |
|
az biztos sokkal pörgösebb de spitfire is jó szám és én ugy tudom hogy a viasztestek c. filmnek a zenéje de nem biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2215 Dátum: 09 jan 24, 00:18:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #2216 Dátum: 09 jan 24, 00:24:55 » |
|
Ez valami borzasztó szám...Én a klippet lenémítva néztem végig /=Ero feeling on=/
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2217 Dátum: 09 jan 24, 00:28:33 » |
|
Nekem már elegem van x'3 A viva szinte félpercenként ezt játsza. OFF: Ismerős ez az avatar, és a nick is. OFF END
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #2218 Dátum: 09 jan 24, 00:32:39 » |
|
ezt használom szinte mindenhol... CS , Mondo forum , Animex forum... Én nem nézek Viva-t mert a divatot követik és nem a kort...Én a kis divat Emo/punk csibészektől is kiszoktam akadni...
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2219 Dátum: 09 jan 24, 00:36:16 » |
|
Akkor ez is divat a viva-n x'D Mikor belinkeltem a Magazin fórumán a többséget kiidegeltem ezzel a zenével Te már ismered az biztos Katt ide
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|